Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
haneczka wrote:Anka, a jakie są teraz te skurcze?
Jest jakiś plan B, jeśli się nie uregulują?
Skurcze były co 10-15 minut. Potem się prawie całkiem wyciszyly a wcześniej były na poziomie 110-120. Kazali mi wrócić na patologie i może po wieczornym obchodzie się czegoś dowiem -
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Co do pępka innego niż octenisept? Małej pępek podbiega krewka , wydaje mi sie ze pampers jej podrażnia pomimo wywijania go... Robi sie strupek i podkwawia
http://www.aptekadziecka.pl/product-pol-8302-HARTMANN-Soft-Zellin-gaziki-do-pepuszka-x20.html -
JEJ!!!! Ledwo co zdążyłam skończyłam narzekać na temat ZUSu a zapukał listonosz z pismem od nich iii.... umorzyli postępowanie w mojej sprawie
uznali, że złożone wyjaśnienia i dokumenty wystarczająca udowadniają moją wersję wydarzeń i dostanę nareszcie kasę
pewnie to jeszcze trochę potrwa bo decyzja musi się uprawomocnić ale przynajmniej wiem, że już mnie nie będą męczyć
shimmer_lip, Eweliśka, maggie86, mantissa, CzaryMary, Bambi85, Justinka, Murraya, mf, mimka84, Angela89, haneczka, Lali, MartaAlvi, Aguś86, KasiaKwiatek, Fasia, Agga, lysinka, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
adk_1989 wrote:No widzisz, czyli pinda kłamała
tylko moja tłumaczyła, że to chodzi o zmęczenie mięśni a nie brak działania
jak masz długaśny poród bez znieczulenia i ciągle skurcze na palcach przechodzisz to Ci nóżki wysiadają szybko
haneczka, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Nie kłamała bo moja pinda też tak mówiła
tylko moja tłumaczyła, że to chodzi o zmęczenie mięśni a nie brak działania
jak masz długaśny poród bez znieczulenia i ciągle skurcze na palcach przechodzisz to Ci nóżki wysiadają szybko
No widzisz, a nasza mówiła że jak masz kucać na palcach to lepiej żeby w ogóle nie kucać bo to i tak nic nie da a tylko się zmęczysz... ehh... co położna to opinia... -
nick nieaktualny