Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida ma calkowita racje. u mnie to wyglada dokladnie tak samo. Czasem nie sikam nawet przez 5godzin bo sie nie da. a jak sie da to sie zastanawiam co wazniejsze.. jedzenie sikanie czy posprzatanie po przewijaniu Oleslawa
mantissa, Ida, liwi, KasiaKwiatek, Eweliśka, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
Ja wchodzę na forum tylko jak mała śpi ale nie da się odłożyć bo się budz. Albo jak nie śpi i się rozgląda. Jakoś nie mam jej wtedy sumienia zostawić samej sobie więc ją biorę na ręce i siedzimy na forum.
Anka trzymam kciuki.mf, mantissa, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:I dla przykladu braku czasu- dzisiaj zjadlam sniadanie z jednej kromki przed 7 rano. I to by bylo na tyle.. meza nie ma a ja wisze z Olkiem na klacie..
No to przybij piątkę, serio są w zmowie.Chociaż aktualnie dojadam, bo Juli stwierdził, ze jednak może chwilkę sam poleżeć i się pogapić. Ciekawe jak długo.
Amy_ lubi tę wiadomość
-
ja jeszcze jestem w domu..glodna jak diabli..zaraz zjem obiada i klade sie spac bo cos zaczelo mocniej bolec j cholera wie ilento jeszcze potrwa a chce miec sily....boli juz mocno ale jest ok! bede informowac na biezaco w miare mozliwosci!
Robotka1, KasiaKwiatek, Amy_, maggie86, mf, mantissa, Murraya, MartaAlvi, CzaryMary, lysinka lubią tę wiadomość
-
ale sie dzieje,ANKA kciuki , jestes hardcorem naprawde
.
a ja mialam sprzatac i w ogole nie wiadomo co a troche pogadalam przez tel, troche sie kimnelam i prosze 16 docchodzi, no zesz kurde. Wiec rodzenie jutro sobie odpuszczam chyba bo tez mi sie nie chce.
jakis senny dzien. Ta wieczorna randka z mezem tez mi sie nie usmiecha, pewnie tez odpuszcze...KasiaKwiatek, Amy_, maggie86, mf, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Amy-nie wyleciała:D choć nie powiem bo miałam pietra:P
będę się oszczędzać bo jak sobie tak pochodzę jeszcze trochę to czuję że nawet wieczora nie doczekam.
a tak to spokojnie na męża choć mi się uda doczekać, wtedy na pewno razem pojedziemy jak mnie będzie tak napierdzielało. niech mi choć rozwarcie sprawdzą.
Manti hehe leniwiec pierwsza klasa:D mówisz że do Julka już taki sznureczek dziewczyn ustawiony że muszę ze swoją w kolejce czekać?
Justinka miałam sie jeszcze Ciebie pytać. czy po odejściu czopa czułaś że coś w ogóle się zmieniło? jakieś akcje? reakcje?? -
nick nieaktualnyJeeeeenyy dobrze, że Anka miała dzisiaj tą wizytę w szpitalu bo to rozwarcie już mogła mieć chwilę i w końcu dziecko by jej wypadło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 15:57
Amy_, maggie86, mf, weronika86, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
mantissa wrote:No to przybij piątkę, serio są w zmowie.
Chociaż aktualnie dojadam, bo Juli stwierdził, ze jednak może chwilkę sam poleżeć i się pogapić. Ciekawe jak długo.
JEM OBIAD!!!!!Ida, mantissa, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Jeeeeenyy dobrze, że Anka miała dzisiaj tą wizytę w szpitalu bo to rozwarcie już mogła mieć chwilę i w końcu dziecko by jej wypadło
wariatka!!
maggie86, CzaryMary, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:No ja swojego uspalam lezy w lozeczku mala PINDA!!!
JEM OBIAD!!!!!bo nie wiadomo kiedy zjesz następny
hahaha Kasia też o tym pomyslałam, ciekawe....nie wiedziałam że z 10cm można jeszcze funkcjonowaćmyślałam że to już parte i koniec:)
ok zjadłam czekoladę oreo i czuję się spełniona:) idę leżećAmy_, adk_1989, mf, lysinka lubią tę wiadomość
-
mój maly cly czas przy cycu co go odloze to ryk nie umie się dopic tylko zasypia przy cycu może jest jakiś sposób żeby go od uczyc?https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*]