Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:U mnie ostatnio wychodzi 7,8 karmien na dobę, nie wiem czy nie za mało???średnio w dzień co 3 a w nocy czasem 4,ale przybiera na wadze,bo się wazylam z nim i bez niego,to może tak ok?? Jak tam u was??
Mary no ogórki mogły nie dopasować a co jeszcze jadlas?mięsa na przykład dłużej się trawia więc później efekty mogą być??? -
nick nieaktualny
-
Tak Krysti, te mam. Z Anglii ale w Polsce też są. Tak naprawdę większość tych kroPel ma taki san skład tylko dawki inne się daje.
A na florę był jeszcze dicoflar tylko jest droższy a w składzie to samo.Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie Sylwia jak Twoje samopoczucie? Gabi pomaga przy siostrzyczce?
Do dziewczyn w dwupaku ja tez puchne, wlasnie pozegnalam obraczkewstaje w nocy siku a stopy i dlonie opuchniete, cisnienie w normie. Taki urok koncowki ciazy.
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:sylwia jak tam, poprawił sie cos nastrój ?
ale nie chcę wam tu jęczeć, bo chyba tylko ja mama takie nastroje z rozpakowanych mam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Chwilowo tak, ale codziennie rano jest ok, a popołudniu to juz ryczę
ale nie chcę wam tu jęczeć, bo chyba tylko ja mama takie nastroje z rozpakowanych mam
CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Tak Krysti, te mam. Z Anglii ale w Polsce też są. Tak naprawdę większość tych kroPel ma taki san skład tylko dawki inne się daje.
A na florę był jeszcze dicoflar tylko jest droższy a w składzie to samo.Angela89 lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:No wlasnie Sylwia jak Twoje samopoczucie? Gabi pomaga przy siostrzyczce?
Do dziewczyn w dwupaku ja tez puchne, wlasnie pozegnalam obraczkewstaje w nocy siku a stopy i dlonie opuchniete, cisnienie w normie. Taki urok koncowki ciazy.
maggie86, iwonka1077, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia nie tylko Ty, u mnie na początku takżee nie było za wesoło, łeb mam pełen obaw,lęków, a potem jak mąż wyjechał to juz wogóle, dlatego jak tylko moge wyłaże na spacery z malcem czy do babci by z ludźmi obcować, u niej zawsze ktos jest,jak nie wujek to kuzynostwo i jakoś lepiej. Licze na to że mina te złe nastroje z nadejściem większego słoneczka i ciepła:)
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:No wlasnie Sylwia jak Twoje samopoczucie? Gabi pomaga przy siostrzyczce?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 09:33
Lali lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Opowiadaj i marudz i nam tu rycz, nie duś tego w sobie bo to Kochana nie dobre. Każda z nas ma dni gorsze uwierz.
ale teraz to myślę, ze to hormony, no i fakt, ze muszę praktycznie sama zajmowac się Niną i Gabi i czuję, że nie wyrabiam, zwlaszcza, że Ni a ostatnio tak mniej wiecej od 16 do 22 ciągle by na cycu wisiała
-
nick nieaktualny
-
IWONKA ja nigdy nie liczę karmien, nie chce dac sie zwariować. Karmie poprostu na zadanie, czasami cyc tez w ruch na uspokojenie. Wychodzi mi chyba około 8 karmien na dobę... Tylko ze czasami to jest 5 minut i po pol godziny dokarmiam bo książę nie najedzony
wiec i wyjdzie czasami 2 karmienia na godzine. W nocy dzisiaj przespał 5 godzin, nie budziłam, tez spałam, jak wstał to myślałam ze mi mózg cycem wyciągnie...
Angela89, maggie86, Aguś86, Krysti, iwonka1077, CzaryMary, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość