Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Militta może jak Mała trochę podrośnie to się pogodzi z Twoim cycem:-)
Ja to też mam czas na belly tylko jak karmię Ninkę czyli tak naprawdę całkiem częstoshimmer_lip, Militta110816, Angela89, CzaryMary, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMantissa kupiłam tą butelkę lovi, była w promocji za 21 zł w hebe 2 butelki jedna duża i mała. Wypróbowałam i nie jest to żadna rewelacja małej leci bo bokach jak pije ale nie wiem czy to nie zbieg okoliczności nie ulała - a dziś piła bez zagęszczacza. Jak się obudzi teraz znów dam jej w tej butelce zobaczymy jak tym razem będzie, może nie bedzie ulewać. Dziurka jest większa niz w avencie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:39
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Mantissa kupiłam tą butelkę lovi, była w promocji za 21 zł w hebe 2 butelki jedna duża i mała. Wypróbowałam i nie jest to żadna rewelacja małej leci bo bokach jak pije ale nie wiem czy to nie zbieg okoliczności nie ulała - a dziś piła bez zagęszczacza. Jak się obudzi teraz znów dam jej w tej butelce zobaczymy jak tym razem będzie, może nie bedzie ulewać. Dziurka jest większa niz w avencie.
-
Angela89 wrote:Mantissa kupiłam tą butelkę lovi, była w promocji za 21 zł w hebe 2 butelki jedna duża i mała. Wypróbowałam i nie jest to żadna rewelacja małej leci bo bokach jak pije ale nie wiem czy to nie zbieg okoliczności nie ulała - a dziś piła bez zagęszczacza. Jak się obudzi teraz znów dam jej w tej butelce zobaczymy jak tym razem będzie, może nie bedzie ulewać. Dziurka jest większa niz w avencie.
Dzięki za info.
Hmm, zajadam mega kwaśną ogórkową. Ciekawe czy młody będzie miał po niej jakies sensacje... Oby nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:48
-
nick nieaktualnyMary z tym ulewaniem to jakaś plaga.. My zaczeliśmy zagęszczać i efekt taki że mała zaczeła cierpieć przy kupie i bąkach. Dziś odstawiliśmy aby odpoczeła. Dostała cyca i ulała. Później moje mleko z butelki i odpukać nic nie ulała mam nadzieje ze się u nas to trochę uspokoiło. Bo chce jak najdłużej podawać moje mleko bo dla wcześniaka jest to bardzo ważne.
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Angela a na pewno masz smoczek 0? bo one są sprzedawane z tym następnym prawie wszędzie
W zestawie były 2 butelki jedna 0+ a druga 3+ i tamta 3+ ma na później. A ta 0+ to taka mała musi się może przyzwyczaić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:49
-
KasiaKwiatek wrote:Dla mnie też na razie abstrakcja
dopóki się nie zmaterializuje to mimo, że go czuję i jest ze mną od 9 miesięcy nie mogę uwierzyć w to, że będę miała synka
Ja tak samo. Ale ty Kasia chyba masz juz dziecko prawda?
Ja tak czasem leze i patrze wlasnie na dostawke i mysle ze juz za jakis tydzien bedzie tam MOJE dziecko to nie moge w to uwierzyc. Jeszcze niedawno sie staralam.
A najdziwniejsze uczucie to to jak lezymy sobie z moim mezem i nasz synek jest w zasadzie juz z nami, tak blisko a jednak tak daleko jeszcze.KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:W zestawie były 2 butelki jedna 0+ a druga 3+ i tamta 3+ ma na później. A ta 0+ to taka mała musi się może przyzwyczaić.
bo czasami tak robi, z cyca też!
-
nick nieaktualnyMam dwie córki Psotka
i wcale nie zmienia to faktu cudu narodzin, na który czekam z niecierpliwością ale i strachem
no i tak samo nie mogę uwierzyć, że synek zaraz z nami będzie i już na zawsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:54
CzaryMary, Nadzieja84, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyehhhh Angela też bym chciała podawać moje mleko jak najdłużej ale widze ze młodemu nie koniecznie pasuje
jem bardzo ostrożnie i takie rzeczy się dzieją. Pewnie to ulewanie nie ma związku z tym co się jadło. Z reszta nie wiem. Generalnie jakos mnie to rozwaliło. Niby nie płakał ale jak zobaczyłam ten wielki chlust przez buzie i nosek to sama się rozplakalm. Muszę być twardsza!
Sorka za moje gorzkie żale. Jutro bedzie lepiej -
Kwiatek dawaj gogo bo wody mi odeszły
Nadzieja84, Rudzia, sylvia007, KasiaKwiatek, Murraya, iwonka1077, maggie86, misia83, Angela89, Fasia, Aguś86, Robotka1, Lali, Militta110816, Eklerka, mimka84, lysinka, Ewelcia, liloe, Klaudia90, Gosha, Amy_, liwi, Justinka, mf lubią tę wiadomość
-
Niestety, na ulewanie mało co da się poradzić, na szczęście to dziecka nie boli i póli dziecko przybiera to niczemu nie przeszkadza.
Chociaż oszaleć można. Wczoraj zdążyłam zdjąć body, przełożyć czyste przez główkę i chlust.
I od nowa. I jak tu dziecka nie wybudzić po karmieniu.
AAAAA, shimmer! Lecisz na porodówkęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:04
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny