X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia jak tam, poprawił sie cos nastrój ?

• liwi Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy do Czech jakieś 30 km także chyba się przejedziemy po te kropelki.

Krysti lubi tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ebay sobie zalozyc mozecie i z Ebay kupic polaczyc konto z Pay u czy Pau pal i kupita :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 09:22

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    U mnie ostatnio wychodzi 7,8 karmien na dobę, nie wiem czy nie za mało???średnio w dzień co 3 a w nocy czasem 4,ale przybiera na wadze,bo się wazylam z nim i bez niego,to może tak ok?? Jak tam u was??

Mary no ogórki mogły nie dopasować a co jeszcze jadlas?mięsa na przykład dłużej się trawia więc później efekty mogą być???
    Pomoże ktoś??

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wera jak tam sytuejszyn !

• mantissa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Krysti, te mam. Z Anglii ale w Polsce też są. Tak naprawdę większość tych kroPel ma taki san skład tylko dawki inne się daje.

A na florę był jeszcze dicoflar tylko jest droższy a w składzie to samo.

Krysti lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti bez urazy ale ja jakoś nie widzę aby kupować leki na ebay lub allegro. Jedynie sprawdzone miejsce typu internetowa apteka jak już.

Krysti, Amy_, CzaryMary, Fasia, liloe lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Sylwia jak Twoje samopoczucie? Gabi pomaga przy siostrzyczce?

Do dziewczyn w dwupaku ja tez puchne, wlasnie pozegnalam obraczke :) wstaje w nocy siku a stopy i dlonie opuchniete, cisnienie w normie. Taki urok koncowki ciazy.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Pomoże ktoś??

U mnie jest 8 karmień i tak robili w szpitalu.

iwonka1077, Ewelcia lubią tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka, od 8-12 karmien ba dobę jest ok.

iwonka1077 lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    sylwia jak tam, poprawił sie cos nastrój ?
    Chwilowo tak, ale codziennie rano jest ok, a popołudniu to juz ryczę :-( ale nie chcę wam tu jęczeć, bo chyba tylko ja mama takie nastroje z rozpakowanych mam

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka my na początku w dzień nawet co 1.5-2h karmilismy się bo mały tak potrzebował,potem zeszło na 3h a w nocy rzadziej

iwonka1077 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Chwilowo tak, ale codziennie rano jest ok, a popołudniu to juz ryczę :-( ale nie chcę wam tu jęczeć, bo chyba tylko ja mama takie nastroje z rozpakowanych mam
    Opowiadaj i marudz i nam tu rycz, nie duś tego w sobie bo to Kochana nie dobre. Każda z nas ma dni gorsze uwierz.

CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Tak Krysti, te mam. Z Anglii ale w Polsce też są. Tak naprawdę większość tych kroPel ma taki san skład tylko dawki inne się daje.

A na florę był jeszcze dicoflar tylko jest droższy a w składzie to samo.
    No wlasnie te co ty masz są tu w Aptece w Boots wiesz i te wezme bo cos przez neta nie przekonuje mnie by kupowac :/

Angela89 lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:

Do dziewczyn w dwupaku ja tez puchne, wlasnie pozegnalam obraczke :) wstaje w nocy siku a stopy i dlonie opuchniete, cisnienie w normie. Taki urok koncowki ciazy.
    Gabi super Ninke "traktuje" najbardziej lubi pomagac przy kąpaniu, zawsze jej brzuszek myje :-)

maggie86, iwonka1077, Lali lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia nie tylko Ty, u mnie na początku takżee nie było za wesoło, łeb mam pełen obaw,lęków, a potem jak mąż wyjechał to juz wogóle, dlatego jak tylko moge wyłaże na spacery z malcem czy do babci by z ludźmi obcować, u niej zawsze ktos jest,jak nie wujek to kuzynostwo i jakoś lepiej. Licze na to że mina te złe nastroje z nadejściem większego słoneczka i ciepła:)

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:

Lali mnie wczoraj na wieczor zaczely piec stopy i czerwone się zrobily po chwili patrze a one spuchnięte jak u świnki pigi:) ale zeszla opuchlizna .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 09:33

Lali lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Opowiadaj i marudz i nam tu rycz, nie duś tego w sobie bo to Kochana nie dobre. Każda z nas ma dni gorsze uwierz.
    Dzięki Angela. Ja z tych właśnie jestem co wszystko w sobie duszą, a na końcu wybuchają ;-) ale teraz to myślę, ze to hormony, no i fakt, ze muszę praktycznie sama zajmowac się Niną i Gabi i czuję, że nie wyrabiam, zwlaszcza, że Ni a ostatnio tak mniej wiecej od 16 do 22 ciągle by na cycu wisiała

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela racja ja przez ebay nawet plynu do kapieli nie zamawiam co dopiero dziecku kropelki,tak jak piszesz apteka a ti sa te krople co mantissa ma takze luz.

Angela89 lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IWONKA ja nigdy nie liczę karmien, nie chce dac sie zwariować. Karmie poprostu na zadanie, czasami cyc tez w ruch na uspokojenie. Wychodzi mi chyba około 8 karmien na dobę... Tylko ze czasami to jest 5 minut i po pol godziny dokarmiam bo książę nie najedzony ;) wiec i wyjdzie czasami 2 karmienia na godzine. W nocy dzisiaj przespał 5 godzin, nie budziłam, tez spałam, jak wstał to myślałam ze mi mózg cycem wyciągnie... ;)

Angela89, maggie86, Aguś86, Krysti, iwonka1077, CzaryMary, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
‹‹ 4217 4218 4219 4220 4221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ