Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMurraya myślałam dzisiaj o Tobie
Jej wkurzylabym się strasznie gdyby ktoś z oprycha całował mi bobasa. Ja to w ogóle strasznie się boje zeby mlody nie podlapal od kogoś jakiejś infekcji. Póki co jeszcze nic takiego się nie stało chociaż juz miał styczność z przeziebionymi osobami.
Dzisiaj kapie dziecko w krochmalu. Zobaczymy czy te przebrzydle krochy zlagodnieja.
Krysia coś umilkła. Pewnie dzieje się juz konkretnie.Murraya lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki, melduje sie ze szpitala (odkrylam ze jest tu wifi!
) widze ze sporo sie tutaj dzieje! Gratuluje tym mamusiom ktorym jeszcze nie gratulowalam
Krysti trzymaj sie tam!! Super ze cos sie ruszylociezko nadrobic Was na telefonie
Ja cos czuje ze jeszcze tu poleze, mialam sie zglosic w dniu terminu porodu wiec sie zglosilam ake narazie nic sie nie dzieje.
Caluje wszystkie :*Gosha, KasiaKwiatek, CzaryMary, Murraya, Aguś86, misia83 lubią tę wiadomość
-
Murraya tez bym sie wsciekla na takiego goscia!!
Ziolko trzym sie w tym szpitalu
Ja jutro leze i sie nie ruszam, zeby porodu nie wywolac bo tesciowa ma urodziny, a nie dam jej tej satysfakcji i nie urodze w tym dniuAngela89, Gosha, Justinka, KasiaKwiatek, Eweliśka, ziolko, CzaryMary, Murraya, Fasia, Aguś86, liloe, iwonka1077, misia83, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZiolko trzymaj się tam w szpitalu, skoro dziś termin to 2-3 dni i pewnie będzie po robocie
Krysti chyba nareszcie wyciska
Murraya...zabiłabym...a na pewno bez ogródek wywaliła z domuludzie to porabani są...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 20:11
ziolko, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ok Ciocie oto
Moja Anielka[w 2 dobie]
Cały czas śpi mój Aniołek i zawsze musi podpierać się rączkązresztą w brzuszku też często miała taką pozycję, bo nie jedno zdjęcie mamy z taką pozą
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4b7baac4421.jpg88macola, Ida, Lali, ziolko, Bambi85, maggie86, Murraya, sylvia007, mimka84, mantissa, Gosha, Eweliśka, adk_1989, liwi, MartaAlvi, CzaryMary, Fasia, Aguś86, KasiaKwiatek, Klaudia90, iwonka1077, misia83, Angela89, Ulka84, Agusiek89, Eklerka, Matik2012, Ewelcia, Zima, Zima, Jaga, haneczka, Robotka1, lysinka, olka30 lubią tę wiadomość
-
Justinka wrote:Ok Ciocie oto
Moja Anielka[w 2 dobie]
Cały czas śpi mój Aniołek i zawsze musi podpierać się rączkązresztą w brzuszku też często miała taką pozycję, bo nie jedno zdjęcie mamy z taką pozą
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4b7baac4421.jpg
Ale sliczna!!! Faktycznie jak aniolek sobie spiJustinka, pompon lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Ale mi dziś dzień zlecial. Rano i popołudniu miałam wychodne na załatwianie sprawunkow. ;P
Byliśmy z małym u pediatry. Pani dr się troszkę osluchiwanie nie podobało - mamy wypożyczony nebulizator i zalecone inhalacię 2 x dziennie + aspirator.
Anielka jest przeslodka. -
Jaka słodka ta Twoja Anielka Justinka
Murraya ja bym udusiła gdyby mi ktoś dziecko z opryszczką pocałował. Pomijając fakt, że u mnie nikt nigdy opryszczki nie miał (jakoś się uchowaliśmy) to takich małych dzieci obcy ludzie nie powinni całować.
Mantissa Zuzi w czasie zapalenia oskrzeli inhalacje bardzo pomogły. Nawet kupiliśmy wtedy nebulizator, bo po wyjściu ze szpitala musieliśmy powoli schodzić z dawki. Dostawała ventolin. Będzie dobrzeJustinka, mantissa, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://lovi.pl/pl/rodzice/633
Coś o formalnościach po porodzie. Ładnie napisane i wiadomo co po kolei z aktem urodzenia urodzenia, becikowym i meldunkiem.
Justinka śliczna Twoja AnielkaAguś86, Justinka, Lali, MartaAlvi, Eweliśka, Gosha, Fasia, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny