Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:Ja Wam powiem, ze po 3 tygodniach bycia mama uwielbia nia byc
Jeszcze mam problem z ubieraniem malej... Bo nie wiem nigdy jak ja ubrac zeby nie bylo jej ani za zimno ani za goraco
nie potrafie jakos tego ustalic
problem mam z odbijaniem i ulewaniem, czesto zastanawiam sie czy sie najada ssak maly, ale poza tym... uwielbiam karmic ja, pomimo tego, ze skubaniec maly zaczyna ciagnac sutki i prawy jest zmaltretowany juz dzis, mam wrazenie ze lekko peka i wysmarowalam go purelanem, moze pomoze
przechodzi mi szajba poporodowa dotyczaca obawy o zycie dziecka, ciesze sie macierzynstwem po prostu. Zastanawiam sie tylko jak stymulowac jej rozwoj
Bo na razie nie bardzo mam o tym pojecie, bom wyksztalcona w kierunku wczesnoszkolnym a nie niemowlecym
Chetnie przyjme namiary na jakies publikacje dotyczace zabaw z niemowlakami itd.
A za pierwszy macierzynski kupie jej karuzelke i mate ! Zwariowalam z milosci do niej po prostu
Nic, tylko podpisać się rękami i nogami.
I tak w temacie, trafne czy nie: http://joemonster.org/art/31835/Ilustratorka_ze_Szkocji_pokazuje_prawdziwe_oblicze_ciazy_mocno_brutalnie_i_bez_skrupulow_
A wiecie może jak się ma rozmiar 2 zielonych pampersów do dady? Większe wypadają, mniejsze czy takie same?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 19:53
-
iwonka1077 wrote:Sylvia bo są białe Z zielonym paskiem i różowym to one zapachem się różnią???
-
Rudzia sliczny brzuszek, Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień.
Dziewczyny piersią karmiące mam pytanie, bo dziś za każdym razem jak przystawiam małą i ona się tak porządnie przyssie to bolą mnie piersi. Tylko, ze jest to taki dziwny ból jakby mi miała wnętrze piersi przez sutek wyssać. Tak mnie kłuje i ciągnie ostro. Piersi mam miękkie, nie mam żadnych guzków, mała opróżnia obydwie przy karmieniu. Nie wiem o co chodzi, trochę mnie to niepokoi.Rudzia lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Dziewczyny, a macie tak, że o pewnej porze macie przerwę w produkcji mleka? U mnie tak jest niestety i wtedy nic w tych cycach nie ma, a Mała ssie i sie denerwuje, bo jej nic nie leci
-
nick nieaktualny
-
Też mam liwi takie kłucia właśnie pod koniec ssania ,bo młody zazwyczaj 20 min ssie i tak pod koniec kłuje mnie ale nie zawsze. Mam tak samo liwi jak opisujesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 20:32
-
Fasia wrote:Dziewczyny nie wiem co robic.. Julek zawsze po jedzeniu strasznie placze. Ma sucha pieluszke, jest wyspany i najedzony i non stop krzyczy. Na rekach placz. W lozeczku placz, w koszu mojzesza placz. Nie wiem co mu jest.. najchetniej lezalby z moim cyckiem w buzi i go memlal, nie jadl tylko sobie ciumkal.. meczy mnie to, ze nie wiem czego mu potrzeba
(
No i przy robieniu kupki i puszczaniu baczkow strasznie sie prezy, glosno placze, robi sie czerwony.. moze jem cos czego on nie lubi? -
Rudzia brzuszek super
trzymam kciuki za jutrzejszy dzień!!! Żebyś mogła już tulić Sofijkę
Kasia brzuszek fajowy
Czy to normalne, że mam więcej mleka w jednej piersi?? Mam takie odczucie dzisiaj, że jedna jest prawie pusta
Liwi dzisiaj właśnie miałam takie uczucie, jak piła z jednej piersi, a druga pełnaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 20:55
KasiaKwiatek, Rudzia lubią tę wiadomość