Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Werka, trzymam kciuki,żeby się jednak rozkręciło.
Muszę się pochwalić ze nauczyłam starszą córe jeździć na rowerze. I to w trakcie spaceru z małą. Jak już załapała o co chodzi to dwie godziny jeździła a ja z wózkiem za nią biegałam.
Potem Maja zgłodniała więc przerwa na jedzonko i oddałam ją mężowi a ja dalej poszłam biegać za starszą i doszłam do wniosku, że moja kondycja umarła a nogi to mi zaraz do dupy wejdą.mimka84, KasiaKwiatek, Fasia, CzaryMary, Aguś86, mantissa, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie tez cos bierze podbrzusze boli ,brzuszek nisko strasznie bole mam jak na @ i ledwo chodze .Obiad zrobie i leze nic nie robie juz bo mieszkanie sobie sprzatalam i mnie zaczol bolec brzunio:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 16:17
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:A co się działo po drugiej u Ciebie?
posinione mialam ale dlatego ze nie mogli malego wyjac i szarpali troche az czulam jak by mnie ze stolu zwalic chcieli,
poza tym piecze mnie przy sikaniu mam nadzieje ze nie zadne infekcje bo co ja za leki wezme jak karmie??????Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 17:06
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 20:28
Aguś86, mimka84, Krysti, Lali, mantissa, sylvia007, Fasia, liloe, mf, Gosha, MartaAlvi, KasiaKwiatek, Eweliśka, Amy_, Robotka1, Ida, Justinka, 88macola, Murraya, Ewelcia, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Fasia i Iwonka, cudne te Wasze chłopaki. Ja co chwila pstrykam zdjęcia żeby mi nie umknął ten okres, bo z tygodnia na tydzień widzę jak się mały zmienia. Kwietniówkowe chłopaki to same przystojniaki
Krysti, Fasia, iwonka1077, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ehh Adaś je dzisiaj co godzine od rana ;p Cuuudownie ;/// nie wiem czemu tak
Werka kciukasy oby wreszcie ruszyło porządnie)
Iwonka śliczny dzidzius:]Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 14:15
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Mam popieprzone cycki. Maja sobie śpi spokojnie, starsza córka gra w karmienie dzidzi na telefonie i to dziecko zaczyna płakać a z moich cycków normalnie rzeka popłynęła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 17:33
mimka84, mf, mantissa, KasiaKwiatek, iwonka1077, maggie86 lubią tę wiadomość