Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Trochę mnie dziewczynki uspokoilyscie. Młody zachowuje się normalnie. Nie wygląda na chorego.
poci się skubaniec pod szyjką i tam gdzie często polików dotyka czymś, niczym nie smaruj, patrz żeby sucho miał pod szyją i przejdzie, może nie w jeden dzień ale jutro poprawa być powinna
-
NY tak, niestety jeszcze w dwupaku
ale w piatek mam sie zglosic na wywolanie juz.. 2 tyg po terminie!!!
A Mala nie wiem ile wazy bo tu niestety nie robia takich pomiarow ;/ co sie zapytam przy okazji jakiegos usg to nikt nie umie na to odpowiedziec ;/ ehh.. -
Ida wrote:Myślę że to nie potowki, bo na policzkach by ich nie było. Ja przemywam solą fizjologiczną i schodzą.
maggie86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Klaudia ja wiem że tak może być ale jak Wy już albo tulicie maleństwa albo dziewczyny coś tam czują w kierunku porodu to się tak durny człowiek sam z nudów nakręca
Mam dokładnie jak TyTermin wg om 19.04., a wg USG 17.04.
Tez mam wrażenie, ze wszyscy juz urodzą i zostanę sama "na placu boju"
Dzisiaj dzwoniłam do położnej, kazała mi wysprzątać dom, spacerować i "wykorzystać" męża
Od 1.04. mam rozwarcie 1,5 cm, mam nadzieje, ze na czwartkowym KTG coś ruszyNikoś -
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Strasznie się cieszę bo ja do tej pory mam takie myśli czy Barbary to nie są wyłącznie 80letnie staruszki
Hehe tak, tak Marysie to tez same stare babcie
Basia kojarzy mi się z taka ciepła maskoteczkashimmer_lip lubi tę wiadomość