Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja sie pochwale pierwszy raz miałam tak dobra noc mala jadla o 20,30 o 24 i obudziła sie dopiero o 5 . Mieliśmy dziś gości i tak myślę że odsypiala wrażenie. Ale jeżeli takie maja byc efekty to ja czesciej zapraszam
mf, Amy_, mantissa, Murraya, CzaryMary, maggie86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczynki
Wercia pewnie akcja wremam nadzieję, że jak już ruszyło to pójdzie Ci gładko i zaraz nam powiesz o ślicznej Sarci
Mf i Rudzia ja też zaczęłam puchnąć...nigdy czegoś takiego nie miałam...ciśnienie mam wzór i wszystkie wyniki, to puchnięcie to stopy i ręce, ale bardziej nogi i nasila się w ciągu dnia. Wczoraj byłam tak zrypana tym lataniem do 13,że potem już odpoczywałam. Wpadła koleżanka, dostaliśmy super ekspres do kawy
Dzisiaj czekają mnie zakupy od 10 a na 12 idziemy do zoo... Spacer będzie dosyć długi...zobaczymy czy dam radę i jak potem będę się czuć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 07:07
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWera jedzieeeeeesz !
U nas noc najgorsza od poczatku życia mlodzieniaszkacos mu moje mleko nie podpasowało. Chyba przez ogórki malosolne .....
Miałam w planach spacerros na lody do maka ale jakos pogoda się popsula
Ciepło niby jest ale jakieś chmurzyska jak na deszcz.
Kupilismy młodemu lezaczek tony love 3 w 1 - jestem bardzo zadowolona. Wczorajsza cala wizytę w gościach właśnie w nim przespałdzięki Meggie
Angela89, Eweliśka, maggie86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Czym różnią się białe Pampersy od zielonych? Jest w ogóle jakaś różnica?
dady bylyby okej gdyby mi siuski nie wylatywaly czasami