Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Aguś, powiedz, jakie kropelki dawałaś Zuzi na jelitka? Mówiłaś o tym ale zapomniałam... A myślę nad tym, by podawać coś profilaktycznie Małemu, bo boję się o kolki. Poza tym mąż cierpi na ZJG i Fran też mógł to po nim odziedziczyć. Wam to zalecił lekarz? Jak działa?
-
To są szczepy "dobrych" bakterii, które zasiedlaja jelitka. Mieliśmy zalecone na wypisie Zuzi ze szpitala w takim dawkowaniu. Zuzia nigdy nie miała kolki, ale wiadomo ze nie mogę na 100% być pewna, że przez dicoflor. Po prostu tak podejrzewam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:34
-
Aguś86 wrote:To są szczepy "dobrych" bakterii, które zasiedlaja jelitka. Mieliśmy zalecone na wypisie Zuzi ze szpitala w takim dawkowaniu. Zuzia nigdy nie miałaś kolki, ale wiadomo ze nie mogę na 100% być pewna, że przez dicoflor. Po prostu tak podejrzewam
-
nick nieaktualnyAnia jak nie ogarniasz podlaczyli mi kroplówe weflon wbity z duzą iglą w zyle u dloni .To płyn na wywolanie skurczy i rozszerzenie szyjki macicy ,Do 18 jak skurczy nie bedzie konkretnych i szyjka się nie otworzy to cesarskie ciecie mi zrobią .Ale chciala bym naturalnie skurcze przychodzą i odchodzą zobaczymy ciag sytuacji nadal wody trace leci i zmieniaja mi podklady i podpaske . No zobaczymy lekarz zemna monitorowana jestem caly czas i dziecko tez .
-
adk_1989 wrote:O właśnie Ania! Bo mój będzie pewnie podobny rozmiarowo do Twojego maluszka. Jaki rozmiar był na niego dobry po porodzie? Bo nie wiem co do szpitala spakować.
No przecież pisze62cm są dobre. Mały ma 3dni dopiero
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali...zamiast sprzątać...poszłam spać
Właśnie się obudziłam Hihi i zajrzałam zobaczyć czy Krysti się już rozprułaKrysti GO GO GO
MartaAlvi gratki czopa, nawet skrawek to już coś! U mnie nadal siedzi, nawet śluzu prawie nie mam jak całą ciążę zresztą...bieliznę czystą z siebie zdejmuję wieczoremKrysti, MartaAlvi, Lali, maggie86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Krysti ja wiem jak wygląda sprawa bo mnie tak trzy razy podlaczali teraz
tylko co chwile piszesz co innego. Bo już przed południem mieli Ci robić cc, potem, że zaraz będziesz jeść ciasto i pić kawę a teraz ze o 18 znowu cc
Angela89, mf, mimka84, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny