Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny88macola wrote:Mam dokładnie jak Ty
Termin wg om 19.04., a wg USG 17.04.
Tez mam wrażenie, ze wszyscy juz urodzą i zostanę sama "na placu boju"
Dzisiaj dzwoniłam do położnej, kazała mi wysprzątać dom, spacerować i "wykorzystać" męża
Od 1.04. mam rozwarcie 1,5 cm, mam nadzieje, ze na czwartkowym KTG coś ruszy
Posprzataj łazienkę88macola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Tez miałam w planie dla córy dac Basia, ale wyszedł Kubus.
MARY mi tez to wyglada na potowki lub na tzw kontaktówke. Czesto jest na zgięciach itp np jak ciuszki sie dobrze niewyplykuja w praniu... Wtedy trzeba prasować
No to mam za swoje. Mogę i tonę ciuszkow prasować po nocach byleby mu to się juz nie pojawilo.
shimmer_lip, Gosha lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Strasznie się cieszę bo ja do tej pory mam takie myśli czy Barbary to nie są wyłącznie 80letnie staruszki
Została pierwszą przyjaciółką mojej Ninki, nie biorąc pod uwagę forumowej Martynki, która urodziła się pierwsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 15:02
CzaryMary, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Wyszłam z auta czuje jak by Ignas na wylocie był ja poerdziele poczekam chwile jak co na IP jadę huhu mchodzic nie idzie juz
Nie zgub matka syncia tylko !
krysia rozpakowuj się juzmaggie86, Krysti, Gosha, Eweliśka, gosiunia, Ewelcia, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Hej, nie udzielam się dziś bo padnieta jestem. Młody zmęczony a zasnąć nie może i marudny jest.
Ida u nas katarek prawie przeszedł, juz tak nie słychać żeby był zapchany. Pokasluje troszkę. Chciałam z nim zajść dziś żeby dla świętego spokoju osluchac ale taka wichura ze odpuściłam.
Nic u nas nie wiadomo o poradni rehabilitacyjnej. Kto powinien o niej wspominac? Pediatra?
Hwesta, chciałam prasowac ale zanim się z jednym praniem uporam to już jest kolejne. Mimo ze piore raz na tydzień.prasuje tylko kilka sztuk na wyjścia do lekarza i tetry.
Mimka, Juli trzy tygodnie pod rząd tył po 400 g i lekarz powiedzial ze to ok. Nie stresuj się.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Potówki generalnie na całej twarzy mogą wysypywać. Tak się Juliemu robią, później zanikają i znowu wyłażą. Nie umiem go odnowiednio do temperatury chyba ubrać, bo ciągle mi się wydaje, ze na krótki rękaw będzie mu za zimno.
A chłop to by go ciągle kocykiem przykrywał. I na brzuszku raz miał, ale szybko zniknęły.
I w ogóle jak się wkurzyłam. Pamiętacie jak mówiłam, że okulista na chorobowym? Nie było jej dwa dni i okazuje się, że teraz nie ma gdzie ludzi, w tym nas, wcisnąć. Więc pięknie. Zamiast wizyty w czwartym tygodniu będziemy mieć w 9. -
nick nieaktualnymantissa wrote:Hej, nie udzielam się dziś bo padnieta jestem. Młody zmęczony a zasnąć nie może i marudny jest.
Ida u nas katarek prawie przeszedł, juz tak nie słychać żeby był zapchany. Pokasluje troszkę. Chciałam z nim zajść dziś żeby dla świętego spokoju osluchac ale taka wichura ze odpuściłam.
Nic u nas nie wiadomo o poradni rehabilitacyjnej. Kto powinien o niej wspominac? Pediatra?
Hwesta, chciałam prasowac ale zanim się z jednym praniem uporam to już jest kolejne. Mimo ze piore raz na tydzień.prasuje tylko kilka sztuk na wyjścia do lekarza i tetry.
Mimka, Juli trzy tygodnie pod rząd tył po 400 g i lekarz powiedzial ze to ok. Nie stresuj się.
Mi dał pediatra skierowanie na rehabilitacje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny88macola wrote:A dlaczego akurat łazienkę ?
Ja 20 marca szorowalam łazienkę i tego samego dnia urodzilam i jeszcze komuś tutaj ten sposób tez poród wywołałGosha, Eweliśka, maggie86, Fasia, Ida, Ewelcia, Aguś86 lubią tę wiadomość