SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Militta może jak Mała trochę podrośnie to się pogodzi z Twoim cycem:-)
    Ja to też mam czas na belly tylko jak karmię Ninkę czyli tak naprawdę całkiem często ;-)

shimmer_lip, Militta110816, Angela89, CzaryMary, misia83 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za porady :) u mnie chyba nie ma tych czopkow dostepnych :D w kazdym razie nie moglam nigdzie znaleźć :P ale dzieki :)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A mały butelkowy jest? czy dajesz mu piers ?
    Pierś, pierś. Ale 3 razy dziennie musi dostawać żelazo w mleku. Upierdliwe to. :/

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa kupiłam tą butelkę lovi, była w promocji za 21 zł w hebe 2 butelki jedna duża i mała. Wypróbowałam i nie jest to żadna rewelacja małej leci bo bokach jak pije ale nie wiem czy to nie zbieg okoliczności nie ulała - a dziś piła bez zagęszczacza. Jak się obudzi teraz znów dam jej w tej butelce zobaczymy jak tym razem będzie, może nie bedzie ulewać. Dziurka jest większa niz w avencie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhhh u nas kiepawo :( mlody zaczął ulewac ale tak po konkrecie. Dzisiaj poszło mu noskiem. Widzę ze po moim pokarmie ma takie jazdy. Dałam mu mm i spokój. Kuzwa nie sądziłam ze karmienie bedzie takim problemem :(

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Mantissa kupiłam tą butelkę lovi, była w promocji za 21 zł w hebe 2 butelki jedna duża i mała. Wypróbowałam i nie jest to żadna rewelacja małej leci bo bokach jak pije ale nie wiem czy to nie zbieg okoliczności nie ulała - a dziś piła bez zagęszczacza. Jak się obudzi teraz znów dam jej w tej butelce zobaczymy jak tym razem będzie, może nie bedzie ulewać. Dziurka jest większa niz w avencie.
    Angela a na pewno masz smoczek 0? bo one są sprzedawane z tym następnym prawie wszędzie

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:

Dzięki za info. :)

Hmm, zajadam mega kwaśną ogórkową. Ciekawe czy młody będzie miał po niej jakies sensacje... Oby nie. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:48

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary z tym ulewaniem to jakaś plaga.. My zaczeliśmy zagęszczać i efekt taki że mała zaczeła cierpieć przy kupie i bąkach. Dziś odstawiliśmy aby odpoczeła. Dostała cyca i ulała. Później moje mleko z butelki i odpukać nic nie ulała mam nadzieje ze się u nas to trochę uspokoiło. Bo chce jak najdłużej podawać moje mleko bo dla wcześniaka jest to bardzo ważne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Angela a na pewno masz smoczek 0? bo one są sprzedawane z tym następnym prawie wszędzie

W zestawie były 2 butelki jedna 0+ a druga 3+ i tamta 3+ ma na później. A ta 0+ to taka mała musi się może przyzwyczaić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:49

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Dla mnie też na razie abstrakcja :D dopóki się nie zmaterializuje to mimo, że go czuję i jest ze mną od 9 miesięcy nie mogę uwierzyć w to, że będę miała synka :D

Ja tak samo. Ale ty Kasia chyba masz juz dziecko prawda?
    Ja tak czasem leze i patrze wlasnie na dostawke i mysle ze juz za jakis tydzien bedzie tam MOJE dziecko to nie moge w to uwierzyc. Jeszcze niedawno sie staralam.
    A najdziwniejsze uczucie to to jak lezymy sobie z moim mezem i nasz synek jest w zasadzie juz z nami, tak blisko a jednak tak daleko jeszcze.

KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    W zestawie były 2 butelki jedna 0+ a druga 3+ i tamta 3+ ma na później. A ta 0+ to taka mała musi się może przyzwyczaić.
    Aaaa, bo ja kupiłam właśnie z tym smoczkiem 3+ i musiałam dokupic smoczki. U nas nic się nie wylewa bokami, chyba, że Mała nie połknie mleka :-P bo czasami tak robi, z cyca też!

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dwie córki Psotka :-D i wcale nie zmienia to faktu cudu narodzin, na który czekam z niecierpliwością ale i strachem :-D no i tak samo nie mogę uwierzyć, że synek zaraz z nami będzie i już na zawsze :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:54

CzaryMary, Nadzieja84, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhhh Angela też bym chciała podawać moje mleko jak najdłużej ale widze ze młodemu nie koniecznie pasuje :( jem bardzo ostrożnie i takie rzeczy się dzieją. Pewnie to ulewanie nie ma związku z tym co się jadło. Z reszta nie wiem. Generalnie jakos mnie to rozwaliło. Niby nie płakał ale jak zobaczyłam ten wielki chlust przez buzie i nosek to sama się rozplakalm. Muszę być twardsza!

Sorka za moje gorzkie żale. Jutro bedzie lepiej :)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek dawaj gogo bo wody mi odeszły :D

Nadzieja84, Rudzia, sylvia007, KasiaKwiatek, Murraya, iwonka1077, maggie86, misia83, Angela89, Fasia, Aguś86, Robotka1, Lali, Militta110816, Eklerka, mimka84, lysinka, Ewelcia, liloe, Klaudia90, Gosha, Amy_, liwi, Justinka, mf lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety, na ulewanie mało co da się poradzić, na szczęście to dziecka nie boli i póli dziecko przybiera to niczemu nie przeszkadza. :) Chociaż oszaleć można. Wczoraj zdążyłam zdjąć body, przełożyć czyste przez główkę i chlust. :P I od nowa. I jak tu dziecka nie wybudzić po karmieniu. :P

AAAAA, shimmer! Lecisz na porodówkę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:04

shimmer_lip lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer powodzenia!

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimer wyskakalas Basie na tej piłce :-)

Powodzenia !

Powiem jak mój maz " cos się dzieje,cos dzieje aaaa !! " :-)

maggie86, shimmer_lip lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GO GO SHIMMER GO GO MAMUŚKA!!!!!!!!!! & & & & & & & & :-D :-D :-D :-D. jestem z Tobą!!!!!!!!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:11

maggie86, shimmer_lip, mantissa, Nadzieja84, Ewelcia, natt, Gosha lubią tę wiadomość

• Murraya Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:17

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleś idealnie zrobila, przeczyszczona, przespałaś się, zjedz coś teraz i JEST MOOOOOCCCC!!!!!!! JEDZIESZ Z BACHĄ!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:13

mimka84, Gosha lubią tę wiadomość

‹‹ 4294 4295 4296 4297 4298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ