Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo myslicie o opcji spacerowania w foteliku maxi cosi ? Latwiej byloby mi znosic mala.
Z mezem jakos sie dogadalismy, ale bol pozostal, dziwnie jest miedzy nami, ale wspolnie przyszykowalismy obiad, powiedzial, ze mnie bardzo kocha i ze zycia sobie beze mnie nie wyobraza... Dzis idziemy na wspolny spacer , pierwszy spacer naszej corki. wieje coprawda, ale jest sloneczko, zainstaluje jej przykrywke na wozek i bedzie panienka zadowolona mam nadzieje.
Maz sie wscieka, ze wpadlam w paranoje z mala, ze nikt nas nie odwiedza, bo kwarantanne nalozylam... Ze wychowuje dzikusa... Moze ma racje... Troche przegielam z parasolem ochronnym, ona ma juz wkrotce 3 tygodnie, a do tej pory ani nie byla na spacerze i widziala tylko dziadkow, bo reszty nie dopuszczalam. Dzis spalam do 9, z przerwami na karmienie oczywiscie. Do 4 rozmawialismy z mezem.Angela89, Eweliśka, mf, CzaryMary, Klaudia90, mimka84, Gosha, misia83, Fasia, Rudzia, liloe, KasiaKwiatek, Amy_, Zima, mantissa, Murraya, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, pozdrowienia dla dzisiejszych rodzących, dołączę się do was
Wody mi odchodzą
Fasia, Krysti, Aguś86, sylvia007, MartaAlvi, Rudzia, Ida, CzaryMary, mf, Gosha, mimka84, Lali, Ulka84, Eweliśka, liloe, KasiaKwiatek, Robotka1, Zima, mantissa, Amy_, Justinka, Ewelcia, maggie86, NY lubią tę wiadomość
-
Ja na kolki dla malego dostalam sab simplex, poki co leży i mam nadzieje, ze sie nie przyda.
Julek robi kupe po kazdym karmieniu. Nie licze ile ich jest ale bardzo duzo
Dzisiejsza noc dzięki butli z mlekiem w miare przespana. Od 1 do 3.30, a pozniej od 4 z groszem do po 8
Millita moj maly byl karmiony w szpitalu bebilonem, a ja kupiłam bebiko i je ze az mu sie uszka trzesau nas mm jest dodatkiem, tylko w nocy daje
Co do gripe water to podaje sie dzieciom po pierwszym miesiącu zycia dopiero..
Robotka trzymam kciuki za wyjście!
Hwesta udanego spaceru
Olka trzymam kciuki! Powodzenia))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 13:44
olka30, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Ja na kolki dla malego dostalam sab simplex, poki co leży i mam nadzieje, ze sie nie przyda.
Julek robi kupe po kazdym karmieniu. Nie licze ile ich jest ale bardzo duzo
Dzisiejsza noc dzięki butli z mlekiem w miare przespana. Od 1 do 3.30, a pozniej od 4 z groszem do po 8
Millita moj maly byl karmiony w szpitalu bebilonem, a ja kupiłam bebiko i je ze az mu sie uszka trzesau nas mm jest dodatkiem, tylko w nocy daje
Co do gripe water to podaje sie dzieciom po pierwszym miesiącu zycia dopiero..
Robotka trzymam kciuki za wyjście!
Hwesta udanego spaceru
Olka trzymam kciuki! Powodzenia))
Fasia lubi tę wiadomość
-
Ojej Werka przykro mi
Jeszcze nic straconego!
Szymek dziś miał chyba najgorszą noc. Spalismy z przerwami może 3-4h. Często się budził, po jedzonku od razu robił kupkę to jak go przewijaliśmy się rozbudzał. Nie chciał nawet za bardzo zasnąć z nami. Oczy jak 5 zł i chciał sobie w nocy świat podziwiać
My jesteśmy tylko na moim mleczku. Cycki mimo że przed ciąża B, teraz C to produkują ładnie i na bieżąco. Nawet nawalu nie miałamMam już odciagniete na raty 200 ml w lodówce na jutro jak pojadę do pracy. Położna mi mówiła, że można sobie odciagac po trochę przez 3-4 dni, poczekać aż mleczko dojdzie do temperatury pokojowej i zlewac do pojemnika w lodówce
Tak też robię
-
Fasia ja miałam już wizyty położnej przed porodem i to ja zadzwonilam, zeby przyjechala. W szpitalu oswiadczylam pisemnie, ze sama powiadomie polozna. Jesli się umowisz telefonicznie to Ci powie kiedy przyjdzie. Tyle że one chyba mają rejony. Moja przyszla we worek, a wyszlismy w sobotę
-
Fasia wrote:Na tym sie nie znam
Napisalam o tym, bo polecacie Amy to gripe water dla Olka. Ale On ma dopiero 11 dni, a ten specyfik sie daje po miesiącu.. tak tylko napisalam co wyczytalamFasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Witaski.
Fasiu, mój szpital zgłosił do przychodni że urodziłam i na drugi dzień po wyjściu ze szpitala zadzwoniła do mnie położna z przychodni że chce przyjść. Zawsze dzwoni do mnie tak na 1-2 godziny przed przyjściem (żebym zdażyła wytrzeźwieć hihi).
Wercia odpocznij w domu, szkoda że na razie akcja przystopowana, ale prędzej czy później się rozkręci.