Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Apropo tych nie rozpakowanych, u mnie coś się musi wkrótce wydarzyć
, wszystkie gacie ciążowe mi popękały już nie mam co na dupe włożyć
to znak
Haneczka ja kupiłam ten sam za 147.CzaryMary, mf, Amy_, haneczka, maggie86, Ulka84, mantissa lubią tę wiadomość
-
Robotka gratuluję i zazdroszczę fajnego porodu
Haneczka, masz rację. Tak się nam te porody posypały od samego początku kwietnia że z takim terminem jak mój już nie za bardzo mogę się na forum "odnaleźć". Czasem trzeba całe strony przewijać ale spokotaki urok , wcześniej też tak było. Z badaniami każdego trymestru byłam do tyłu, z ruchami dziecka, z kompletowaniem wyprawki - kwesta przyzwyczajenia
Eweliśka, Robotka1, haneczka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jesteście kochane wszystkie:) dziekuje za mile słowa:)
Jestem taka szczęśliwa:)
A Jagodka już śpi po cych, jest kochana, ma najładniejszą cere na oddziale:) brązową po moich soczkach:)
Firma będzie na fb jak. Mi laptopa dostarcza:)
Przekleicie ns forum:)
Amy piękny opis, wyruszyła się szczególnie ze przed chwilą sama to przechodzilam:)haneczka, Ida, Eweliśka, CzaryMary, Amy_, MartaAlvi, adk_1989, Justinka, maggie86, Gosha, Ulka84, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Apropo tych nie rozpakowanych, u mnie coś się musi wkrótce wydarzyć
, wszystkie gacie ciążowe mi popękały już nie mam co na dupe włożyć
to znak
Haneczka ja kupiłam ten sam za 147.
No to ja podobnie plus przesyłka.Może staniały po prostu
Mi wczoraj teściowa dała swoje majtki, ale nowe, bo miała nakupione na targu na zapas rozm 40Ja już w moje 36 dupinki nie wcisnę.
No to jej zapytałam "A mama co? Z gołą dupą będzie chodzić?"
To się ze mnie śmiała.
Eweliśka, mf lubią tę wiadomość
-
Mf, z tego co wiem, Krysti zapowiadała, że jak będzie cisza, to że jest w szpitalu. Tak więc już pojechała raczej.
A co do Oleśnicy to podejście okropne. Ja miałam ktg min. 2 razy dziennie, ale jak miałam skurcze to i 4 razy dziennie podłączali zapis. Pewnie wyszli z założenia u Ciebie, że za wcześnie na rodzenie, ale żeby tak od razu zastrzyk bez badania. Smutno -
haneczka wrote:Adka, Ulka, Eweliśka to co u Was jest teraz na tapecie?
Oprócz śledzenia rozpakowanych kwietniówek
Do mnie dzis zawitał kurier z lakierem do paznokci, różem i szminkąa co!
CzaryMary, mf, MartaAlvi, haneczka, maggie86, KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość
-
ROBOTKA gratulacje !!! super porod z relacja live
Amy opis super, az mialam tachykardie w pewnych momentach...
MILITTA nie daj sie tam, widzisz ze nie ma reguly, jedne ze skurzami chodza i chodza a u innych z 1cm robi sie za chwile 5cm. A oni na tych porodowkach zawsze tacy pewni ze jeszcze nie, ze za wczesnie itp .Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 12:52
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka gratulacje
Ida, a to cale werandowanie jak ugryzc? Nakarmic kurczaczka , odbic, ubrac i wystawic w wozku? Czy jak? Bo chyba nie na glodniaka ;p zaloze jej body dl rekaw, spiochy i na to misiowy kombinezon czapeczke i kocyk, bedzie ok?mf, Aguś86, Robotka1, liwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka no to gratulacje !
Ja po szpitalu, w domu offf korssss!
Rozwarcie na dwa palce i trochę luzu. Lekarka zachwycała się, że szyjka piękna i gotowa żeby rodzić więc zrobiła masaż , który oczywiście jest masażem tylko z nazwy... i mówi że powinno teraz ładnie puścić , może nawet w ciągu kilku godzin. Taaaaa sranie w banie, już w to nie wierzę chociaż po tym masażu dostałam takiego bólu miesiączkowego, że chyba ochuyeye i skurcze z krzyża już 1,5 h z zegarkiem w ręce co 10 min.
Na wszelki wypadek zapisała mnie na 10 dni po terminie czyli na 14 kwietnia na rano na wywołanie - przebicie wód i kroplówka z oksytocyną. Chociaż jak tam dzwoniła to mówi że można postawić przy mnie haczyk bo na bank się nie stawię. Tylko że ja to puszczam już koło nosa bo według mojej gin moje dziecko powinno już mieć tydzień.
Także czekam.mf, haneczka, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Odpiela mnie pd ktg i nic nie powiedziala tylko kazala mi chodzic wiec chodze a ona z 3 innymi polozynmi gawedzi sobie. Zwraca sie do mnie uwaga '' dziecko'' moze i mlodo wygladam ale bez przesady kurwa.. Jestem dorosla po ślubie a ona z takim tekstem do mnie.. Maz zaraz przyjedzie dac mi picie i cos do jedzenia bo nic nie jadlam nawet nie ma krzesla zeby usiąść i zjesc.. Mogli by mnie na jakąś sale przedporodowa wziąść chociaz..
Juz czuje ze to bd katorga!! Przynajmniej z ta polozna.. -
nick nieaktualnyrobotka jesteś niesamowita - gratulacje :
A mój maly oszukaniec właśnie wisi na cycku. Jednak umie ssać dziadek maly ale tylko jak mu się chce.
Dziewczynki nierozpakowane udzielajcie się bo Was brakuje. Lada moment będziemy wszystkie dzieciate i watek znowu wpadnie na jeden torrr.Eweliśka, hwesta, haneczka, Amy_, Gosha, maggie86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Milita glowa do gory niedlugo dzidziusia swojego utulisz
moj porod odbierala sasiadka z bloku ,ktorej nie znosze
musialam to jakos przezyc akurat tak mi sie jak na złość trafilo
Robotka moje gratulacjefajnie ze tak dobrze poszlo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 12:57