WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    G

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 10:20

mf, CzaryMary lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka ja zaczęłam majtki ściągać na wizytach dokładnie w 39t 3 d... :D
    Nooo i raz w 16 tc ale to jak byłam prywatnie w Pl.

Eweliśka, mf, haneczka lubią tę wiadomość

• Militta110816 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowicie ze jak jest skurcz to zeby kucac i wstawac?

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt mam nadzieję, że szybko się wszystko rozkęci bo nie jestem sobie nawet w stanie wyobrazić Twojej frustracji. Tego samego życzę Tobie Rudzia!

U mnie na tapecie jest moje fatalne samopoczucie psychiczne, czuję się tak przybita i bez mocy, że strach. Mam dosyć siedzenia samej w domu całymi dniami, jestem sfrustrowana bo nie jestem w stanie nic robić - brzuch mam tak ogromny że jakakolwiek aktywność fizyczna po prostu nie wchodzi w grę. Jestem w stanie pranie powiesić, parę talerzy do zmywarki wrzuić. Więc leżę cały dzień na tej kanapie, mąż z pracy wraca, ja mam wyrzuty sumienia bo jak leń śmierdzący cały dzień nic nie robię. Nie chce mi się nigdzie wychodzić, jego nosi więc sobie znajduje zajęcie na wolne chwile (a to samochód umyć, a to coś w piwnicy porobić) więc nawet popołudniami siedzę sam... ehh... nie trzeba się było pytać... bo tylko zasmuciłam i zanudziłam....

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    G

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 10:21

adk_1989, CzaryMary, mf, hwesta, haneczka, liwi, KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milltta mi na skurczach zginanie sie pomagalo , a pozniej to juz hardcorowe byly to juz nic nie pomagalo :D

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Natt uszy do góry!!

w sumie to już nie wiem teraz co gorsze Ci ginekolodzy którzy wróżą Wam poród który nie nadchodzi czy mój u którego od 3 wizyt nawet majtek nie zdjęłam:P wkurw był niemiłosierny bo dzień wcześniej marnowałam czas na golenie:P
    kurcze to ja co wizyte, czytaj teraz co tydzien mam full zestaw, badanie, usg , ktg... juz mnie to zaczyna nudzic, a moj synek jakos na świat sie nie spieszy. Mialam nadzieje ze kolejnej wizyty nie doczekac w pt, ale raczej sie na nia zalapie :/

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf wrote:
    3min przed moim pytaniem tu byla :P
    Serio? :) Nie wyłapałam

mf lubi tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia gratulacje ogromne i tej Twojej silnej woli, żeby dotrwać do przyjazdu męża :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Moje dziecko uwielbia mocnego rocka! Tylko Incubus go usypia :P

A mój uwielbia " Medela mini electric" też mocne brzmienie :) Śpi przy tym jak aniolek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 13:10

Bambi85, haneczka, mf, adk_1989, Ida, Eweliśka, Angela89, iwonka1077, lysinka lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Natt uszy do góry!!

w sumie to już nie wiem teraz co gorsze Ci ginekolodzy którzy wróżą Wam poród który nie nadchodzi czy mój u którego od 3 wizyt nawet majtek nie zdjęłam:P wkurw był niemiłosierny bo dzień wcześniej marnowałam czas na golenie:P

Może pomyliłaś gabinety :D Mój już w progu każe mi się rozbierać. :P

Ty kupiłaś sobie kosmetyki, a ja zaopatrzyłam się w miętowy płaszczyk wiosenny, miętowo fioletową chustę i miętowe balerinki :D Uwielbiam miętową herbatę i pastylki miętowe w czekoladzie :P
    Jak się dzidzi pojawi to już na pewno nie będzie czasu myśleć o sobie i o zakupach dla siebie. W marcu też bluzeczek nakupowałam wiosennych z guzikami i zamkami. :)

Eweliśka, Aguś86, lysinka lubią tę wiadomość

• mf Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:09

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Militta110816 wrote:
    Mowicie ze jak jest skurcz to zeby kucac i wstawac?
    Tak sie bujaj na kucaka unos lekko dupe i w dol taki ruchy jak na pilce tylko na kucaka

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka na liste sie wpisz! :P

Bambi85, haneczka, CzaryMary, Gosha, maggie86, Eweliśka, Robotka1, Aguś86, KasiaKwiatek, iwonka1077 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie dotarł kurier z rzeczami z Reserved... i co nic mi się nie podoba, tak jakoś jestem przybita, że nawet ciuchy mnie nie cieszą :( z 7 rzeczy zostawię chyba tylko 2, ale i tego nie jestem pewna, ech :/

A może któraś się orientuje... mam zwolnienie do 10.04... czy można je jakoś przedłużyć? jak np urodzę dopiero 13-14.04? [13.04 mam miec wywoływanie] a jeśli nie to mogę mieć taką przerwę czy to już będzie leciał macierzyński? :(

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Militta, ciesz się, że nie odesłały Cię do domu i nie kazały wracać za 5 godzin. :|
    A swoją drogą już dziś pisałam o położnych i lekarzach na IP. Nie wiem skąd w nich tyle obojętności. Traktują nas jak mięso w garmażerce, a nie jak kobiety w stanie BŁOGOSŁAWIONYM.

mf lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem naprawdę z kosmosu. Oxy na mnie nie działa :(

• adk_1989 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Tak sie bujaj na kucaka unos lekko dupe i w dol taki ruchy jak na pilce tylko na kucaka

Nie wiem ile w tym prawdy ale położna na SR nam mówiła że żeby to działało stopy puszą być płasko na ziemi, nie kucać na palcach.

haneczka lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka zazdroszczę nowych ciuszków. Ja mam takie cisnieniena szoping ze az zal. Perspektywy jednak marne.... Gdybym nie mieszkała na takim zadupiu to moze bym gdzieś wyskoczyła a tak to kila - mogiła. Nawet mój osiedlowy blaszak chcą zamknąć :(

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Haneczka zazdroszczę nowych ciuszków. Ja mam takie cisnieniena szoping ze az zal. Perspektywy jednak marne.... Gdybym nie mieszkała na takim zadupiu to moze bym gdzieś wyskoczyła a tak to kila - mogiła. Nawet mój osiedlowy blaszak chcą zamknąć :(

Ja też mam ciśnienie na zakupy. Nawet allegro by mnie zadowoliło ale ja nadal nie dostałam od ZUSu ani złotówki ani nawet pisma, że zakończyli postepowane w mojej sprawie. Co mnie dodatkowo dołuje bo zdąża złożyć wniosek o macierzyński a oni mi jeszcze chorobowego nie wypłacą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 13:21

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
‹‹ 4142 4143 4144 4145 4146 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ