Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Ale z tego co mi na SR mówili to kobieta produkuje tyle mleka co dziecko potrzebuje. Tak samo dostosowuje się do potrzeb dziecka.
Mi właśnie polozna mówiła ze często mamy nie dają rady bo mleka brakuje bo dziecko coraz więcej je. Nie wiem w końcu jak to jest. -
nick nieaktualnyJa też mam piersi flakowate dziś, ale Alicja mnie doi co 1,5h. Ma skok rozwojowy - zaczęła się rozglądać i podnosić główkę z pozycji na brzuszku i się rozgląda
no i jest obżarta i marudna. Nie wiem czy mi magazyny nadążają z produkcją mleka. Póki co po karmieniu śpi więc nie jest źle. Mam głęboko w szafie puszkę Enfamil 1, mam nadzieję, że nie będę musiała użyć wcześniej, niż za miesiąc...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam doła. Juli wypił z jednej piersi, z drugiej i jeszcze głodny był. Dobrze, że miałam jeszcze mleko w lodówce. Nie wiem czemu takie pustki.
Cyba za mało dziś zjadłam, bo tylko kanapki rano i zupę ogorkową. Ale nawet nie byłam głodna i nie miałam kiedy, bo sama z małym cały dzień. Myślicie, że to przez to?
Muszę jutro nadrobić i zaraz kaszkę mannę wciągnę.
Mleko na noc musi być! Na wszelki wypadek wyjęłam porcję z zamrażarki. Może chociaż trochę się rozmrozi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 22:46
-
Gosha wrote:MANTISSA przede wszystkim pij duzo wody, te minimum 2litry musimy wypijać. Ja mam takie flaczki jak zapominam o piciu...
Wlasnie karmie Jakuba i zauważyłam ze mam większego cyca od jego głowy
KRYSTI co to zastrzyki?
O kurde, zacny cyc.
To samo pomyślała o cycu Krysti, na tym zdjęciu, które wcześniej wstawiła. -
Dziewczynki mam pytanko.. czy przed porodem mialyscie takie dziwne palące uczucie w kroku? Ja mam to od 2 dni, a dzis zauwazylam jeszcze malutkie kawalki czopu i nie wiem czy to palace uczucie to przed porodem czy moze cos innego..
mf lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:W poniedziałek stawiam się na oddział a we wtorek tniemy
stresik mi się włączył niestety
Łoo, to wykorzystaj dobrze ten ostatni weekend wolności i nie stresuj się, będzie dobrze,
To w ogóle ostatnio tak do mnie dotarło - tyle nas tutaj, z różnymi przypadłościami - a żadna nie trafiła się z przodującym łożyskiem. To nie jest aż tak rzadkie, nie?
Rudzia, niestety nie pomogę, nie miałam żadnych objawów zbliżającego się porodu. -
Krysti wrote:Moj Ignas tez glôwke podnosi silny chlop i sie rozglada do okola
10 pkt dostal .Kuźwa jak mnie boli brxuch masakra i jeszcze zasyrxyki w nogę moj mi ma robic pokazali mu jak i bedzie robil raz na jednej nodze raz na drugiej
Rajstop przeciwzakrzepowych ci nie założyli?
Mi założyli rajstopy i obyło sie bez zastrzyków...
Mnie tez suty bolą -mały śpi i korzystam z okazji i odciągam mleko bo o 4pobudka. Nota Bene zauważyłam ze człowiek jak potrafi to moze wiele rzeczy zrobić jedna ręka czy noga, czy jedna ręka cos innego i noga cos innego:
Np. Teraz odciągam mleko i pisze na belly
Jeszcze pare ml i idę sie zdrzemnąć padam na pysk dziś Nicholas cały dzień w ryk za mlekiem i wiecznie mało -cały dzien odciagalam(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 03:33
-
Lwica ja tez do poki nie urodzilam nie wiedzialam ze mam tak sprawne nogi jesli chodzi o podnoszczenje rzeczy z ziemi czy robienje innych niezbednych rzeczy bez uzycia rak
ide spac bo ten terrorysta w koncu przysnal...
Lwica, Fasia lubią tę wiadomość