Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ta tez sie staram jak moge bo na poczatku ciemna dupa juz mi pokazaly jak karmic ale czasem nie wychodzi trza sie wprawic ,sutu mam duze i dlugie ma za co chwycic
No to masz sie super -ja to takie se a ta druga pierś której nie lubi to wokoło to ust mały a jak ciepły to sie wklęsły robi:( -
MARTA ale szybciutko sie uwinelas!!! Gratuluje. Natalia cud malinka

MARY butelkę użyłam tylko raz, umylam pod gorąca woda tylko. Smoczek raz na 2-3 dni zalewam wrzątkiem.
IWONKA mojemu odpadł pępuszek po 8 dniach. Przemywałam alkoholem 70%.
HWESTA, AMY a wam gratuluje nadzienia sie na bolec
Ja jeszcze kilka miesięcy lub lat poczekam na takie przyjemności.
SHIMMER czuje ze to nie jelita...
CzaryMary, hwesta lubią tę wiadomość
-
Marta gratulacje!!!
Mam pytanie, czy co karmienie podajecie jedną czy dwie piersi? Położna mi dzisiaj powiedziała, że mam podawać obie na jedno karmienie, bo Tosia jest chudziutka
w poniedziałek na poniedziałek ma przyjść z wagą. Jak Tosia piła z obu wcześniej to wiecznie miałam za dużo pokarmu, cycki bolały mnie non stop i nie wiem, co robić skoro dopiero co doszłam z nimi do ładu 
-
Liwi firma się zgadza, ale ta jest elastyczna, ja mam tkaną. Elastyczna jest dobra tylko na początku natomiast tkana nadaje się i dla malucha od 1-ego dnia życia i dla większych bobasów.liwi wrote:Misia czy to jest taka?
http://allegro.pl/chusta-elastyczna-5-m-pl-prod-cert-promocja-1-i5269179829.html
Ja chce na początek elastyka bo podobno z noworodkami jet łatwiej.
Ale coś cena malutka, to to czy coś innego?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH