Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Jak brZuchatki brzuszki rosną
mi jak by stanol teraz w miejscu albo mi się wydaje
Mnie piersi urosłyi dopiero teraz pociemniały mi brodawki
jakieś takie opóźnione te cycki
a brzuch nei wiem, mam wrażenie że jest już mega duży jak siedzę, ale jak wstaję to ciul zanika
za parę dni zrobię zdj bo już dzisiaj 17 tydzień się rozpoczyna
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaga wrote:JAk chodziłam z synem w ciąży miałam jedną przypadłość . Nie spałam w nocy prawie wcale. Jak szłąm spać i po 3-4 godzinach kręcenia się kładłam się na materacu na podłodze spać itp to płakałam z niemocy. Mówiłam doktorowej o tym , kazała pić mleko przed snem , spać przy otwartym oknie itd.Zwykle usypiałam ok 1-2 w nocy i wstawałam ok 6-7 rano. Uwierz mi , że jak się młody urodził to ten gnojek nie spał praktycznie w dzień wcale , może godzine czy 2 dwie ok godz 14 a potem szczur nie spał w nocy do 1-2 . Z początku myślałam , że tak się akurat stało. Ale taki miał rytuał spania do przeszło 1,5 roczku.
Podobno dzieci oddają nam to co dostały w ciązy od nas.bo nie bedą spały łobuzy
)coś w tym jest Jaguś no ty mialas rytuał z małym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 08:40
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Mnie piersi urosły
i dopiero teraz pociemniały mi brodawki
jakieś takie opóźnione te cycki
a brzuch nei wiem, mam wrażenie że jest już mega duży jak siedzę, ale jak wstaję to ciul zanika
za parę dni zrobię zdj bo już dzisiaj 17 tydzień się rozpoczyna
ja juz bym chciała urodzić
hihi doczekać sie nie moge normalnie :)moje piersi zrobiły się jędrne bardzo i wielkie tez sutki wrażliwe i piersi obolałe nadal
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Hej dziewczyny. Mój brzuch jest spory
mój facet jak wraca z pracy to mówi, że codzienne jest większy
przesadza oczywiście ale brzuszek jest duuuzy
Robotka1, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzieść laski:)
gdzie nasze świeże żony???
MANTISSA dzięki Ci za te super przerobione stronki:) teraz otwiera mi się wszystko w dwie sekundy a edytować mogę od razu:) wszystko usupełnione w pierwszym poście:)
Sylvia Ciebie swędzą cycki co popękanych krwinek? o to tak jak mnie, choc teraz już mniej:)
ja krwi pępowinowej nie oddaję, nawet o tym nie myślałam:)
AMY mam takie same podejście jak Ty do tego kraju i gdyby nie to że mój mąż zarabia dobrze i ma dobrą, chyba najlepszą pracę(jak na nasze potrzeby) to spierdzielałabym stąd:) a jakby nie daj Boze jakaś wojna czy coś to pierwsza bym w kolejce na granicy stałą, nie jestem patriotką ani się nią nie czuję
jestem narodowości polskiej i tyle.
miałam wczoraj huyową niedzielę, na koniec dnia tak się wkurviłam na męża że myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok, daawno się już tak nie zdenerwowałam, na szczęście dziś ma służbę więc nie bede musiała go oglądać i ma bezwzględny zakaz kontaktowania się dziś ze mną, normalnie w tej ciąży moje nerwy się za szybko i za intensywnie uaktywniają. nie mam siły:P
a nowości to mój dzidziuś przestał dawać o sobie znać smyraniem mnie w dole brzucha, tłumaczę sobie to tym, że pewnie zmienił już pozycję swojego leżakowania i pewnie kopie mnie gdzieś to okrężnicy:P czego nie czuję
inaczej bym osiwiała:P -
KRYSTI przypomnij jaką Ty masz wadę że rozważasz ewentualna cesarkę??
ja mam wrodzone zwyrodnienie stawów biodrowych oraz wadę wzroku i nikt nawet nie wspomniał że córkę mogę urodzić przez cc;) dałam radę naturalnie:)
a ja coraz poważniej myślę o zzo:) -
nick nieaktualnyHej,wracam po ślubie juz jako żona
wszystko było cudownie począwszy od pogody poprzez gości a na jedzeniu skończywszy
Ola89, Amy, Anka1501, Eweliśka, Robotka1, kluska, KasiaKwiatek, martafr, Angela89, Fasia, Justinka, MartaAlvi, iwonka1077, Militta110816, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:AMY mam takie same podejście jak Ty do tego kraju i gdyby nie to że mój mąż zarabia dobrze i ma dobrą, chyba najlepszą pracę
(jak na nasze potrzeby) to spierdzielałabym stąd:) a jakby nie daj Boze jakaś wojna czy coś to pierwsza bym w kolejce na granicy stałą, nie jestem patriotką ani się nią nie czuję
jestem narodowości polskiej i tyle.
Tzn mnie nacjonalizm tu szczególnie nei trzyma, raczej podejście rasistowskie NIE POZWALA mi zamieszkać np w Anglii. Nie mogę znieść tej masy brudasów. Bez obrazy dla tolerancyjnych i obrońców innych ras ;P
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak rodzilam syna to marzyłam o porodzie naturalnym.
Udało się i mimo że krzyczalam strasznie przy partych to musze stwierdzić, że nie było najgorzej. Urodziłam szybko i byłam z siebie dumna.
Najgorsze było szycie krocza ale juz mały leżał obok wiec zacisnelam zeby.
Trzy lata temu na mojej porodowce nie było mowy o ZZO. Nie wiem jak teraz ale chyba się nic nie zmieniło. -
nick nieaktualnyKrysti wrote:Amy no ta u ciebie bedzie widoczny bo ty starsza odemnie o prawie tydzien
ja juz bym chciała urodzić
hihi doczekać sie nie moge normalnie :)moje piersi zrobiły się jędrne bardzo i wielkie tez sutki wrażliwe i piersi obolałe nadal
Ja też bym już chciałą urodzić, ale póki co chcę cieszyć się brzucholemnie mogę doczekać się aż będzie nieco większy, i prawdziwych kopniaków Bąbla
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:No dokładnie też bym spieprzała..
Tzn mnie nacjonalizm tu szczególnie nei trzyma, raczej podejście rasistowskie NIE POZWALA mi zamieszkać np w Anglii. Nie mogę znieść tej masy brudasów. Bez obrazy dla tolerancyjnych i obrońców innych ras ;P
MISIA z psiakiem to dobry pomysł.
my kupiliśmy spaniela młodej jak już siedziała, młody szczeniak i tak się fajnie z nią wychował że to jest nie do opisania.
myślę że lepiej kupić po porodzie jak dziecko będzie miało kilka miesięcy bo wtedy jest chyba najlepszy czas aby i psiak i dzidziuś się siebie nawzajem uczyli:)
MISIA ja będę chciała niby bez zzo ale jak ból sięgnie zenitu a ja nie dam rady na tym odpowiednim do podania zzo centymetrze to podpiszę zgodę na podanie.
no chyba że wytrzymam:)Amy lubi tę wiadomość