Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:43
maggie86, KasiaKwiatek, Fasia, mimka84, PsotkaKotka, mantissa, CzaryMary, Angela89, lysinka, Aguś86, Ida, ziolko, Gosha, Murraya, misia83, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zjadłam trochę czekolady, może młody nie będzie protestować??tak mi się chciało ze szok
Kasia kwiatek no co ty sms jej wyślesz to wcale do nas nie zajrzy a tak to może poczyta nasze wypocinyKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka a pozmieniałaś niektóre dane o które dziewczyny prosiły?? na liście Shimmer były naniesione
Psotka u nas także od początku bezproblemowy maluszek póki co:)chyba ja więcej płacze z tęsknoty za meżem bo jego pokwękiwania to nie można płaczem nazwaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 18:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maggie86 wrote:Robotka a pozmieniałaś niektóre dane o które dziewczyny prosiły?? na liście Shimmer były naniesione
Psotka u nas także od początku bezproblemowy maluszek póki co:)chyba ja więcej płacze z tęsknoty za meżem bo jego pokwękiwania to nie można płaczem nazwać
To napisz jak to robisz
Heh KasiaKwiatek - no ja jak narazie tez
Ale sie stresuje juz jak widze wasze opowiesci. -
SHIMMER powodzenia Kochana!!!
dasz rade!!!
LALI tak jutro godzina 8.00 mam wizyte z lekarzem w szpitalu, zbada mnie i podejmie decyzje jak bedziemu wywolywacKasiaKwiatek, Angela89, maggie86, iwonka1077, Aguś86, mantissa, Fasia, Gosha, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:To napisz jak to robisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 18:23
mimka84, Angela89, lysinka, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość