Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia jak tam, poprawił sie cos nastrój ?

• liwi Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy do Czech jakieś 30 km także chyba się przejedziemy po te kropelki.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ebay sobie zalozyc mozecie i z Ebay kupic polaczyc konto z Pay u czy Pau pal i kupita :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 09:22

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    U mnie ostatnio wychodzi 7,8 karmien na dobę, nie wiem czy nie za mało???średnio w dzień co 3 a w nocy czasem 4,ale przybiera na wadze,bo się wazylam z nim i bez niego,to może tak ok?? Jak tam u was??

Mary no ogórki mogły nie dopasować a co jeszcze jadlas?mięsa na przykład dłużej się trawia więc później efekty mogą być???
    Pomoże ktoś??

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wera jak tam sytuejszyn !

• mantissa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Krysti, te mam. Z Anglii ale w Polsce też są. Tak naprawdę większość tych kroPel ma taki san skład tylko dawki inne się daje.

A na florę był jeszcze dicoflar tylko jest droższy a w składzie to samo.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti bez urazy ale ja jakoś nie widzę aby kupować leki na ebay lub allegro. Jedynie sprawdzone miejsce typu internetowa apteka jak już.

nick nieaktualny, Amy_, nick nieaktualny, Fasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Sylwia jak Twoje samopoczucie? Gabi pomaga przy siostrzyczce?

Do dziewczyn w dwupaku ja tez puchne, wlasnie pozegnalam obraczke :) wstaje w nocy siku a stopy i dlonie opuchniete, cisnienie w normie. Taki urok koncowki ciazy.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Pomoże ktoś??

U mnie jest 8 karmień i tak robili w szpitalu.

iwonka1077, Ewelcia lubią tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka, od 8-12 karmien ba dobę jest ok.

iwonka1077 lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    sylwia jak tam, poprawił sie cos nastrój ?
    Chwilowo tak, ale codziennie rano jest ok, a popołudniu to juz ryczę :-( ale nie chcę wam tu jęczeć, bo chyba tylko ja mama takie nastroje z rozpakowanych mam

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka my na początku w dzień nawet co 1.5-2h karmilismy się bo mały tak potrzebował,potem zeszło na 3h a w nocy rzadziej

iwonka1077 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Chwilowo tak, ale codziennie rano jest ok, a popołudniu to juz ryczę :-( ale nie chcę wam tu jęczeć, bo chyba tylko ja mama takie nastroje z rozpakowanych mam
    Opowiadaj i marudz i nam tu rycz, nie duś tego w sobie bo to Kochana nie dobre. Każda z nas ma dni gorsze uwierz.

nick nieaktualny, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Tak Krysti, te mam. Z Anglii ale w Polsce też są. Tak naprawdę większość tych kroPel ma taki san skład tylko dawki inne się daje.

A na florę był jeszcze dicoflar tylko jest droższy a w składzie to samo.
    No wlasnie te co ty masz są tu w Aptece w Boots wiesz i te wezme bo cos przez neta nie przekonuje mnie by kupowac :/

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:

Do dziewczyn w dwupaku ja tez puchne, wlasnie pozegnalam obraczke :) wstaje w nocy siku a stopy i dlonie opuchniete, cisnienie w normie. Taki urok koncowki ciazy.
    Gabi super Ninke "traktuje" najbardziej lubi pomagac przy kąpaniu, zawsze jej brzuszek myje :-)

nick nieaktualny, iwonka1077, Lali lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia nie tylko Ty, u mnie na początku takżee nie było za wesoło, łeb mam pełen obaw,lęków, a potem jak mąż wyjechał to juz wogóle, dlatego jak tylko moge wyłaże na spacery z malcem czy do babci by z ludźmi obcować, u niej zawsze ktos jest,jak nie wujek to kuzynostwo i jakoś lepiej. Licze na to że mina te złe nastroje z nadejściem większego słoneczka i ciepła:)

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:

Lali mnie wczoraj na wieczor zaczely piec stopy i czerwone się zrobily po chwili patrze a one spuchnięte jak u świnki pigi:) ale zeszla opuchlizna .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 09:33

Lali lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Opowiadaj i marudz i nam tu rycz, nie duś tego w sobie bo to Kochana nie dobre. Każda z nas ma dni gorsze uwierz.
    Dzięki Angela. Ja z tych właśnie jestem co wszystko w sobie duszą, a na końcu wybuchają ;-) ale teraz to myślę, ze to hormony, no i fakt, ze muszę praktycznie sama zajmowac się Niną i Gabi i czuję, że nie wyrabiam, zwlaszcza, że Ni a ostatnio tak mniej wiecej od 16 do 22 ciągle by na cycu wisiała

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela racja ja przez ebay nawet plynu do kapieli nie zamawiam co dopiero dziecku kropelki,tak jak piszesz apteka a ti sa te krople co mantissa ma takze luz.

• Gosha Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IWONKA ja nigdy nie liczę karmien, nie chce dac sie zwariować. Karmie poprostu na zadanie, czasami cyc tez w ruch na uspokojenie. Wychodzi mi chyba około 8 karmien na dobę... Tylko ze czasami to jest 5 minut i po pol godziny dokarmiam bo książę nie najedzony ;) wiec i wyjdzie czasami 2 karmienia na godzine. W nocy dzisiaj przespał 5 godzin, nie budziłam, tez spałam, jak wstał to myślałam ze mi mózg cycem wyciągnie... ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aguś86, nick nieaktualny, iwonka1077, nick nieaktualny, Fasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
‹‹ 4217 4218 4219 4220 4221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ