Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natt mam nadzieję, że szybko się wszystko rozkęci bo nie jestem sobie nawet w stanie wyobrazić Twojej frustracji. Tego samego życzę Tobie Rudzia!
U mnie na tapecie jest moje fatalne samopoczucie psychiczne, czuję się tak przybita i bez mocy, że strach. Mam dosyć siedzenia samej w domu całymi dniami, jestem sfrustrowana bo nie jestem w stanie nic robić - brzuch mam tak ogromny że jakakolwiek aktywność fizyczna po prostu nie wchodzi w grę. Jestem w stanie pranie powiesić, parę talerzy do zmywarki wrzuić. Więc leżę cały dzień na tej kanapie, mąż z pracy wraca, ja mam wyrzuty sumienia bo jak leń śmierdzący cały dzień nic nie robię. Nie chce mi się nigdzie wychodzić, jego nosi więc sobie znajduje zajęcie na wolne chwile (a to samochód umyć, a to coś w piwnicy porobić) więc nawet popołudniami siedzę sam... ehh... nie trzeba się było pytać... bo tylko zasmuciłam i zanudziłam.... -
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Natt uszy do góry!!
w sumie to już nie wiem teraz co gorsze Ci ginekolodzy którzy wróżą Wam poród który nie nadchodzi czy mój u którego od 3 wizyt nawet majtek nie zdjęłam:P wkurw był niemiłosierny bo dzień wcześniej marnowałam czas na golenie:P -
nick nieaktualnyIda wrote:Moje dziecko uwielbia mocnego rocka! Tylko Incubus go usypia
A mój uwielbia " Medela mini electric" też mocne brzmienieŚpi przy tym jak aniolek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 13:10
Bambi85, haneczka, mf, adk_1989, Ida, Eweliśka, Angela89, iwonka1077, lysinka lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Natt uszy do góry!!
w sumie to już nie wiem teraz co gorsze Ci ginekolodzy którzy wróżą Wam poród który nie nadchodzi czy mój u którego od 3 wizyt nawet majtek nie zdjęłam:P wkurw był niemiłosierny bo dzień wcześniej marnowałam czas na golenie:P
Może pomyliłaś gabinetyMój już w progu każe mi się rozbierać.
Ty kupiłaś sobie kosmetyki, a ja zaopatrzyłam się w miętowy płaszczyk wiosenny, miętowo fioletową chustę i miętowe balerinkiUwielbiam miętową herbatę i pastylki miętowe w czekoladzie
Jak się dzidzi pojawi to już na pewno nie będzie czasu myśleć o sobie i o zakupach dla siebie. W marcu też bluzeczek nakupowałam wiosennych z guzikami i zamkami.Eweliśka, Aguś86, lysinka lubią tę wiadomość
-
Do mnie dotarł kurier z rzeczami z Reserved... i co nic mi się nie podoba, tak jakoś jestem przybita, że nawet ciuchy mnie nie cieszą
z 7 rzeczy zostawię chyba tylko 2, ale i tego nie jestem pewna, ech
A może któraś się orientuje... mam zwolnienie do 10.04... czy można je jakoś przedłużyć? jak np urodzę dopiero 13-14.04? [13.04 mam miec wywoływanie] a jeśli nie to mogę mieć taką przerwę czy to już będzie leciał macierzyński? -
Militta, ciesz się, że nie odesłały Cię do domu i nie kazały wracać za 5 godzin.
A swoją drogą już dziś pisałam o położnych i lekarzach na IP. Nie wiem skąd w nich tyle obojętności. Traktują nas jak mięso w garmażerce, a nie jak kobiety w stanie BŁOGOSŁAWIONYM.mf lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Tak sie bujaj na kucaka unos lekko dupe i w dol taki ruchy jak na pilce tylko na kucaka
Nie wiem ile w tym prawdy ale położna na SR nam mówiła że żeby to działało stopy puszą być płasko na ziemi, nie kucać na palcach.haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Haneczka zazdroszczę nowych ciuszków. Ja mam takie cisnieniena szoping ze az zal. Perspektywy jednak marne.... Gdybym nie mieszkała na takim zadupiu to moze bym gdzieś wyskoczyła a tak to kila - mogiła. Nawet mój osiedlowy blaszak chcą zamknąć
Ja też mam ciśnienie na zakupy. Nawet allegro by mnie zadowoliło ale ja nadal nie dostałam od ZUSu ani złotówki ani nawet pisma, że zakończyli postepowane w mojej sprawie. Co mnie dodatkowo dołuje bo zdąża złożyć wniosek o macierzyński a oni mi jeszcze chorobowego nie wypłacą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 13:21