Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosha wrote:IWONKA ja nigdy nie liczę karmien, nie chce dac sie zwariować. Karmie poprostu na zadanie, czasami cyc tez w ruch na uspokojenie. Wychodzi mi chyba około 8 karmien na dobę... Tylko ze czasami to jest 5 minut i po pol godziny dokarmiam bo książę nie najedzony
wiec i wyjdzie czasami 2 karmienia na godzine. W nocy dzisiaj przespał 5 godzin, nie budziłam, tez spałam, jak wstał to myślałam ze mi mózg cycem wyciągnie...
Widzę że dziś dzieci miały lepszy senJa również nie liczę karmień ale średnio 8 razy mała wcina
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Dzięki Angela. Ja z tych właśnie jestem co wszystko w sobie duszą, a na końcu wybuchają
ale teraz to myślę, ze to hormony, no i fakt, ze muszę praktycznie sama zajmowac się Niną i Gabi i czuję, że nie wyrabiam, zwlaszcza, że Ni a ostatnio tak mniej wiecej od 16 do 22 ciągle by na cycu wisiała
Nie masz kogoś kto by mógł Ci pomóc ? Raz na jakiś czas wyjdz do ludzi sama to mega pomaga. Podziwiam Cię i inne mamy które maja już jedno dziecko w domu bo to naprawdę wyczyn ogarnąć 2 dzieciaczków tak aby żadne z nich nie bylo pokrzywdzone -
Angela89 wrote:Nie masz kogoś kto by mógł Ci pomóc ? Raz na jakiś czas wyjdz do ludzi sama to mega pomaga. Podziwiam Cię i inne mamy które maja już jedno dziecko w domu bo to naprawdę wyczyn ogarnąć 2 dzieciaczków tak aby żadne z nich nie bylo pokrzywdzone
-
A wogole dziewczyny, miałam w piątek suuuper dzien. Przyszła decyzja z ubezpieczalni, ja nie wiem jak oni tu naliczają te macierzyńskie, ale jestem mega szczęśliwa, bo wyliczyli mi 62€ za dzien! Spodziewałam sie duzo mniej
maggie86, mantissa, Angela89, Eweliśka, Krysti, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzis chyba wychodzimy i mam pytanie jak mała tutaj dostawala mlelo enfamil premium a chce kupic mleko mm w razie wu bo w nocy chyba bede ja dokarmiac bo musialabym cala noc nie spac żeby latac i odciagac mleko. I nw jakie mleko kupic czy bebilon 1?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 09:47
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Mamuśki karmiące, pijecie kawę?
Niestety nie. Czekam aż mała skończy miesiąc i wtedy spróbuje jedną rano sobie wypić bo strasznie tęsknie.
Ja zliczyłam karmienia i wczoraj wyszło 8. Zapisuje sobie godziny i od którego cycka zaczynam, potem mi łatwiej jakos to ogarnąć.iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Militta110816 wrote:Dziewczyny dzis chyba wychodzimy i mam pytanie jak mała tutaj dostawala mlelo enfamil premium a chce kupic mleko mm w razie wu bo w nocy chyba bede ja dokarmiac bo musialabym cala noc nie spac żeby latac i odciagac mleko. I nw jakie mleko kupic czy bebilon 1?
ja tez mam enfamil dla Niny, na razie 3razy go piła
-
SYLWIA domyślam sie ze łatwo nie jest. Tez mi cieżko momentami z dwójka... i miewam kryzysy. Mojego to na 5 minut odłożyć nie moge w dzien, cały czas na rękach. Jakos trzeba przetrwać ten ciężki początkowo okres, niedługo nam to bobaski wynagrodzą słodkimi uśmieszkami i słowem "mama"
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
SHIMMEr ja tez jestem spuchnieta! Do tego od wieczora Malutka jest bardzo spokojna, zaczepiam Ja a Ona tylko lekko poruszy sie i koniec. Taka delikatna jest.. bozee oby to znaczyöo ze porod blisko ! Tetno jest wiec sie nie martwie !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 09:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosha wrote:A wogole dziewczyny, miałam w piątek suuuper dzien. Przyszła decyzja z ubezpieczalni, ja nie wiem jak oni tu naliczają te macierzyńskie, ale jestem mega szczęśliwa, bo wyliczyli mi 62€ za dzien! Spodziewałam sie duzo mniej
-
nick nieaktualny