Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Znalazłam chwilkę do Was:-) troche późno lub wcześnie ale zawsze
Jestem z siebie dumna. Wczoraj dostałam powera i zdążyłam załatwić badania krwi tsh i ft4 kontrolnie, zaświadczenie do becikowego u ginekologa, urlop macierzyński w pracy i zasilek w zusie:)
Rana podczas chodzenia po domu juz nie dokucza, gorzej było na dłuższym dystansie do auta. Ciekawe kiedy będę gotowa na spacer, żeby nie drobic kroków jak stara babcia
U mnie z 14 kg juz tylko 6 do zrzucenia. Brzuszek taki 4 miesiacTragiczne jest jednak to jak sie pocę w nocy. Jestem mokra od stóp do głów. Oddaje wode.
Maly ma się dobrze. Jutro wizyta położnej:) Artur to aniolek, tylko je na żądanie w nocy co 2-3 h. Dlatego w dzień zamiast nadrabiac Was to nadrabiam spanie. Bo takie karmienie plus czuwanie to jakby pól nocki zarwane. I do tego te poty...
Trzymajcie sie cieplutko. Rodzic ładnie proszępostaramy sie częściej wpadać
maggie86, mantissa lubią tę wiadomość
-
Lwica obstawiam ze odciągasz mleko rękoma a piszesz stopami
ja często żeby sie nie schylać używam stóp do podnoszenia przedmiotów. Trza sobie radzić
idę lulu. Korzystam ze maleńki jest nakarmiony i usnął obok cyca jak kamień
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Boszzz ja pobudka , odciągam znowu mleko dla tego diabła. Poprzednia odciągnięte zjadł i szykuje nowa -dałam moim cycka odpocząć całe 25min:(
Mam nadzieje ze zdarze odciągnąć zanim ten terrorysta sie obudzi i ja tez będę miała chociaż 5min drzemki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudziu kciukasy mamcia &&
A mnie boli gardlo aaaa cos mnie bierze do jasnej anielki. Powiedzcie mi co moge brac karmiac piersia na gardlo? Robie plukanki woda z sola a jakies tabsy? Mi dosyc pomagaly w ciazy Prenalen ale tak se mysle tam jest propolis i kurde no... lekarza akurat zmieniam i nie wiem kiedy sie do niego dostaneRudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy mega Ci wspolczuje.. moj wczoraj mial jazdy z brzuszkiem, w sumie po raz pierwszy, trwaly kilka godzin a tak mnie to rozwalilo emocjonalnie, ze plakalam caly wieczor. Maz go sam wykapal.. To byla jego druga kapiel a mnie otzy nim nie bylo bo ryczalam w pokoju obok, dlaczego? A kto to wie...
Noc przespana. Zasnal o polnocy po cycku i 50ml mm. Chyba byl juz wykonczony placzem trwajacym pol dnia. Obudzil sie przed 4. Po 5 zasnal i jeszcze spi. Ja tez powinnam ale on zwsze sciemnia. Tez tak macie? Budzi sie, wierci, krzywi jak na placz, kwili no to sohie mysle, ze pobudka. Wstaje szybciej zrobic chociaz siku, bo pozniej roznie moze byc, obudze sie na dobre, wracam do pokoju a on spi w najlepsze.. a ja juz nie moge. Co za dziecko! -
Rudzia dzis wszystkie myslami jestesmy z Toba !! :*
Fasia to z bezsilnosci ten placz.. ja po calym dniu noszenia go na rekach tez wieczorem rozwrzeszczanego oddaje to tesciowej... a sama placze w pokoju. Tzn plakalam dopiero raz.. ale jeszcze kilka dni albo tygodni w takim cierpeniiu mlodego i bede plakac razem z nim..Rudzia lubi tę wiadomość