Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:A ja dostałam swoja pierwszą @ a tak liczyłam że jak zaczne karmić mała bede bez @ dłuższy czas a tu kicha. Od rany chodzę zła jak osa teraz już wiem czemu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 14:09
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Wow, szybko. Często w takich sytuacjach zdarzają się właśnie nieplanowane ciąże zaraz po porodzie, nigdy nie znasz dnia ani godziny owulacji...
Też się zdziwiłam, ale idealnie w termin mi się prawie wpakowała bo dostawałam tak koło 15Ida lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Wow, szybko. Często w takich sytuacjach zdarzają się właśnie nieplanowane ciąże zaraz po porodzie, nigdy nie znasz dnia ani godziny owulacji...
mimka84 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 17:12
Aguś86, Lali, Ida, Krysti, CzaryMary, mimka84, sylvia007, iwonka1077, liloe, KasiaKwiatek, 88macola, Robotka1, Zima, Gosha, Ulka84, Amy_, Justinka, Murraya, Klaudia90, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja je mam od początku, bo brodawki mam za plaskie i maly nie ma jak zlapac..
Wyrobią sie, i Julek też załapie jak ma chwytać. Ja używałam nakładek teraz już mała fajnie łapie. A w nocy przykładasz go ? Czy tylko butla ? Bo jak nie to ściagaj mleko aaby laktacji nie zaburzyć. -
nick nieaktualny