Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda wrote:Mary, widzę że smoczki Lovi królują na forum
My mamy z motywem marynarskim.
Młodemu bardzo pasujądomowilam tez juz 3 w marynarskim stylu.
Aaa i zabeazpieczam się w razie kolek.
Zamowilam juz Sab simplex z Niemiec, oraz termoforek z pestakmi z wiśni. Mam krecka na punkcie tych kolek ...Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Werka urodziła : sarcia urodzila sie dzisiaj 13ego kwietnia o 12.30...waga 3.75kg, dluga na 57cm
GRATULUJE !Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 15:54
MartaAlvi, Eweliśka, mantissa, mimka84, Lali, KasiaKwiatek, natt, Fasia, CzaryMary, Klaudia90, maggie86, maggie86, 88macola, Ida, Krysti, Ewelcia, sylvia007, liwi, Aguś86, iwonka1077, Justinka, Zima, misia83, Amy_, weronika86, liloe, lysinka lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Kochana,z kaszlem trzeba od razu do lekarza. Mówiło mi to kilku różnych lekarzy. Przy takich małych dzieciach szybko przekształca się w zapalenie oskrzeli albo nie daj Boże płuc. Jak masz możliwość to idź dzisiaj, ubierz Młodego ciepło i idź.
No dziś już nie pójdę, bo do 16-stej, ale jutro w takim razie zasunę jak nie przejdzie. Tylko chłop mnie wkurza, bo gada, że przesadzam, bo nie słyszy jak pokasłuje. ;/
GRATULACJE WERCIA!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 15:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam wrażenie, że coś się dzieje z moja rana po nacieciu. Szczypie, bardzo mnie boli jak dotykam przy podmywaniu.. Kupiłam szare mydło, psikam octeniseptem, staram się wietrzyć chociaż 30 min dziennie, bo więcej jakoś nie wychodzi..
Mam maść nagietka czy tym można np posmarować nią? Albo cokolwiek innego żeby to się zaczęło goic, bo mam wrażenie, że nic się z tym nie dzieje w dobra stronę