Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moje dziecko jak zasnelo po wizycie poloznej o 12.30 tak dalej spi.. to juz 3 godziny! Czemu on tak w nocy nie spi tylko co godzinę pobudka?
Mam wrazenie, ze jak w dzien gra tv i jest glosno to lepiej spi aniżeli w nocy gdy panuje totalna cisza.. -
nick nieaktualny
-
ja dzisiaj bylam z malym u doktora bo katar dalej nas meczy naszczescie osluchowi czystou gardlo czyste uszy czyste mamy obserwować bo u noworodka chwila moment jak jest zapalenie pluchttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
łuhuuuu u mnie postęp! kawalątek czopa odszedł. prawie rodzę, nie? hahahahaha!!
adk_1989, CzaryMary, Aguś86, Eweliśka, Klaudia90, maggie86, liwi, Lali, Eklerka, KasiaKwiatek, Krysti, Ulka84, Ewelcia, Gosha, 88macola, Amy_, Agusiek89, Fasia, Justinka, mimka84, mantissa, Zima, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Mf tylko mój kawalątek był na prawdę kawalątkiem
Tak sobie żartuje tylko
W takim razie ide szorować podłogi dalej, może wyleci coś więcejPodłoga w salonie to pewnie za mało
hihi
Ewelcia, 88macola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleż nam się lista skurczyła
Jeszcze chwila dziewczynki i wszystkie będziemy o dziecięcych kupach gadac. Wątek wróci to dawnego rytmu
Ida ja swojego wózka jeszcze nie testowalam. Nie byliśmy jeszcze na spacerze. Póki co tylko wyjazd na balkoncieszę się ze Tobie przypasował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:08
maggie86, Aguś86, Ida, Angela89, Eweliśka, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Jakby co Bambi to wiesz
Śliczne te Wasze dzieciaczki
Mnie ratują ciuszki na 50 po Zuzi, bo też w 56 się topi (49 cm). Ale na 50 nic dodatkowego nie kupuje. Dzisiaj ma biało-różowe body i żyje
Bambi85, hwesta, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość
-
Aguś, powiedz, jakie kropelki dawałaś Zuzi na jelitka? Mówiłaś o tym ale zapomniałam... A myślę nad tym, by podawać coś profilaktycznie Małemu, bo boję się o kolki. Poza tym mąż cierpi na ZJG i Fran też mógł to po nim odziedziczyć. Wam to zalecił lekarz? Jak działa?
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Jakby co Bambi to wiesz
Śliczne te Wasze dzieciaczki
Mnie ratują ciuszki na 50 po Zuzi, bo też w 56 się topi (49 cm). Ale na 50 nic dodatkowego nie kupuje. Dzisiaj ma biało-różowe body i żyje
Mój tez w różu smigaAguś86 lubi tę wiadomość
-
hej moj dzis dzien cyca ma , albo pokarmu jakos mniej albo jakis zerty dzis, teraz spi ale zaraz będzie pobudka i ryk .... ojj umęczy
mnie dzis, dobrze ze mąz w domu to córa sie zajmie troche..
u mnie ciuszki na dlugosc dobre 56 rozmiar ale wsio za szerokie bo chudzielec jestale te zakladane dekolty tez za wielkie u mnie hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:15