Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrysti powodzenia
Aguś ja też miałam termin w USC na 9 kwietnia. Bez obaw - czas na rejestrację od 1 marca to 3 tygodnie, wcześniej były 2. Ja pracodawcy złożyłam wniosek o urlopy i zaświadczenie ze szpitala zamiast aktu urodzenia i było ok.
Moja Ala też w większość 56 nie wchodzi, bo jest...za długa. Pajace są za małe, bo ma za długie nogi. ubieram ją w większe 56 i mniejsze 62 ze względu na nogi modelki
A i waży już 4005gmantissa, Gosha, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Czy to normalne żeby tygodniowy człowieczek spał tak mało jak moje dziecko dziś ? Wstał po 7 i zasnął dopiero przed 13. Pospał jakieś 3,5godz. Od godziny 16 spał może jakąś godzinkę, na raty.. Martwi mnie to trochę :>
-
Mantissa, my mieliśmy nebulizator już wcześniej bo ja często choruje na gardło, ale był w zestawie też smoczek dla dziecka więc teraz korzystamy. Dziś po dwóch Inhalajceach o niebo lepiej. Polecam.
Dobrze że poszlas do lekarza. Kontroluj.
My jutro na kontrolę.mantissa lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Czy to normalne żeby tygodniowy człowieczek spał tak mało jak moje dziecko dziś ? Wstał po 7 i zasnął dopiero przed 13. Pospał jakieś 3,5godz. Od godziny 16 spał może jakąś godzinkę, na raty.. Martwi mnie to trochę :>
-
My jeszcze nadajemy ze szpitala. Dzisiaj Nikus miał badania wszystko Ok, u mnie tez także na najlepszej drodze aby wyjsc jutro popołudniu.
Wczoraj karmienie było ok, dzisiaj juz nie tak ok-cały ten biznes karmieniowy mnie stresuje... Mały lubi jedna pierś a drugiej nie, której sutek jest lekko płaski. Także 4razy karmił sie dziś na 1 piersi która ledwo dychrze:( -poszedł krem w ruch...
Za każdym razem jak prosiłam położna o pomoc to kazała przystawić do tej bojącej:(
Ale e wyjdę do domu zanim maluch nie nauczy sie porządnie ssać z obu bo co ja zrobię sama w chałupie..
Maź duzo dziś pomagał trzymać małego przy karmieniu bo mi juz ręce opadały -od 1popoludniu do 5 karmił sie co chwilka po 20-30min i zasypiał na piersi a jak odstawiony to krzyk ze cały szpital go słyszał...
Teraz śpi w łóżeczku jakimś cudem ..... -
Fasia wrote:Czy to normalne żeby tygodniowy człowieczek spał tak mało jak moje dziecko dziś ? Wstał po 7 i zasnął dopiero przed 13. Pospał jakieś 3,5godz. Od godziny 16 spał może jakąś godzinkę, na raty.. Martwi mnie to trochę :>
Fasia moj ma 1dzien i dzisiaj przespał w ciagu dnia dosłownie pare godzin:(
Dawał mi wyjsc na siku i tyle-a tak w łóżeczku za nic nie chciał siedzieć tylko nosić albo leżeć ciało do ciała...
Wczoraj w nocy całkiem niezłe spał, teraz śpi liczę ze będzie to samo.... -
Widocznie tyle mu wystarczy Fasia. Myślę, że dzieci są różne i na dodatek zależy od dnia. Mój wczoraj prawie cały czas spał, a dziś miał aktywny dzień. Ładnie zasnął po 19 po kąpieli i dopiero teraz się karmimy. Lepiej że Julek nie śpi w dzień. Może nocka będzie ładnie przespana
Lwica lubi tę wiadomość
-
Krysti daj znać...!!!
Ja i tak nie mogę spać...
Właśnie przeżyłam chwile grozy synek zaczął heftac -huj ze łóżko było na maxa wysokości ze rana po porodzie jeszcze boli ze ruszam sie jak paralityk wyskoczyłam jak strzała do jego łóżeczka bo myślałam ze sie krztusi...
Położna powiedziała ze po CC norma w brzuszku ma wody płodowe plus pokarm dały mieszankę troche wybuchowa a dziś zjadł duzo...
Ehhh ale stracha miałam na maksa -teraz moje słońce śpi:) -
mantissa wrote:Ida, a jak Fran reaguje na inhalacje? Juli zasypia.
w ogóle jak patrzę na te wielkie dziury w masce i małe w nosku to mam wrażenie ze caly lek ucieka.
My Inhalujemy przez smoczek, chętnie go ssie, a para leci sobie do noska. My nie mamy do tego leku tylko zwykłą sól fizjologiczną, u nas działa i pomaga.
A nadaję teraz bo karmię. Po kąpieli Fran jadł o 22 i dopiero terazGrzeczny chłopczyk
Dobranoc. -
nick nieaktualnyIgnaś jest juz zemną urodzony Przez CC 3800kg dlugi 52 cm
Jestem najszczesliwsza matka na świeciejest cudowny
misia83, Lwica, Gosha, Lali, Justinka, Aguś86, iwonka1077, Rudzia, KasiaKwiatek, Militta110816, ustronianka24, Bambi85, Agusiek89, Eweliśka, Fasia, Ida, lena90, Ewelcia, PsotkaKotka, Angela89, MartaAlvi, maggie86, ziolko, natt, belladonna, Klaudia90, sylvia007, haneczka, Ulka84, Robotka1, Nadzieja84, mimka84, lysinka, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj skarb
Ignaś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a5da0e77b33.jpg
mantissa, misia83, adk_1989, Lwica, Gosha, Amy_, Lali, Justinka, Aguś86, iwonka1077, Rudzia, CzaryMary, KasiaKwiatek, weronika86, ziolko, Militta110816, liloe, ustronianka24, Bambi85, Agusiek89, Eweliśka, Fasia, Ida, lena90, Ewelcia, PsotkaKotka, Angela89, MartaAlvi, Jaga, 88macola, maggie86, Klaudia90, sylvia007, haneczka, Ulka84, Robotka1, Nadzieja84, mimka84, lysinka, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny