Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny
napisze więcej jak wyjdziemy bo na telefonie wybitnie mi nie idzie
pozdrawiamy z mężem i Natka
misia83, sylvia007, ziolko, Krysti, Fasia, Ida, Aguś86, maggie86, Angela89, Gosha, KasiaKwiatek, iwonka1077, CzaryMary, mimka84, mantissa, Murraya, Justinka, mf lubią tę wiadomość
-
Gosha bo mialam pytac o serduszko Kuby. Kiedy macie kontrole? I powiedz mi jak to u was wyszlo ze maly ma dziurke w serduszku?to jakies standardowe badania w waszym szpitalu? Bo u mnie tylko ten maly szmerek i w zasadzie nie wiem cay tam sie cos dzieje wiecej czy nie..
-
Ida, tak na zdrowy rozum to tak. Bezkofeinowa powinna być okej
Strasznie dzisiaj tu cicho...
Ja właśnie odebrałam wyniki morfo i moczu. Nie wiem jak ja to robię ale jem prawie wyłącznie tosty, nie biorę witamin a wyniki perfecto!KasiaKwiatek, KasiaKwiatek, Rudzia, Ida, Fasia, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Gosha bo mialam pytac o serduszko Kuby. Kiedy macie kontrole? I powiedz mi jak to u was wyszlo ze maly ma dziurke w serduszku?to jakies standardowe badania w waszym szpitalu? Bo u mnie tylko ten maly szmerek i w zasadzie nie wiem cay tam sie cos dzieje wiecej czy nie..
-
nick nieaktualnyO matko dziś znowu mam super moce i polubiłam 2 razy Twój post Adk
lubię za wyniki, u mnie na szczęście też pikne.
Chodzi mi się świetnie, po schodach też, gorzej z jazdą samochodem...brzuch mi się nie mieści, odsunęłam siedzenie tak daleko, że ledwo do kierownicy sięgam
Załatwiłam zakupy, kupiłam kolejną herbę z lisci malin bo dziś mi się skończyła i kupiłam też świece do uszu...trzeba i te przewody przetkać po zimie
Wy o tych chustach i do mnie doszło, że nie poćwiczyłam w ogóle! Upralam i schowałam do szafy... Może to dlatego Miki nie wychodzi jeszcze? -
nick nieaktualnyGosha przykro mi. Czytałam co wcześniej napisałaś o kłopotach małżeńskich... Oj przeszłam to 5 lat temu
bardzo, bardzo ciężki to czas a Ty jeszcze maluszka masz
strasznie mi przykro. Jak będziesz chciała pogadać to jestem, całuję!!!
Rudzia na mnie czekają te czopki glicerynowe i tym zamierzam się oczyścić przed jazdą do szpitala. Kupiłam w aptece internetowej.Gosha, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Ida położna z porodu ma na nazwisko chyba Kokot. Bardzo fajna, bardzo nam pomogła.
Foto Krupa ma fajne zdjęcia. Kiedy sesja?)
Gosha trzymam kciuki żeby dziurka zniknęła. Słyszałam, że one są bardzo często u noworodków a po krótkim czasie znikają. Myślę, że u Kubusia tez tak będzieGosha lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dziewczyny znacie jakies sposoby na "przeczyszczenie" ? Polozna mi odradzala lewatywe a wolalabym sie jakos jednak przeczyscic