Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Militta może jak Mała trochę podrośnie to się pogodzi z Twoim cycem:-)
Ja to też mam czas na belly tylko jak karmię Ninkę czyli tak naprawdę całkiem często
shimmer_lip, Militta110816, nick nieaktualny, nick nieaktualny, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMantissa kupiłam tą butelkę lovi, była w promocji za 21 zł w hebe 2 butelki jedna duża i mała. Wypróbowałam i nie jest to żadna rewelacja małej leci bo bokach jak pije ale nie wiem czy to nie zbieg okoliczności nie ulała - a dziś piła bez zagęszczacza. Jak się obudzi teraz znów dam jej w tej butelce zobaczymy jak tym razem będzie, może nie bedzie ulewać. Dziurka jest większa niz w avencie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:39
-
nick nieaktualny
-
Angela a na pewno masz smoczek 0? bo one są sprzedawane z tym następnym prawie wszędzieAngela89 wrote:Mantissa kupiłam tą butelkę lovi, była w promocji za 21 zł w hebe 2 butelki jedna duża i mała. Wypróbowałam i nie jest to żadna rewelacja małej leci bo bokach jak pije ale nie wiem czy to nie zbieg okoliczności nie ulała - a dziś piła bez zagęszczacza. Jak się obudzi teraz znów dam jej w tej butelce zobaczymy jak tym razem będzie, może nie bedzie ulewać. Dziurka jest większa niz w avencie.
-
Angela89 wrote:Mantissa kupiłam tą butelkę lovi, była w promocji za 21 zł w hebe 2 butelki jedna duża i mała. Wypróbowałam i nie jest to żadna rewelacja małej leci bo bokach jak pije ale nie wiem czy to nie zbieg okoliczności nie ulała - a dziś piła bez zagęszczacza. Jak się obudzi teraz znów dam jej w tej butelce zobaczymy jak tym razem będzie, może nie bedzie ulewać. Dziurka jest większa niz w avencie.
Dzięki za info.
Hmm, zajadam mega kwaśną ogórkową. Ciekawe czy młody będzie miał po niej jakies sensacje... Oby nie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:48
-
nick nieaktualnyMary z tym ulewaniem to jakaś plaga.. My zaczeliśmy zagęszczać i efekt taki że mała zaczeła cierpieć przy kupie i bąkach. Dziś odstawiliśmy aby odpoczeła. Dostała cyca i ulała. Później moje mleko z butelki i odpukać nic nie ulała mam nadzieje ze się u nas to trochę uspokoiło. Bo chce jak najdłużej podawać moje mleko bo dla wcześniaka jest to bardzo ważne.
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Angela a na pewno masz smoczek 0? bo one są sprzedawane z tym następnym prawie wszędzie
W zestawie były 2 butelki jedna 0+ a druga 3+ i tamta 3+ ma na później. A ta 0+ to taka mała musi się może przyzwyczaić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:49
-
KasiaKwiatek wrote:Dla mnie też na razie abstrakcja
dopóki się nie zmaterializuje to mimo, że go czuję i jest ze mną od 9 miesięcy nie mogę uwierzyć w to, że będę miała synka 
Ja tak samo. Ale ty Kasia chyba masz juz dziecko prawda?
Ja tak czasem leze i patrze wlasnie na dostawke i mysle ze juz za jakis tydzien bedzie tam MOJE dziecko to nie moge w to uwierzyc. Jeszcze niedawno sie staralam.
A najdziwniejsze uczucie to to jak lezymy sobie z moim mezem i nasz synek jest w zasadzie juz z nami, tak blisko a jednak tak daleko jeszcze.
nick nieaktualny, Gosha lubią tę wiadomość
-
Aaaa, bo ja kupiłam właśnie z tym smoczkiem 3+ i musiałam dokupic smoczki. U nas nic się nie wylewa bokami, chyba, że Mała nie połknie mlekaAngela89 wrote:W zestawie były 2 butelki jedna 0+ a druga 3+ i tamta 3+ ma na później. A ta 0+ to taka mała musi się może przyzwyczaić.
bo czasami tak robi, z cyca też!
-
nick nieaktualnyMam dwie córki Psotka
i wcale nie zmienia to faktu cudu narodzin, na który czekam z niecierpliwością ale i strachem
no i tak samo nie mogę uwierzyć, że synek zaraz z nami będzie i już na zawsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:54
nick nieaktualny, Nadzieja84, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyehhhh Angela też bym chciała podawać moje mleko jak najdłużej ale widze ze młodemu nie koniecznie pasuje
jem bardzo ostrożnie i takie rzeczy się dzieją. Pewnie to ulewanie nie ma związku z tym co się jadło. Z reszta nie wiem. Generalnie jakos mnie to rozwaliło. Niby nie płakał ale jak zobaczyłam ten wielki chlust przez buzie i nosek to sama się rozplakalm. Muszę być twardsza!
Sorka za moje gorzkie żale. Jutro bedzie lepiej
-
Kwiatek dawaj gogo bo wody mi odeszły
Nadzieja84, Rudzia, sylvia007, nick nieaktualny, Murraya, iwonka1077, nick nieaktualny, misia83, nick nieaktualny, Fasia, Aguś86, Robotka1, Lali, Militta110816, Eklerka, mimka84, lysinka, Ewelcia, nick nieaktualny, Klaudia90, Gosha, Amy_, liwi, Justinka, mf lubią tę wiadomość
-
Niestety, na ulewanie mało co da się poradzić, na szczęście to dziecka nie boli i póli dziecko przybiera to niczemu nie przeszkadza.
Chociaż oszaleć można. Wczoraj zdążyłam zdjąć body, przełożyć czyste przez główkę i chlust.
I od nowa. I jak tu dziecka nie wybudzić po karmieniu. 
AAAAA, shimmer! Lecisz na porodówkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:04
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGO GO SHIMMER GO GO MAMUŚKA!!!!!!!!!! & & & & & & & &
. jestem z Tobą!!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:11
nick nieaktualny, shimmer_lip, mantissa, Nadzieja84, Ewelcia, nick nieaktualny, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny