Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Krysti gratulacje i jak wrażenia z CC u ciebie??
U mnie nie było tak złe, dość szybko wracam do siebie. Czekam na opis jak u ciebe. Buziaki mamuskaLwica, liloe lubią tę wiadomość
-
Ohhh AMY, współczuje sytuacji
masz racje, wybierzcie sie do lekarza, tymbardziej ze mowisz ze to wyglada na biegunkę
to bardzo niebezpieczne u maluszków, łatwo o odwodnienie, ktore cieżko zaobserwować.. Obserwuj ciemiączko, po tym widac niby najbardziej. Mnie to spotkało jak miałam 4 tyg życia, i mami zawsze opowiada ze myslala ze moje kupki sa poprostu takie brzydko-wodniste i sie odwodnilam lekko i w szpitalu wylądowałam.
-
nick nieaktualnySpi sobie smacznie po jedzonku odrazu do cyca pezystawili i mleko leci .
Nie zasne ,polika ma jak pączkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 05:49
Gosha, CzaryMary, KasiaKwiatek, Eweliśka, Ida, Ewelcia, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja walczę z nawałem. Boshe myślałam, że mi cycki wystrzelą i twarde jak kamień
a Malutkiej nie ma więc walczę z laktatorem, buuu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 05:58
-
Gratulacje Krysti!
Ja dzis bez sil.. Dzieci mnie wykonczylyjutro mamy juz tydzien!! Dzis bylysmy u pediatry, wszystko ok. Jeszcze lekko zolta, ale z czasem powinno jej zejsc. Za 2 tygodnie nastepna wizyta. I starszej maja pobierac krew, juz mam dosc na sama mysl! Nie wiem jak to przezyjemy! placz, krzyk, aaaa jak tego nie lubie, samej chce mi sie plakac juz.
Amy wspolczoje.. moja siostra miala podobnie. Kazali sciagnac ja z piersi, albo przejsc na diete calkowicie bezmleczna. dostala nutramigen do karmienia. Z tym, ze mala Jej robila kupki ze sluzem, no I takie wodniste. Uznali, ze uczulona na mleko czy cos takiego.
Trzymam kciuki za nastepne rodzace!
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny