WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Jak brZuchatki brzuszki rosną :) mi jak by stanol teraz w miejscu albo mi się wydaje :)

Mnie piersi urosły :) i dopiero teraz pociemniały mi brodawki ;) jakieś takie opóźnione te cycki ;) a brzuch nei wiem, mam wrażenie że jest już mega duży jak siedzę, ale jak wstaję to ciul zanika ;) za parę dni zrobię zdj bo już dzisiaj 17 tydzień się rozpoczyna :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    JAk chodziłam z synem w ciąży miałam jedną przypadłość . Nie spałam w nocy prawie wcale. Jak szłąm spać i po 3-4 godzinach kręcenia się kładłam się na materacu na podłodze spać itp to płakałam z niemocy. Mówiłam doktorowej o tym , kazała pić mleko przed snem , spać przy otwartym oknie itd.Zwykle usypiałam ok 1-2 w nocy i wstawałam ok 6-7 rano. Uwierz mi , że jak się młody urodził to ten gnojek nie spał praktycznie w dzień wcale , może godzine czy 2 dwie ok godz 14 a potem szczur nie spał w nocy do 1-2 . Z początku myślałam , że tak się akurat stało. Ale taki miał rytuał spania do przeszło 1,5 roczku.
    Podobno dzieci oddają nam to co dostały w ciązy od nas.
    Niezle to trzeba próbować spać :) bo nie bedą spały łobuzy :))coś w tym jest Jaguś no ty mialas rytuał z małym :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 08:40

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mój brzuch jest spory ;) mój facet jak wraca z pracy to mówi, że codzienne jest większy :D przesadza oczywiście ale brzuszek jest duuuzy :)

Krysti, Amy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Mnie piersi urosły :) i dopiero teraz pociemniały mi brodawki ;) jakieś takie opóźnione te cycki ;) a brzuch nei wiem, mam wrażenie że jest już mega duży jak siedzę, ale jak wstaję to ciul zanika ;) za parę dni zrobię zdj bo już dzisiaj 17 tydzień się rozpoczyna :)
    Amy no ta u ciebie bedzie widoczny bo ty starsza odemnie o prawie tydzien :) ja juz bym chciała urodzić:) hihi doczekać sie nie moge normalnie :)moje piersi zrobiły się jędrne bardzo i wielkie tez sutki wrażliwe i piersi obolałe nadal

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Hej dziewczyny. Mój brzuch jest spory ;) mój facet jak wraca z pracy to mówi, że codzienne jest większy :D przesadza oczywiście ale brzuszek jest duuuzy :)
    Ja jestem ciekawa jak wielkie będą nasze brzuchy pozniej :)

Robotka1, Anka1501 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej juz bliżej jak dalej do porodu za niedługo strzeli połowa tylko patrzeć jak się będziemy wykruszać powoli ciekawa jestem czy naturalnie urodzę czy cc zaleci lekarz ,wolała bym naturalnie w wodzie :)

Robotka1, Amy lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieść laski:)

gdzie nasze świeże żony??? :D

MANTISSA dzięki Ci za te super przerobione stronki:) teraz otwiera mi się wszystko w dwie sekundy a edytować mogę od razu:) wszystko usupełnione w pierwszym poście:)

Sylvia Ciebie swędzą cycki co popękanych krwinek? o to tak jak mnie, choc teraz już mniej:)

ja krwi pępowinowej nie oddaję, nawet o tym nie myślałam:)

AMY mam takie same podejście jak Ty do tego kraju i gdyby nie to że mój mąż zarabia dobrze i ma dobrą, chyba najlepszą pracę :) (jak na nasze potrzeby) to spierdzielałabym stąd:) a jakby nie daj Boze jakaś wojna czy coś to pierwsza bym w kolejce na granicy stałą, nie jestem patriotką ani się nią nie czuję:) jestem narodowości polskiej i tyle.

miałam wczoraj huyową niedzielę, na koniec dnia tak się wkurviłam na męża że myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok, daawno się już tak nie zdenerwowałam, na szczęście dziś ma służbę więc nie bede musiała go oglądać i ma bezwzględny zakaz kontaktowania się dziś ze mną, normalnie w tej ciąży moje nerwy się za szybko i za intensywnie uaktywniają. nie mam siły:P

a nowości to mój dzidziuś przestał dawać o sobie znać smyraniem mnie w dole brzucha, tłumaczę sobie to tym, że pewnie zmienił już pozycję swojego leżakowania i pewnie kopie mnie gdzieś to okrężnicy:P czego nie czuję:P
    inaczej bym osiwiała:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI przypomnij jaką Ty masz wadę że rozważasz ewentualna cesarkę??

ja mam wrodzone zwyrodnienie stawów biodrowych oraz wadę wzroku i nikt nawet nie wspomniał że córkę mogę urodzić przez cc;) dałam radę naturalnie:)

a ja coraz poważniej myślę o zzo:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,wracam po ślubie juz jako żona :D wszystko było cudownie począwszy od pogody poprzez gości a na jedzeniu skończywszy :)

Ola89, Amy, Anka1501, Eweliśka, Robotka1, kluska, KasiaKwiatek, martafr, Angela89, Fasia, Justinka, MartaAlvi, iwonka1077, Militta110816, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    AMY mam takie same podejście jak Ty do tego kraju i gdyby nie to że mój mąż zarabia dobrze i ma dobrą, chyba najlepszą pracę :) (jak na nasze potrzeby) to spierdzielałabym stąd:) a jakby nie daj Boze jakaś wojna czy coś to pierwsza bym w kolejce na granicy stałą, nie jestem patriotką ani się nią nie czuję:) jestem narodowości polskiej i tyle.
    No dokładnie też bym spieprzała..
    Tzn mnie nacjonalizm tu szczególnie nei trzyma, raczej podejście rasistowskie NIE POZWALA mi zamieszkać np w Anglii. Nie mogę znieść tej masy brudasów. Bez obrazy dla tolerancyjnych i obrońców innych ras ;P

Eweliśka lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwest to cudownie. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :*

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Hej,wracam po ślubie juz jako żona :D wszystko było cudownie począwszy od pogody poprzez gości a na jedzeniu skończywszy :)

Gratuluję udanej imprezy :))

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak rodzilam syna to marzyłam o porodzie naturalnym. :P
    Udało się i mimo że krzyczalam strasznie przy partych to musze stwierdzić, że nie było najgorzej. Urodziłam szybko i byłam z siebie dumna. :)
    Najgorsze było szycie krocza ale juz mały leżał obok wiec zacisnelam zeby.
    Trzy lata temu na mojej porodowce nie było mowy o ZZO. Nie wiem jak teraz ale chyba się nic nie zmieniło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Amy no ta u ciebie bedzie widoczny bo ty starsza odemnie o prawie tydzien :) ja juz bym chciała urodzić:) hihi doczekać sie nie moge normalnie :)moje piersi zrobiły się jędrne bardzo i wielkie tez sutki wrażliwe i piersi obolałe nadal

Ja też bym już chciałą urodzić, ale póki co chcę cieszyć się brzucholem :D nie mogę doczekać się aż będzie nieco większy, i prawdziwych kopniaków Bąbla :)

• misia83 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:15

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się do porodu nie śpieszy. A bez zzo to nóg nie rozłożę :p

Eweliśka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko wychowując się z psem to super sprawa :D szczególnie jak jest to szczeniak, to już się ma wtedy dwoje dzieci nie licząc męża :P

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    No dokładnie też bym spieprzała..
    Tzn mnie nacjonalizm tu szczególnie nei trzyma, raczej podejście rasistowskie NIE POZWALA mi zamieszkać np w Anglii. Nie mogę znieść tej masy brudasów. Bez obrazy dla tolerancyjnych i obrońców innych ras ;P
    ja może i bym ich zniosła ale mój mąż stanowczo nie-prędzej by się nabawił nerwicy:) a to taki stateczny człowiek:P

MISIA z psiakiem to dobry pomysł.
    my kupiliśmy spaniela młodej jak już siedziała, młody szczeniak i tak się fajnie z nią wychował że to jest nie do opisania.
    myślę że lepiej kupić po porodzie jak dziecko będzie miało kilka miesięcy bo wtedy jest chyba najlepszy czas aby i psiak i dzidziuś się siebie nawzajem uczyli:)

MISIA ja będę chciała niby bez zzo ale jak ból sięgnie zenitu a ja nie dam rady na tym odpowiednim do podania zzo centymetrze to podpiszę zgodę na podanie.
    no chyba że wytrzymam:)

Amy lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:15

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1, ja mam strasznie niski próg bólu. Śmieję się, że to mój mąż powinien urodzić a nie ja. On się bólu nie boi tylko igieł, a ja wręcz odwrotnie.

bl9c4z17a80ayfoc.png
‹‹ 413 414 415 416 417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: