Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:KRYSTI ale dziecko 4kg to jeszcze chyba nie wskazanie do cc? Sa takei co 5kg rodza
. Moj tez bedzie cos kolo 4ki i licze na sn. cc to jednak wiekszy stres dla dziecka niz sn chyba bo to tak z zaskoczenia ze tak powiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 12:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:KRYSTI skoro masz juz umowione cc to po co Ci robia ciagle ten masaz szyjki? licza ze jeszcze moze urodzisz naturalnie czy jak?
jak nie ruszy to cc 16 mam . Zapewniają ze jak coś by się działo przy naturalnym to bedą ciąć jak ruszy dzis. Czy jutro ja bym chciała .oni tez sie obawiają o wage Ignasia i ze miałam z sercem i ciśnieniem problem czasem to biorą tez pod uwagę . Ide zaraz na masaż do ośrodka zobaczymy czy coś ruszy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 13:24
Rudzia, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzejebane rodzic tu
niewiadomo czego się spodziewać ! Ja Weronice sie nie dziwie tez bym chyba dola złapała bo odsyłają do domu pojebance zamiast juz w szpitalu zostawić ! Ciekawe jaka moja historia bedzie porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 13:28
-
I na pewno nikt mnie nie przebije jesli chodzi o przenoszona ciaze
2 tygodnie! Nie spodziewalam sie tego na prawde, myslalam ze wypije termin odejda wody i sie zacznie a tu niespodzianka
Corka ma chyba to poczucie humoru po swoim ojcu
Gosha, mimka84, 88macola, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:przejebane rodzic tu
niewiadomo czego się spodziewać !
Nie martw się, nigdzie nie wiadomo czego się spodziewać. Już mieliśmy tu fajnie zapowiadające się fizjologczne porody zakończone cc. Poród to niestety nie matematyka, zdarzyć się może wszystko i zawsze. Także nie martw się i poddaj się temu co się spotka bo i tak inaczej się nie da
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane kobietki które noszą jeszcze swój ' słodki bagaz' - mamy juz prawie polowe miesiaca tak wiec siłą rzeczy za kilkanaście dni juz każda z Was będzie miała przy sobie swojego cukiereczka
Boszzz jaka wichuraaa. Nie lubię takiej pogody
Krysti- jeśli Twoja ciąża miałaby się zakończyć cc to nic się nie boj. To nic strasznego - oczywiście może moj organizm tak dobrze to zniósł. Nie musiałam brać żadnych środków przeciwbólowych. Nie jest tak źle. Oczywiście życie Ci z całego serca abyś urodziła SN tak jak sobie tego zapragnelas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 13:36
Krysti, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Nie martw się, nigdzie nie wiadomo czego się spodziewać. Już mieliśmy tu fajnie zapowiadające się fizjologczne porody zakończone cc. Poród to niestety nie matematyka, zdarzyć się może wszystko i zawsze. Także nie martw się i poddaj się temu co się spotka bo i tak inaczej się nie da
-
nick nieaktualnyCzaryMary mialam isc z mala na spacer ale tak pizga, ze masakra. i co chwile pada deszcz, teraz piekne slonce... mala byla od kilku dni werandowana, wczoraj spacer, codziennie ok 12 i dzisiaj nie zrobilam tego, bo strasznie wieje i mialam ponad 2 h wiszenia na cycu, ryczenia i grymaszenia. teraz tez oczy jak 5 zl i wymusza zebym ja nosila