Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Tak Fasia, to ta maść. Macie odparzenie?
Na dupce pojawily sie dzis jakies czerwone kropki, wiec nie wiem czy to to..
Dupke smaruje co przebieranie olejem kokosowym i linomagiem. Nie wiem od czego to.. -
Ja pupki nie smaruje niczym. Nie widze potrzeby robic tego zapobiegawczo, odparzeń brak.
Ciuszków tez juz nie prasuje, co było do przewidzenia bo nie lubiez reszta o czasu mi brak... Jeszcze tez mi zostało kilka poprasowanych z za czasów ciazy
ale piorę z funkcja antyalergiczne i parą. Mysle ze bardzo dobrze wypłukuje proszek itp. Kubus nie ma żadnych wysypek skórnych.
Oh co ze mnie za matka wyrodna, tak sobie pomyslałam czyt mój postWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 14:26
Ida, mimka84, Angela89, haen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Na dupce pojawily sie dzis jakies czerwone kropki, wiec nie wiem czy to to..
Dupke smaruje co przebieranie olejem kokosowym i linomagiem. Nie wiem od czego to..
Fasia - Maggie poleciała tormentalum prawie to samo co tormentiol ale bez boraksu który niue jest zalecany u noworodków. Jabdszisiaj spróbuje kupić ten bez kwasu bornego i zobaczymy czy pomoże....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 14:34
maggie86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Gosha ja to dopiero wyrodna, bo od jakiegoś tygodnia piorę młodego ubranka razem z naszymi, w normalnym proszku....żyje i ma się dobrze, pewnie niektóre mnie potępią, a co mi tam.
hwesta, Gosha, mimka84, CzaryMary, Angela89 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Dziewczyny nie wiem jak powinno być, ale wygląda na to że młody przez 2 tygodnie przybrał 800g??? Przy wypisie miał niecałe 3300, a dziś jest 4100.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny