Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a co myślicie o porodzie rodzinnym? Jak czekaliśmy na synka chciałam, żeby mój facet był przy porodzie ale on nie bardzo chciał. Zrobiłby to dla mnie ale wiedziałam, że go to przeraża. Gdy doszło do porodu to niestety nie zdążył dojechać z pracy. Gdy wszedł na porodowke to moja mama była i zaraz im przywieźli Alana. Potem on żałował, że nie zdarzył a ja się cieszylam, że go przy tym nie było.
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:a ja narazie jestem przeciwna, boje się że się mój mąż napatrzy i bedzie miał jakiś odrzut potem:P
No niestety niektórzy faceci tak mająmój mnie już widział w ciężkich chwilach np. jak lezalam zalana krwią po poronieniu ;( dlatego wiem, że poród nie wpłynął by negatywnie na naszą bliskość.
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie tak samo Anka1501, wiem, że K chce być przy porodzie, absolutnie go nie namawiałam, a widział nie jedno w moim wykonaniu
haha Amy podoba mi się Twoje podejście, konkret babka z Ciebie, takie lubięWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 10:42
Amy lubi tę wiadomość
-
HWESTA już wpisałam:D
AMY no bojowe nastawienie:D
a po drugie przecież wcale nie musi wam zaglądac miedzy nogi w tym ważnym momencie:)
mój stał obok mojej głowy i trzymał mnie za ręce:) i mówił że nic nie było takiego widać, tylko jak dzidziuś wychodziłale miejsca skad wychodził nie widział
a ja nie mam ciśnienia, jak nie będzie miał służby to będzie a jak będzie w pracy to trudno-wezmę mamęAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Właśnie był kurier z moja poduszką do spania !! Ale niespodzianka w poniedziałkowy poranekkupiłam ją na aukcji w pt wieczorem więc nie spodziewałam się, że dojdzie w dniu dzisiejszym. Jest cudowna !!
położyłam się na niej się nią zachwycam
A ja dziś zaczęłam 15 tydzień
Co do porodu rodzinnego to bardzo chciałabym aby mój mąż był ze mną, bo szpitale mnie przerażają i bez niego nie dam rady ... NO chyba że będzie CC -
nick nieaktualny