X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti gratulacje, nie ciesz się z cewnika później wyjma i trzeba będzie samemu hihi a to nie było fajne...
    Ignas śliczny :)

Krysti lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Lali Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak pomysle o mojej cc w poniedzialek to mnie przeraza tylko cewnik :D nie znosze tego. Iwonka a po ilu godzinach Cie podnosili??

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Ja jak pomysle o mojej cc w poniedzialek to mnie przeraza tylko cewnik :D nie znosze tego. Iwonka a po ilu godzinach Cie podnosili??
    Hmm niech pomyślę jak odeszło znieczulenie po jakiś 5 godz później chyba wyjeli go.. ale głowy nie dam uciąć, później powiedzieli ze mogę powoli próbować się podnosić na łóżku,po tym wyjęciu cewnika,a później wstawanie do toalety już było...

Lali lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysiula - gratulacje !
    Ignas slodziaszny :-)

Amy - ehhhh wspolczuje Olkowi i Tobie. Ja zauwazylam ,ze mojemu synowi na brzuch moje mleko nie sluzy :-( zawsze są jakieś grymaszenia. Po mm jest ok. Poza tym zauwazylam ze młody ma niesamowite kolki po witaminie K :-(

Ja po cc siadalam po 5 h, wzielam prysznic po 7.

Krysti, Lali lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie Iguś przespal Noc śpi nadal słodziachnie <3
    Ja tez się przespalam .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 07:06

CzaryMary, Lali lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy możesz do domu zamówić wizytę co by w przychodni nie złapać zarazkow znaczy się Olo, u mnie lekarka wczoraj była, mały dostał kropelki do oczu, powiedziała ze ma wiotkie stawy biodrowe mam nadzieję że nie będzie problemów bo na bioderka dopiero na 25 maja mamy :(

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczyna się jestem z trzema dziewuchami w pokoju i dzieci placzà ale Iguš śpi ślicznie .
    Czuje się jak zombie :D

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysti gratuluje serdecznie!!! kasia k i inne dziewczy y nierozpakowane...ja nadal kibicuje :-)
    wczoraj mieslismy straszny dzien ale wyczulam o co cbodzi dopiero wieczorem...whobrazcie sobie ze spioszki i kocyk to bylo za duzo dla sarci...plakala caly dzien biedna...maz razem z nia :-) dopiero rozebrana do naga usnela przy przewijaniu i cos mnie tknelo..zostawilam pampera i przykrylam flanelowa pieluszka...spala od 12.30 w nocy do 5.30!!! nakarmilam i soia nadal od 6.10 :-)
    pytanie!!!! do kasi i matek karmiacych....melko wczoraj bylo w cycach! dzis nic!

KasiaKwiatek, MartaAlvi, mantissa lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:32

Krysti lubi tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie dzwonilam do szpitala, w piatek o 8.00 mam sie wstawic na wywolanie :( najpietw wizyta z lekarzem a potem dzialanie..eh..

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia gratulacje Kochana, tak się cieszę, że już masz Sarcię ze sobą :-) i nie ma to jak intuicja matki. Są dzieci, które lubią być opatulone a są takie, którym najlepiej właśnie na golaska :-D po rodzicach Sarah lubi wolność :-D
    Co do mleka...tak nie miałam, ale może to wynik emocji, stresu, zmęczenia... Ale jak ją przystawisz to i tak się naprodukuje dla niej, spokojnie :-D <3

Edit I PIJ DUŻO WODY!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 08:02

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti gratuluję Kochana, nareszcie jesteś mamą i użyjesz tych wszystkich cudów co żeś dla niego nakupowała :-D Ignaś śliczny i jaki mocno zbudowany, widać, że chłop!

Mf nie denerwuj się, dziecko tak małe na prawdę ledwo co je, ssie dużo i bardzo dobrze, potrzebuje Twojej bliskości, uczy się ssać i pobudza tym laktację...same plusy i prawidłowo :-)
    W ogóle za bardzo przejmujecie się tymi godzinami, przerwami, odstępami i mililitrami :-) spokojniej baby :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 08:01

Krysti, CzaryMary, Gosha, Ewelcia, maggie86, belladonna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer Kochana co z Tobą? W domu jesteś?

maggie86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krystyna gratuluję :) synek ładniusi! Lada chwila nauczysz się spać przy płaczu cudzych dzieci a budzić się na cichutkie jęknięcie własnego. Miałaç znieczulenie ogólne że wymiotujesz?

Ziolko tak to ja mam Snuza Hero sprawuje się super. Przez 25 dni mieliśmy ze 3 alarmy - 2 przez źle zapiętą pieluszkę, jeden przez mocny sen Ali bo szybko złapała powietrze po wibracjach. Używamy w dzień i w nocy.

U nas ciężka nocka. Karmienie o 21, 23.30, 1.40 (do 3.30 karmienie, rączki, odbijanie, Ala nieodkładalna była i szarpaLa cyca płacząc i drapiąc prężyła się po czym poszła wieeeelka kopa i momentalnie spokój - po przewinięciu i cycuchowaniu na uspokojenie zasnęła). O 5.50 kokejna pobudka cyc i męczybąki. Po 4 karmieniach przerywanych przewijaniem i przebieraniem z powodu ulewania, po którym była głodna, 10 min temu zasnęła. Spróbuję się też kimnąć, bo wczoraj jadLa cały dzień co 2h jak w zegarku...

ziolko lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia ależ Cię trzymają...to nieludzkie po prostu... W Polsce już dawno leżałabyś w szpitalu i podpięta pod ktg...
    Kuźwa tyle dni po terminie!!! Przecież Ty zaczniesz 43 tydzień w piątek!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia biedna jesteś :( Sofijce za dobrze w brzusiu chyba

Mf miałam to samo i też ryczałam. Dokarmiaj mm póki jesteś w szpitalu żeby na wadze dzidzia nie traciła bo Was będą trzymać i prztstawiaj, przystawiaj i jeszcze raz przystawiaj bo to pobudza laktację. Pij dużo wody ( ja piłam 2 i piję dalej min 3 litry na dobę) j jed z dużo 5 posiłków i będzie dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie blokował szpital w domu ruszyło pełną parą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe od pasa w dol bylam znieczulona , ja po tych lekach kroplowkach tabletach wymiotowalam normalnie żólć byla . Urodzila bum SN alee moj Ignas mial glowe zamiast na szyjke to na bok i skurcze go wypychaly a on wciàz zaparty plus tego szyjka nic nie rozwierala siè ,12 h męczarni powiedzieli ze tną uffffffff

• Fasia Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Po pierwsze Krysti gratulacje! Ignas słodziak i grubasek :)

Zdałam wczoraj pytanie i syn nie pozwolił mi już wejść do Was zobaczyć co odpisalyscie.
    Julek jak nie spal wczoraj w ciągu dnia to leżał chwile w koszu, a później ciągle na rękach u męża. Trochę podsypial na kilka minut i znowu oczy jak 5 zł. Askew chyba dzięki temu jak zasnął po 23 tak wstał przed 3. Pół godz zajęło mi przebranie go i nakarmienie cycem. Zasnął ekspresem i wstał po 6. Także wyrobilam dziś w nocy normę snu za tydzień :D teraz śpi od pół godz wiec może i nie się uda zasnąć zanim się obudzi :)))

MF mój też by tylko na cycku wisiał. Tzn trzymał go w buzi i spal :) on potrzebuje bliskości. Był 9 miesięcy w twoim brzuszku wiec tęskni :)

Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli rana leze sobie troszkę się przespalam ale ile czlowiek pospi w szpitalu . Najwazniejsze ze Ignacy jest cos niesamowitego kiedy słyszy się glos dziecka .Nigdy nie zapomne ryczeli my jak BOBRY <3 RAZEM Z R

KasiaKwiatek, lena90, PsotkaKotka, iwonka1077, CzaryMary, Aguś86, liloe, Gosha, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

‹‹ 4268 4269 4270 4271 4272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ