Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Czym różnią się białe Pampersy od zielonych? Jest w ogóle jakaś różnica?
Z tyłu są bardziej zabudowane niż zwykłe. Mają wycięcie na pępek. Maja większe to zabezpieczenie po bokach żeby nic nie wyciekło. W środku mają taką siateczkę która wsiąka też luźną kupę. I śmierdzą jeszcze bardziej niż zwykłe.
-
U mnie ostatnio wychodzi 7,8 karmien na dobę, nie wiem czy nie za mało???średnio w dzień co 3 a w nocy czasem 4,ale przybiera na wadze,bo się wazylam z nim i bez niego,to może tak ok?? Jak tam u was??
Mary no ogórki mogły nie dopasować a co jeszcze jadlas?mięsa na przykład dłużej się trawia więc później efekty mogą być??? -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Widzę dziś wszyscy mieli niezle nocki. Julek też spal po 3.5 h co jest ogromnym sukcesem. A w ogóle jaką sobie pozycję wymyślił jak go brzuszek męczy. Na skos na moim brzuchu, ja prawie na lezaco. Nogi mu zwisaja z jednej strony a buzka leży na cycu i tak je.
i w kazdej innej pozycji beczy.
Amy, te kropelki na poorawe flory to Acidolac baby a na bóle brzuszka i gazy to bobolic, infacol, espumisan.
Ja miałam w domu infacol i daje przed karmieniem. Rzeczywiście bóle są dużo rzadziej.maggie86, Krysti, iwonka1077, Amy_, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Dzień dobry! Widzę dziś wszyscy mieli niezle nocki. Julek też spal po 3.5 h co jest ogromnym sukcesem. A w ogóle jaką sobie pozycję wymyślił jak go brzuszek męczy. Na skos na moim brzuchu, ja prawie na lezaco. Nogi mu zwisaja z jednej strony a buzka leży na cycu i tak je.
i w kazdej innej pozycji beczy.
Amy, te kropelki na poorawe flory to Acidolac baby a na bóle brzuszka i gazy to bobolic, infacol, espumisan.
Ja miałam w domu infacol i daje przed karmieniem. Rzeczywiście bóle są dużo rzadziej.
Ja polecam infacol również, daje jej teraz połówkę dawki bo na razie nie ma bólów odpukać.Krysti, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
WERA... Co 2 godziny sprawdzam tutaj sytuscje... Czekamy z Kubusiem na Sarę!!!
Mam dreszcze jak mysle ze jests w trakcie a jeszcze większe jak pomyśle ze ja masz juz w ramionach!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 09:18
KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej.
Weronika trzymam kciuki!!!
Co do sab simplex to one w Polsce nie są dostepne, choć jest taka strona internetowa która prowadzi ich sprzedaż. Ja na problemy z brzuszkiem moge polecic gripe water, czyli wodę koperkowa, ktora teraz tez jest dostępna jedynie przez internetKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny