X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja Ninka wita się z Ciociami w takim humorze :-)
    5d3c4d1134ce3de3med.jpg

Eweliśka, Anka1501, maggie86, mf, liwi, Ewelcia, Justinka, KasiaKwiatek, Klaudia90, hwesta, MartaAlvi, Lali, Angela89, Krysti, Ulka84, Fasia, iwonka1077, Bambi85, Ida, Gosha, liloe, mimka84, misia83, mantissa, Amy_, Aguś86 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka super

My tez dziś wychodzimy, Natan ważył dziś 4020. :)

Eweliśka, maggie86, mf, sylvia007, Ewelcia, Justinka, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Lali, Angela89, Robotka1, Fasia, iwonka1077, Gosha, liloe, misia83, Aguś86 lubią tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny noce z dziecmi niełatwe ale w ciąży też kolorowe nie jest :/ mnie całą noc męczyła zgaga ale tak koszmarna że koło 5 doprowadziła mnie do wymiotów, jak już udało mi się zasnąć zaczął wymiotować mój pies, a jak zasnęłam kolejny raz to zerwała się wichura i wszystkie drzwi i okna zaczęły mi trzaskać :/ jestem nieprzytomna a muszę iść do ZUSu podać im numer konta to mi wypłaca już pieniążki ale nie mam samochodu i muszę iść na piechotę... :/

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:28

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia ona się juz świadomie uśmiecha? Bo niby piszą ze to za wcześnie a moja też czasem tak się fajnie uśmiechnie i patrzy prosto w oczy, że mam wrażenie że to świadomie.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liwi wrote:
    sylvia ona się juz świadomie uśmiecha? Bo niby piszą ze to za wcześnie a moja też czasem tak się fajnie uśmiechnie i patrzy prosto w oczy, że mam wrażenie że to świadomie.
    Wiesz to taka reakcja była na smyranie po buzi :-) myślę, że uśmiech to taki nie do końca świadomy jeszcze, choć i tak cudowny :-) !!!

liwi, Ida, mantissa lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf wrote:
    Kurde... moj czop po opisie Waszych to jakas galaretka zwykla... kolor zolto-bezowy, przejrzysty... juz wczoraj widzialam kawalek, jak mialam taki rozowy sluz, a dzisiaj duzy wyszedl... 2x mnie przegonilo, wzielam prysznic i nie sa wcale lzejsze skurcze... ja nie wiem kiedy trzeba jechac... mam za daleko, zeby sie wracac jakby co... a szwagierka polozna jak na zlosc nie odbiera...
    mój czop też był galaretkowaty bardzo :-) a co ile masz te skurcze teraz???

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie zdrzemnelam się z młodym - muszę to wykorzystywać bo jasność umysłu dla mnie jest najwazniejsza. W ciągu dnia nawet jak przysne na 10 minut to jest mi o niebo lepiej :-)

Jeśli chodzi o krostki na buzi i klatce piersiowej młodego to na mpewno nie są to prosaki. Czerwona otoczkama w środku biały czubek - jak pryszczyk .

Dzięki za rady odnośnie pupki. Maka ziemniaczana niestety nie poradziła sobie z tym problemem. Może rzeczywiście użyje doraźnie tego tormentiolu.

A jeśli chodzi o chusteczki z rosmana to młodemu pod pasowały tylko te różowe babydream. Niebieskie są do niczego - pachna intensywnie czego ja w tych rzeczach dla bobasow bardzo nie lubię. To samo mustela - dla mnie beznadziejane.

hwesta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mf a jakikolwiek gin w pobliżu jest żeby Cię zbadać?

• mf Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk oj męczymy się męczymy... :-( u mnie to wszystko na trzy spusty zamknięte... Żadnego czopa, nawet skurcze minęły, jedynie Miki tak mi napiera wszędzie...w zebra, szyjkę, że już nie wiem jak się wyciągnąć bardziej żeby mu miejsca więcej dać...
    Wczoraj łaziłam dużo chyba z 6km zrobiłam, dziś rano już też mam za sobą spacer z sierściuchem i zabieram się za mycie łazienek... :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 10:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf wrote:
    Kasia-Taki, ktorego znam ni ma... za krotko tu mieszkam...

Sylvia-co 5-7min...
    Ale jakikolwiek żeby choć rozwarcie sprawdził...żebyś wiedziała czy jechać skoro masz tak daleko

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf wrote:
    Kasia-Taki, ktorego znam ni ma... za krotko tu mieszkam...

Sylvia-co 5-7min...
    Kurcze ja to bym chyba jechała, bo co 5 minut to już dość częste. Nawet mam w zeszycie ze szkoły rodzenia napisane, że jeśli skurcze po prysznicu dalej się utrzymują i przez godzinę są co 5 min to trzeba jechać do szpitala.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też nadal cisza, nic się nie dzieje...
    Noc też raczej koszmarna. Nie dosć że ciagle wstaje siku to jeszcze mąż tak dzisiaj chrapał że się wyniosłam do drugiego pokoju :P
    Kwiatek niezłe te maratony walisz! Ja po 1,5km mam dosyć :D haha nie ma to jak dobra forma :D

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Liloe nie wiem kiedy będzie położna. Wyszlam w pt wiec powinna być dziś ale nikogo nie wybieralam także nie wiem czego się spodziewać. Czy przyjdzie niezapowiedziana czy zadzwoni..

Angela ja nie mam problemów z butelka. W dzień wole dawać pierś ale w nocy może być mm byleby tylko spal. Niestety wczoraj się nie udało ale dziś znowu będę próbować..

EEE ale o co chodzi ?:D Ja nic nie mówiłam :D

• mf Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

shimmer_lip, MartaAlvi, liwi, Ewelcia, Gosha, misia83, Aguś86 lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś Ty Mf nie powiedzą na pewno. Jesteś już w terminie i każdy skurcz ma Cię prawo niepokoić.
    Jedynie co to, że pewnie Cię zostawią nawet jak jeszcze nic nje będzie rozkręcone bo daleko masz. A leżeć i tam czekać też nic fajnego

Edit To powodzenia Mf i niech pójdzie łatwo i efektywnie :-) GO GO MATKA!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:22

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA jakis przypływ energi mam wczoraj auto sobie sprzatalam :) dzis juz z rana chatę na pic wyspezatalam kibel wszystko :D gdyby nie Ignas ruszający się wypinający tyłek na matkę bym powiedziała ze nie ciężarna jestem :)

CzaryMary, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi to mój też chrapie czasem okrutnie i też się wtedy wynoszę do salonu spać :-P teraz niestety pylą drzewa a on jest uczulony...no masakra, chrapie, kicha, prycha, kręci się całą noc a ja sen mam słaby bo co chwila siku, przekręcam się z boku na bok bo boli... Mega niewyspana jestem :-(

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    ah wercia masakra u ciebie moj tez 4 kg i cc robia nie ma sensu rodzic naturalnie i meczyc siebie i stresowac dziecko a juz nie mowie o wylowywaniu :/

KRYSTI ale dziecko 4kg to jeszcze chyba nie wskazanie do cc? Sa takei co 5kg rodza :D. Moj tez bedzie cos kolo 4ki i licze na sn. cc to jednak wiekszy stres dla dziecka niz sn chyba bo to tak z zaskoczenia ze tak powiem.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 4232 4233 4234 4235 4236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ