Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Shimmer!!!! Sprowadzaj Baske na swiat!
RudziAAA Trzymam kciuki!!
Jednak zazdroszcze wam nierozpakowania.. chcialabym rodzix jeszcze raz
Co do kawy. Nie rozumiem dlaczego mamy jej nie pic? Mnie nawet polozna zaleca. Mowi ze po karmieniu moge walnac sobie mala czarna.. wiec od paru dni pije..Rudzia, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:A jeszcze odnośnie pieluch...zawsze byłam zwolenniczką BabyDream z Rossmana, ale niestety jedynki mnie zawiodły (mam na myśli fit&fun czy jakoś tak) i jednak dady dla mnie rządzą na tą chwilę. BabyDream to choćbym nie wiem jak ciasno małemu zapięła zsuwają mu się tak że zawsze ma pół dupki na wierzchu, normalnie rowek mu wystaje. Jak spora kupa jest to wiadomo, plecy osrutane. A Dady się dzielnie trzymają na miejscu. Może jak młody będzie większy to wrócimy do Rosmanowskich, ale na razie bye.
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Chce jak najwięcej bo przecież będzie coraz więcej potrzebował a mam zamiar pół roku go samym mlekiem wykarmic.
Ale z tego co mi na SR mówili to kobieta produkuje tyle mleka co dziecko potrzebuje. Tak samo dostosowuje się do potrzeb dziecka.Krysti, Gosha, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratki dla świeżo upieczonych Mamusiek
Shimmer Rudzia - trzymam kciuki!
My wczoraj przeżyliśmy masakryczny ból brzuszka. To mogła być kolka bo pisk przez 2h a jak usypiała przy suszarce to co 5 min pobudka z krzykiem i prężeniem. Od wczoraj stosujemy Delicol przed każdyk karmieniem i pierwszy raz od kilku dni spokój z brzuszkiem, kopy nie są takie strzelające i cuchnące no i Ala przestała chlustać. Nic jej nie jeździ po jelitkachciekawe czy to przypadek czy delicol działa
shimmer_lip lubi tę wiadomość