Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:A chciałam napisać jeszcze ze poza sprzątaniem łazienki w dniu produ opierniczylam cala pizzę
wstyd mi się było przyznać na porodówce.
Wzięłam się za prasowanie fatalaszkow młodego...
Ooo pizze mogę zjeśćsprzątać mi się nie chce:D
KasiaKwiatek, Gosha, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:OLA gratuluje!!! Wczoraj kwietniowki szły na rekord w rozpakowywaniu sie..?
Ja obstawiam u siebie 25.04coś tak czuję że Miki sobie posiedzi
Mary chłop będzie wieczorem więc jakby się coś ruszyło to i tak zdążyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 14:13
Gosha, mf lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Ida jak Ci się wózek sprawuje ?
Kasia - no szoruj te łazienki matka ale przecież torby i chłopa nie masz ...
Lekko się wyjmuje gondolkę i zamienia na fotelik.
Sama wnoszę go i znoszę w całości na dwór, ale to tylko 7 schodków i "jadę" po nich a nie trzymam w rękach wprawdzie, ale daje radę
Używałam już folii przeciwdeszczowej i też jest ok, Mały nie zmókł
Minusy? Torba, choć pakowna, to nie ma przegródek i się wszystko miesza ze sobą. Ale to pikuś
Na razie innych minusów nie widzę.
A, gondola mogłaby być składanaWiem że to raczej niemożliwe, ale przy przewożeniu zajmuje naprawdę sporo miejsca, ledwo się do rodziców zapakowaliśmy. No ale trudno.
A jak u Ciebie?
PS. Wczoraj jak jechałam z Franem jego wozem, to z naprzeciwka szła babka w ciąży ze swoim facetem, zobaczyli mnie i ona mówi do niego wskazując na nas palcem "o, właśnie taki wózek chcę"Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 14:14
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:Hwesta też się nad tym zastanawiałam ale tersx po cc nie musze sobie zaprzątać łym glowy:-P
Amy skąd wiedziałaś ze u Olka to problem z brzuszkiem? Kurde zastanawia mnie zachowanie Filipa bo jak leży w lozeczku to starsznie sie prezy, marudzi, ma zamkniete oczy i płacze:|teraz go wzięłam na łóżko i orzytulilam to jest cisza... Czy na oproblemy z brzuszkiem nie jest za wcześnie u 2 tygidniowego wczesniaka?kurczy nozki i zaraz prostuje. Jak sobie popierdzi i zrobi kupke to sie uspakaja... dzisiaj w nocy mialam spokoj ale w dzien?? Jakas masakra chce mi sie wyc z bezsilnosci. Dalam mu za malo kropelek i moze dlatego? Tragedia...
-
Robotka, Fran sika naokrągło!
Amy, my daliśmy wczoraj Bobotic, bo krzyczał i to chyba był też brzuszek. Pomogło. Daje się po 3 kropelki przed albo po karmieniu, ale nie przekraczając 18 kropel.
Mantissa - chciałam Ci podziękować za namiar na tą apke, jest super, faktycznieTeraz mam pod kontrolą karmienia i pieluchy
mantissa, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Cześć Ciocie
dziś kończę tydzień!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5ad18cf96e8.jpgmisia83, Ida, Eweliśka, liwi, KasiaKwiatek, lena90, Gosha, MartaAlvi, Lali, maggie86, Bambi85, Klaudia90, Agusiek89, Ewelcia, CzaryMary, mantissa, Krysti, Angela89, Rudzia, 88macola, Aguś86, Robotka1, iwonka1077, mf, Anka1501, ustronianka24, Amy_, Ulka84, sylvia007, mimka84, Justinka, Militta110816, Murraya, liloe, Zima, lysinka, olka30 lubią tę wiadomość
-
Mały w niecały miesiąc przybrał 1200g
Choć ostatnio mam wrażenie ze nie nadążam z produkcją mleka.
A tu nasz skrzat z nianią:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 17:19
Fasia, Ida, Eweliśka, KasiaKwiatek, lena90, Gosha, MartaAlvi, Lali, maggie86, Bambi85, Klaudia90, Agusiek89, Ewelcia, mantissa, Angela89, Aguś86, CzaryMary, mf, Ulka84, 88macola, mimka84, Murraya lubią tę wiadomość
-
misia83 wrote:Dziewczyny, a w którym tygodniu trzeba iść z maluchem do okulisty? U nas był pediatra, ale poza USG to żadnego skierowania nie wystawił.
-
misia83 wrote:No mój wcześniak
Dziewczyny - śliczne Wasze maleństwa
Fasia, u nas też się robią takie głębokie dekolty jak u Julka, bo wszystko jeszcze takie duuuże na niegomisia83 lubi tę wiadomość