Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
liwi wrote:Ja moje dżinsy wciągam do połowy ud.
-
nick nieaktualnyJupiiii Anka gratulacje, nareszcie tulisz Natanka, jesteś dla mnie mistrzem !!!
I dla Haneczki gratulacje !!! Arturro wynagrodzi Ci te cierpienia swą słodką twarzyczką
Weronika trzymam kciuki by tym razem poszło szybko, gładko i bez teściowej !!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maggie86 wrote:Jupiiii Anka gratulacje, nareszcie tulisz Natanka, jesteś dla mnie mistrzem !!!
I dla Haneczki gratulacje !!! Arturro wynagrodzi Ci te cierpienia swą słodką twarzyczką
Weronika trzymam kciuki by tym razem poszło szybko, gładko i bez teściowej !!!juz sie menda szykowala...a jej odpowiedzialam TO NIE KURWA BAL MATURALNY ZEBY MIEC OSOBE TOWARZYSZACA hehe czuje sie supet podniecona.sa co 9min tetaz troszke mocniejsze..bede wchodzic
i zdawaj felacje
trzymajcie kciuki zeby sie nienwyciszylo bo szalu dostane!
maggie86, Bambi85, Eweliśka, mimka84, Rudzia, Aguś86, MartaAlvi, mantissa, KasiaKwiatek, Lali, Krysti, mf, liloe, Klaudia90, Fasia, Agga, CzaryMary, liwi, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pewno do rana sue pobujam
ale wszytsko mam naszykowane juz, kapiel wzieta :-)bober nkedogolony bo nie moge ustac w miejscu a w doopie to mam hehen kde sie spribowac polozyc bo wkurwia mnie jam sie tesciowa na mnie zaglada...skad w sumie ma wiedziec jam sie zachowywac skoro sama rodzila 2 razy przez cc...i z gory zebralam wszystkich w salonie i dalam rozkazy..
zniesc lozeczko i orzebierak do salonu, mala bedzie ze mna jak wroce i ZEBY KURWA NIE RUSZAC MI CIUSZKOW, NIE ORZEBIERAC I KURWA NIE GRZEBAC!KasiaKwiatek, mf, maggie86, Gosha, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wy tu juz piszecie o wciskaniu sie w spodnie z przed ciazy a ja czuje sie jak sloniatko
!!
Rudzia jak samopoczucie? MF mam nadzieje, ze jak sie wyplakalas to Ci lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 22:01
mf lubi tę wiadomość
-
Ja jutro zrobię przymiarke najszerszych dzinsow przedciazowych. Caly czas chodzę w leginsach, ale w poniedziałek jadę do pracy i mam nadzieje, ze się wbiję
Dziś stuknęło -7kg. Zostały 4, ale to już chyba będzie wolniej schodzić...
Lali lubi tę wiadomość