Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAaaa Kochane- sprzedam sukienke http://mosquito-sklep.pl/pl/nowoci/1770-pastelowa-sukienka-z-grafitowa-falbana.html nigdy jej nie zalozylam, metki jeszcze ma. Zadowole sie 60 zl za nia
Niestety jest juz za duza na mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 18:46
-
nick nieaktualnyMoja pchełka się najadła, pięknie odbiła i teraz sobie leży w leżaczku i sobie macha rączkami i patrzy
zauważyłam że od 2 dni jest bardziej aktywna i nie kładzie się od razu spać ani nie płacze jak ją położy się
mf, mimka84, Eweliśka, Ida, mantissa, Fasia, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Mały się najada ? Czyli jest ok z laktacją
I nie przestrasz się że laktatorem ściągniesz mało mleka i że mały pewnie się nie najada bo tak nie jest. Laktator nie wyciągnie tyle co dziecko
2 miesiące siedzenia ma laktatorze robi swojeTeraz pół na pół z piersią. Ale musiałam walczyć z kryzysem więc poczytałam trochę
Chyba sie nie najada. Jest na cycu jakies 8 minut, zasypia i zadnapymi sposobami nie da sie go obudzic. Pospi jakies 15 minut i znowu placz wied dostawiam do cyca. Znowu ok. 8 minut, spanie i tak kilka razy w kolko. Czasem karmienie zajmuje mi w godziny albo i wiecej.. w nocy jak zjadl 70ml z butli to spal 4godz! Sukces ogromny -
nick nieaktualnyFasia wrote:Chyba sie nie najada. Jest na cycu jakies 8 minut, zasypia i zadnapymi sposobami nie da sie go obudzic. Pospi jakies 15 minut i znowu placz wied dostawiam do cyca. Znowu ok. 8 minut, spanie i tak kilka razy w kolko. Czasem karmienie zajmuje mi w godziny albo i wiecej.. w nocy jak zjadl 70ml z butli to spal 4godz! Sukces ogromny
To trochę pobudz laktacje 775533. Jak Julek bedzie później jadł to i tak ona się unormuje do jego potrzeb. Więc nic nie zaszkodzisz.
MM jest bardziej kaloryczne dlatego dziecko przysypia wiecej.Fasia lubi tę wiadomość
-
Marcel odpukac zdrowy. Narazie nie wykazuje oznak zazdrości, pomaga przy malej jak go się o cos poprosi. Jedynie narzeka na płacz malej.
Skoki ciśnienia mam 145/95 ale ja strasznie to odczuwał bo i bicie serca jest niższe. Ja byłam nisko ciśnieniowej, zwykle miałam ciśnienie 90/60.
Tez mi się Czary ta anemia nie widzi.Dostaje ascofer ale to taki pić na wodę fotomontaż. -
Hej dziewczyny co prawda ja z październikowej strony ale Was nieraz podczytuję.tyle się tu u Was dzieje.
Ja w zasadzie do Robotki 1 mam zapytanie? Robótka powiedz mi kochana czy ty to ty?
Kojarzę Robótkę z różowej str. Co się tak dluugoo starala o bobaska jak również ze strony ,,kafeterii castsgnus łatwiej zajść w ciążę,, napisz kochana czy to ty.choc się za bardzo na różowej str.nie udzielalam to jakos mi utkwiłaś w pamięci i bardzo Ci kibicowałam.
Pozdrawiam i przepraszam jesli cos nie tak.
Tak nawiasem mówiąc mogę Wam tylko pozazdrościć rozwiązania macie te swoje bobaski przesłodkie takie maluchy sa najlepsze! Sama tez mam córcię z kwietnia.
Pozdrawiam!!!Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMf trzymam kciuki żeby to było to
Fasia na pobudzenie laktacji poza pracą z laktatorem polecam Femaltiker - działa
Czy Wasze dzieci też tak krzyczą przy przebieraniu? Ja się zastanawiam czy mnie opieka społeczna nie nawiedzi. Ona rzadko płacze ale przebieranie to mega krzyk...Fasia lubi tę wiadomość