Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lali wrote:Ja jak pomysle o mojej cc w poniedzialek to mnie przeraza tylko cewnik
nie znosze tego. Iwonka a po ilu godzinach Cie podnosili??
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysiula - gratulacje !
Ignas slodziaszny
Amy - ehhhh wspolczuje Olkowi i Tobie. Ja zauwazylam ,ze mojemu synowi na brzuch moje mleko nie sluzyzawsze są jakieś grymaszenia. Po mm jest ok. Poza tym zauwazylam ze młody ma niesamowite kolki po witaminie K
Ja po cc siadalam po 5 h, wzielam prysznic po 7.Krysti, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy możesz do domu zamówić wizytę co by w przychodni nie złapać zarazkow znaczy się Olo, u mnie lekarka wczoraj była, mały dostał kropelki do oczu, powiedziała ze ma wiotkie stawy biodrowe mam nadzieję że nie będzie problemów bo na bioderka dopiero na 25 maja mamy
-
nick nieaktualny
-
krysti gratuluje serdecznie!!! kasia k i inne dziewczy y nierozpakowane...ja nadal kibicuje
wczoraj mieslismy straszny dzien ale wyczulam o co cbodzi dopiero wieczorem...whobrazcie sobie ze spioszki i kocyk to bylo za duzo dla sarci...plakala caly dzien biedna...maz razem z niadopiero rozebrana do naga usnela przy przewijaniu i cos mnie tknelo..zostawilam pampera i przykrylam flanelowa pieluszka...spala od 12.30 w nocy do 5.30!!! nakarmilam i soia nadal od 6.10
pytanie!!!! do kasi i matek karmiacych....melko wczoraj bylo w cycach! dzis nic!KasiaKwiatek, MartaAlvi, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWercia gratulacje Kochana, tak się cieszę, że już masz Sarcię ze sobą
i nie ma to jak intuicja matki. Są dzieci, które lubią być opatulone a są takie, którym najlepiej właśnie na golaska
po rodzicach Sarah lubi wolność
Co do mleka...tak nie miałam, ale może to wynik emocji, stresu, zmęczenia... Ale jak ją przystawisz to i tak się naprodukuje dla niej, spokojnie
Edit I PIJ DUŻO WODY!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 08:02
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti gratuluję Kochana, nareszcie jesteś mamą i użyjesz tych wszystkich cudów co żeś dla niego nakupowała
Ignaś śliczny i jaki mocno zbudowany, widać, że chłop!
Mf nie denerwuj się, dziecko tak małe na prawdę ledwo co je, ssie dużo i bardzo dobrze, potrzebuje Twojej bliskości, uczy się ssać i pobudza tym laktację...same plusy i prawidłowo
W ogóle za bardzo przejmujecie się tymi godzinami, przerwami, odstępami i mililitramispokojniej baby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 08:01
Krysti, CzaryMary, Gosha, Ewelcia, maggie86, belladonna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrystyna gratuluję
synek ładniusi! Lada chwila nauczysz się spać przy płaczu cudzych dzieci a budzić się na cichutkie jęknięcie własnego. Miałaç znieczulenie ogólne że wymiotujesz?
Ziolko tak to ja mam Snuza Hero sprawuje się super. Przez 25 dni mieliśmy ze 3 alarmy - 2 przez źle zapiętą pieluszkę, jeden przez mocny sen Ali bo szybko złapała powietrze po wibracjach. Używamy w dzień i w nocy.
U nas ciężka nocka. Karmienie o 21, 23.30, 1.40 (do 3.30 karmienie, rączki, odbijanie, Ala nieodkładalna była i szarpaLa cyca płacząc i drapiąc prężyła się po czym poszła wieeeelka kopa i momentalnie spokój - po przewinięciu i cycuchowaniu na uspokojenie zasnęła). O 5.50 kokejna pobudka cyc i męczybąki. Po 4 karmieniach przerywanych przewijaniem i przebieraniem z powodu ulewania, po którym była głodna, 10 min temu zasnęła. Spróbuję się też kimnąć, bo wczoraj jadLa cały dzień co 2h jak w zegarku...ziolko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia biedna jesteś
Sofijce za dobrze w brzusiu chyba
Mf miałam to samo i też ryczałam. Dokarmiaj mm póki jesteś w szpitalu żeby na wadze dzidzia nie traciła bo Was będą trzymać i prztstawiaj, przystawiaj i jeszcze raz przystawiaj bo to pobudza laktację. Pij dużo wody ( ja piłam 2 i piję dalej min 3 litry na dobę) j jed z dużo 5 posiłków i będzie dobrze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiloe od pasa w dol bylam znieczulona , ja po tych lekach kroplowkach tabletach wymiotowalam normalnie żólć byla . Urodzila bum SN alee moj Ignas mial glowe zamiast na szyjke to na bok i skurcze go wypychaly a on wciàz zaparty plus tego szyjka nic nie rozwierala siè ,12 h męczarni powiedzieli ze tną uffffffff
-
Dzień dobry
Po pierwsze Krysti gratulacje! Ignas słodziak i grubasek
Zdałam wczoraj pytanie i syn nie pozwolił mi już wejść do Was zobaczyć co odpisalyscie.
Julek jak nie spal wczoraj w ciągu dnia to leżał chwile w koszu, a później ciągle na rękach u męża. Trochę podsypial na kilka minut i znowu oczy jak 5 zł. Askew chyba dzięki temu jak zasnął po 23 tak wstał przed 3. Pół godz zajęło mi przebranie go i nakarmienie cycem. Zasnął ekspresem i wstał po 6. Także wyrobilam dziś w nocy normę snu za tydzieńteraz śpi od pół godz wiec może i nie się uda zasnąć zanim się obudzi
))
MF mój też by tylko na cycku wisiał. Tzn trzymał go w buzi i spalon potrzebuje bliskości. Był 9 miesięcy w twoim brzuszku wiec tęskni
Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoli rana leze sobie troszkę się przespalam ale ile czlowiek pospi w szpitalu . Najwazniejsze ze Ignacy jest cos niesamowitego kiedy słyszy się glos dziecka .Nigdy nie zapomne ryczeli my jak BOBRY
RAZEM Z R
KasiaKwiatek, lena90, PsotkaKotka, iwonka1077, CzaryMary, Aguś86, liloe, Gosha, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość