Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:mi na oddziale dali neo tormentil i bardzo sobie go chwalili. Od momentu szpitala go nie używałam bo nie miałam potrzeby a teraz czytam że go chyba w ogóle lepiej wywalić. I bądź mądry ..
-
nick nieaktualnymaggie86 wrote:ja nie kupiłam nawet sudocremu,mam tylko maść linomag ale jej prawie nie używam na malcu,jadę kokosowym od początku z Waszego polecenia
Ja sudocrem mam ale zamknięty szczelnie, na razie odpukać mała nie ma odparzeń a używam hippi i bepanthen na przemian a ten ze szpitala leży w apteczce. -
Wercia, powodzenia!
U mnie też sudokrem i masc linomag jeszcze zamknięte. Pupe smarujemy 2-3 razy dziennie bephantenolem a tak to zasypuję mączką zziemniaczaną.
Było coś o pieluchach z Tesco. U nas się nie sprawdzily s szkoda. Mocno się przyklejaly. -
nick nieaktualny
-
Boze a ja spuchlam jak balon i to od rana! Buzie mam tak spuchnieta ze az czerwona to samo stopy i dlonie! Az parzy jak po solarium! Do tego sikam co chwile- doslownie! Bole miesiaczkowe dzis mialam pare razy takie mocne ale raczej to nie byly skurcze. Mam nadzieje ze Sofii juz zeszla nizej czy cos i ze niedlugo sie cos zacznie, chociaz sie nie nastawiam na nic ale byloby milo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 00:50
-
Rudzia wrote:Boze a ja spuchlam jak balon i to od rana! Buzie mam tak spuchnieta ze az czerwona to samo stopy i dlonie! Az parzy jak po solarium! Do tego sikam co chwile- doslownie! Bole miesiaczkowe dzis mialam pare razy takie mocne ale raczej to nie byly skurcze. Mam nadzieje ze Sofii juz zeszla nizej czy cos i ze niedlugo sie cos zacznie, chociaz sie nie nastawiam na nic ale byloby milo..
-
Wlasnie przegrzebałam szwedzkie fora i wszedzie jest napisane ze puchniecie jest normalne w ciazy zwlaszcza pod koniec i moze to byc znak zblizajacego sie porodu. Ja nie mam innych objawow typu wysokie cisnienie itd tylko to napuchniecie, rece i stopy puchly mi juz wczesniej ale nie az tak.. no zobaczymy
-
rudzia faktycznie moze byc oznaka...mi lekko spuchly nogi wczoraj i przedwczoraj ale zwalilam to na goraco i na ciagle stanie...ale obserwuj sie.
u mnie nadal kurwa co 6,7,8 minut...moze mocniejsze ale nie skracaja sie...wkurwiona jestem bo chce juz!!!! bolec boli ale mogloby byc szybciejAmy_ lubi tę wiadomość