Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja uwielbism kawe ale jeszcze po porodxie nie pilam. W ciazy jej sobie nie odmowilam. E moze te placzki to zespol odtawienia kofeiny u Olka?
polozna mi mowila ze mozna pic ale po karmieniu
Iwonka js karmien nie licze. Jssk wola to dajejak spi to nie wybudzam. Ale on np w dxien ms przerwy 3godxinne w karmieniu bo spi a w nocy potrafi co godzine wstac w ryczec bo glodny
i to tak ssie jakbym go tydzien glodzila
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kupie ten enfamil jednak skoro tutaj tym ja dokarmiali
i mam jeszcze jedno pytanie ile kupek dziennie poeinien robic taki noeorodek? Moja zrobi 2 dzidnnie albo raz.. Czy to nie za malo? Zapytam o to lekarza jak przyjdzie ale tak pytam bo zaczynan sie martwic..
odpukac jak narazie Karolinka żółta nie jest i chyba obedzie sie bez zoltaczki!!
-
Amy_ wrote:Ok to kupie ktores z tych kropelek. Nie moge patrzec jak to dziecie cierpi
-
KRYSTI słoneczko grzeje, specjalnie dla Ciebie spr temperaturę za oknem, 17st. w cieniu
po południu pewnie do 25, wiec ja dzisiaj klapki na nogi i plaaaaża! Wczoraj maluszkowi w aptece kremik kupiłam wiec dzisiaj zapowiada sie dzien spacerów wózeczkiem po plazy
maggie86, Amy_, Eweliśka, 88macola, Krysti, iwonka1077, CzaryMary, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilitta110816 wrote:Kupie ten enfamil jednak skoro tutaj tym ja dokarmiali
i mam jeszcze jedno pytanie ile kupek dziennie poeinien robic taki noeorodek? Moja zrobi 2 dzidnnie albo raz.. Czy to nie za malo? Zapytam o to lekarza jak przyjdzie ale tak pytam bo zaczynan sie martwic..
odpukac jak narazie Karolinka żółta nie jest i chyba obedzie sie bez zoltaczki!!
Jeżeli córka je twój pokarm to ilością kup się nie martw - jeżeli nie płacze nie pręży się jakby tej kupy nie mogła zrobić. Ważne jest to ile się zalatwia.Nie robi kupek ponieważ dobrze przyswaja twój pokarm -
Militta110816 wrote:Kupie ten enfamil jednak skoro tutaj tym ja dokarmiali
-
Militta110816 wrote:Kupie ten enfamil jednak skoro tutaj tym ja dokarmiali
jak karmisz piersią to po każdym karmieniu powinna być kupa.
jak mm to 2-3 dziennieFasia lubi tę wiadomość
-
MILITTA mój robi jakies 6 kupek na dobę, początkowo było nawet do 10. Ale czesto to sa tez mokre kleksowate bączki
A czytałam wczoraj ze po miesiącu dziecię na cycu moze robic nawet tylko 1 kupkę co 2 dni... Mój za 2 dni 4 tygodnie i ilośc kupek sie nie zmniejszyła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 10:29
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://www.osesek.pl/zdrowie-i-pielegnacja-dziecka/pielegnacja-dziecka/956-kupka-noworodka-i-niemowlaka.html trochę o kupach
Amy_ lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Amy ja bym Ci naprawdę poleciła tą wodę koperkową. Gabi darła sie tak, ze do dzisiaj pamiętam, a gripe water cuda zadziałała:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 10:32