Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Hehe, do co rzucania pampersów na podłogę, to ja mam rozwiązanie - ohydne pojemniki z Ikei
Super zdają egzamin, nie wyobrażam sobie bez nich przewijania. W jednym pojemniku mam wodę w drugim płatki, w trzecim pampersy czyste, a ten największy z zamknięciem spełnia rolę kosza na śmieci
Mam dokladnie tak samo z jednym wyjątkiem. Duzy kosz jest na brudne ciuszki i tetry, bo śmietnik mamy inny, ale o tym zaraz:) zestaw Ikea sprawdza sie rewelacyjnie!
Moj smiernik to hit I polecam go Wam w 100%. Fajny pomysl na prezentWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 13:47
-
Kubel z tommee tippee z tasma workowa. Mieści ok 25 szczelnie skręconych "parówek" połączonych jak pęta kiełbasy
zero zapachów i można kontrolowac zużycie pampersów. Artur używa srednio 5,5 na dobę
3 taśmy workowe kosztują 60zl ale wystarczają na pewno na dlugo. My mamy uzywana taśmę na razie wiec nie wiemy jeszcze na ile wystarcza. Gorąco polecam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 13:46
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy możemy nawet cały pokój zasypać zasranymi pieluchami,ba nawet spać na nich i nikt nam nie zwróci uwagi, zalety bycia samemu;)
Haneczka może to zwykłe potówki z przegrzania u Arturka, była już u Was położna, może niech ona oceni.
RUDZIA jak tam??CzaryMary, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia a kupiłaś już już gripe water? To też mój numer 1 po dziewczynkach. Starsza miała 2 może 3 razy napad kolkowo-brzuszkowy, a młodsza praktycznie wcale, dawałam kilka razy profilaktycznie. Teraz nie ma w aptekach polskich i zastanawiam się gdzie kupić...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
8 dawek jest jak to nie pomoze to wtedy lekarz mnie zbada jeszcze raz i podejmie decyzje co dalej.. wbili mi wenflon teraz- nie wiem po co. Polozna mowi ze mam sie nie martwic ze zazwyczaj przy tej dawce jeszczw nic sie nie rusza ale ze pojdzie niedlugo.. no zobaczymy..
-
Rudzia tyle czekalas to i teraz wytrzymasz
juz mowilam, ze czuje ze do niedzieli bedzie Sofijka na swiecie a wtedy to otwieramy szampana na forum
!!
Dziewczyny wspolczuje Wam tej trudnej sytuacji... Liwi maz spi poza domem?? Jak to? Musial wyjechac czy cos jest nie tak?
Ida ciesze sie, ze Franek tak dzielnie zniosl szczepienia, u nas pamietam pierwsze szczepienie tez bylo spokojne, z kazdym kolejnym bylo gorzej, bo wiadomo dzieciatko coraz starsze.Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny zamiast gripe water można w Polsce kupić to samo tylko nie konserwowane E, czyli olej koperkowy Fenicol
http://www.fabrykazdrowia.pl/20629,fenicol-olej-koperkowy-100-ml.html
http://www.jedzpij.pl/olej_koperkowy_100ml_olvita
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 14:22
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość