Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Liloe nie wiem kiedy będzie położna. Wyszlam w pt wiec powinna być dziś ale nikogo nie wybieralam także nie wiem czego się spodziewać. Czy przyjdzie niezapowiedziana czy zadzwoni..
Angela ja nie mam problemów z butelka. W dzień wole dawać pierś ale w nocy może być mm byleby tylko spal. Niestety wczoraj się nie udało ale dziś znowu będę próbować.. -
nick nieaktualny
-
My juz w domku
Kupilam ten Enfamil i w nocy dawalam jej to mleko.
Jak po 21 zrobilam to mleko 90ml to jadla to na raty.. Troche po 21 potem po polnocy i przed 3 gdzie w miedzyczasie o 1 w nocy i o 4 odciagnelam swoje mleko i o 5:30 juz dalam jej swoje z butli i przed 8 tez swoje teraz spi. Nie chce wogole cyca.. Probowalam dzis i bez kapturka i bez niego i nicplacze szuka a sut w buzi..
boje sie ze zator w cyckach mi sie zrobi i dlatego w nocy dwa razy odciagam a w dzien cały czas moje mleko i laktator w ruch. Nie wiem jak długo pociagniemy
pokarm mam dlatego odciagam i czuje jak naplywa go. Eh.. Nw co robic dziewczyny czy dobrze robie jak myślicie?
-
nick nieaktualnyShimmer MartaAlvi Eweliska jesteście? Jak u Was? Mi się...nic nie chce...
i ogólnie cisza...Jutro mam wizytę u gina, chodzę dla uspokojenia siebie, zobaczyć jak serducho i szyjka... Nie spodziewam się fajerwerków... Oby Miki dobrze odzywiony i natleniony, ktg dopiero za 10 dni mi się należy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 10:05
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 kochana a jednak to Ty
tak się cieszę ze w końcu Tobie się udalo i tulisz juz swoją córcię
pozazdrościć oczywiście w pozytywnym słowa tego znaczeniu:) u ciebie tez bym chyba podobny problem co u mnie w zasadzie u mężów -plemniki
Mi się udało w zasadzie nie wiem jak próbowałam Castagnusa pozniej multum badan a potem łykałam Ziola Sroki i podejrzewam ze dzieki nim zaszłam w II cyklu
Ale tak mysle ze niewiem czy ta ciąża mi pisana juz 15tc a mnie nadal męczą mega bole brzucha dzis mam wizytę wiec się okaże co dalej
Wiesz co weszłabyś na Kafeterię pochwaliłabyś się swoją Jagódkąty wiesz ze Castagnusowa tez zaciążyła? Hehe, jest bodajże w 10tc tam na kafeterii sobie piszemy.
Kochana z tego względu (jak pisałam wcześniej) mam do Ciebie sentyment chciałam ci jeszcze raz pogratulować córeczki cieszę się razem z Tobą i życzę dla Was teraz dużo zdrówka bo najważniejsze!!!
Buziaki fajnie ze juz wszystko dobrze teraz będzie juz tylko lepiej.pa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWercia trzymaj sie kochana. CzaryMary u mnie tez różowe z rossmanna najlepiej sie sprawdzaja, skończyły mi sie niestety i dzis jak maź wróci pojde na shopping i przy okazji korektor rozświetlający pod oczy :p mała wlasnie je i jednocześnie beka i wali kupy :p
mf lubi tę wiadomość
-
Zasnął! Kładę się bo nie wiem czy mam 30 minut czy 2 godziny..
hwesta, mf, CzaryMary, KasiaKwiatek, Angela89, Krysti, Gosha, liloe, mimka84, misia83, mantissa, Amy_, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Wercia ściskam mocno :-* Kasia u mnie to samo cisza, wizyta w czwartek rano dopiero. Ja byłam wczoraj w kinie moje dziecko ewidentnie się balo chyba hałasu myślałam że wyjdzie w trakcie w końcu schowała się pod zebra
do normy wróciło dopiero w samochodzie w drodze powrotnej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 10:26
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość