Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wam zazdroszczę tych godzin spania. Moj masakra. Rzadko kiedy przespi 3h dzisiaj w nocy mial tylko jedna drzemke 3h potem sie po 2h obudzil a teraz po godzinie i sie zacznie jazda z wczoraj budzenie co godzine
dola mam ehh chcialambym pospac ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, a my piękne spanie do 3.30 z przerwa o północy na karmienie, a po karmieniu o 3.30 ryk, ulewanie i gmeranie, chciała być noszona ale nie ulegliśmy , wyładowała w lozku u nas. Co jakiś czas ssała cyca aż w końcu obie zasnęłyśmy , teraz karmilysmy sie o 7.30 i kurczak wisi na mnie i sie przytula i popłakuje, odbić nie możemy sie
-
Dzień dobry.
MF jak tam?
Werka rusza coś?
Noc koszmar pod względem pobudek. Punkt co godzinę. Jestem wykończona.. Jutro minie tydzień mojej bezsenności, jak tak dalej pójdzie to dostane depresji i na tym się skończy. Ja chcę spać..
Bambi przytulam! :*Bambi85, mf lubią tę wiadomość
-
Hej.
U nas nocka też idealna. Spanie o 20 po kąpanku, karmienie o 2 i o 5;30.
Teraz nakarmiłam i leży sobie skarbek w łóżeczku, niby śpi ale jednym okiem kontroluje co się dzieje.
U mnie mimo super nocki humor jakiś spierdolony, nie wiem czemu. Może dlatego ze głodna jestem a nie wiem co mam zjeść, albo dlatego, ze bzykać mi się chce a nie mogę. I jeszcze do pracy muszę jechać bo gdzieś pita 11 zgubiłam a do becikowego mi potrzebny.
-
nick nieaktualnyFasia ja tez tak miałam z tym spaniem ze ledwo zamknęłam oczy a juz mała budziła, ale przyszedł taki moment ze olałam wszystko, nakarmiłam ja, przewinelam i do łóżeczka, gaworzyła cos, marudziła ale byłam tak zmęczona ze padłam po prostu, od tamtej pory śpię zawsze po karmieniu ok 21:30-22, budzę sie o północy na karmienie, pozniej po 3 na karmienie i ok 5, pozniej śpimy razem, dzis do 7:30, teraz mała spi, ja juz nie i jem sniadanie- bułka z serem i dżemem malinowym pyyycha
Mi sie chciało płakać ze zmęczenia po prostu także wiem jak jest.. A jak zasnęłam to małej nikt nie ukradł :p nie zakrztusiła sie ani nic z tych rzeczy o które panikuje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 08:22
Gosha, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny