X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:44

shimmer_lip lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary,Liwi przytulam, każdy musi swoje smuty przejść jak widzę:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robocia na 4334 Shimmer wklejała liste z poprawkami

a i Zima chciała by dopisać 49cm dlugosc, 40t

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 14:31

Lali lubi tę wiadomość

• lysinka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer gratuluję Baśki :-)

Rudzia trzymam kciuki, żeby Sofijka szybko trafiła w twoje ramiona :-)

Dziewczyny współczuję sytuacji z mężami, musicie mieć dużo siły.

Rano byłam w pracy, złożyłam podanie o macierzyński i wypłatę z ubezpieczenia. Wróciłam do domu i wszystkie ciuchy do prania, też mam problem z poceniem się :-/

Teraz się karmimy i wychodzimy zaraz na spacerek :-)

km5smg7yaiikzi6r.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi już na szczęście to pocenie przeszło. A myślałam ze się wykończę.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posmarowałem wczoraj Ali czoło oliwka bo miała taka sucha skore i ma wysypkę dzis :(

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a powiedzcie mi umowa mi sie juz skonczyla bylam kilka dni po urodzeniu w zusie i pytalam o macierzyński. Dostalam jakis wniosek i mialam go wypelnic i oddac w zusie tyle mi Pani tam powiedziala nie mowila nic ze musze w pracy cos zalatwiac czy ja cos przeoczylam? Kurde teraz sie zastanawiam. Tak co mi to nie przepadnie bo sie zastrzele

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka teraz to wiele już się dziać z listą nie będzie :-D
    Dziś trzeba dopisać Shimmer i pewnie Lena już po tylko nie dała znaku. Tak to niewiele nas zostało :-D
    No i Rudzialek...czekamy :-D

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Sylwia a kupiłaś już już gripe water? To też mój numer 1 po dziewczynkach. Starsza miała 2 może 3 razy napad kolkowo-brzuszkowy, a młodsza praktycznie wcale, dawałam kilka razy profilaktycznie. Teraz nie ma w aptekach polskich i zastanawiam się gdzie kupić...
    Można przez internet na woda-koperkowa.pl

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy tulę mocno kochana naprawdę. Po pierwsze pamiętaj , że Ty jako matka wiesz i czujesz co jest najlepsze dla dziecka. Mężowi powiedz , że skoro jest takim ekspertem to może niech sam karmi małego , nosi go i przewija, patrzy na ból jaki się pisze na twarzy dzieciątka. Bo najlepiej jest stać obok i rad udzielać jakby się było ekspertem w tej dziedzinie. Co do problemów małego z płaczem itp odstaw całkiem witaminy. Własnie rozmawiałam z kuzynka i jej mówiłam , że mała jak dostaje witaminy jest po nich niespokojna , kazała odstawić i podać dopiero po 15 dniu życia. Odstaw na kiloka dni, nic mu nie będzie. Co do kropelek to chyba już któraś pisała, Delicol tak się nazywają. Powinny pomóc.

Rudzia trzymam kciuki, Shimmer gratulacje i witamy Basieńkę po tej stronie brzuszka.

Współczuję Wam kochane problemów z facetami. Mój to taki jełop jest, tzn n ie moge powiedziec bo on sie zajmuje cały dzien Marcelim , daje mu leki robi jedzenie kładzie spac, w nocy nie bardzo jest wstanie wstac do młodej bo siedzi i gra do 1 w nocy ale ok też mu sie cos nalezy. W dzien przeważnie on przebiera małą, mnie szykuje śniadania i kolacje. Jeździ na zakupy itp. Nigdy mi nie powiedział , że coś robie nie tak przy dzieciach , raczej pyta dlaczego tak a nie tak np coś zrobiłam. Jedynie mi przykro , że on sporo tez czasu marnuje na pieruńską teściową i jej zachcianki ale ok niech tak bedzie.

Któraś z Was pisała , że ściąga mleczko i podaje butelką bo ma problem z karmieniem. ( Przepraszam nie pamietam która z Was :( ) Próbowałaś kochana karmić na poduszce w pozycji spod pachy? Dziecku łatwiej złapać brodawkę, Tobie łatwiej będzie kontrolować ssanie dziecka. Jak nie wiesz jak to powiedz opiszę ci jak to zrobic.

Co do mojej Lili to odpukać narazie nie mogę narzekać. Je kupska czasem poogląda świat i spiocha. Próbuje od czasu do czasu zrobić sobie ze mnie smoczek ale Ja nadal się nie daję i odkładam małą ze smokiem w buziaku do łóżeczka. Nie nosimy jej na rękach i nie bujamy. Nie wiem czy to taki egzemplarz czy metoda mi się sprawdza ale dziecie książkowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 15:29

KasiaKwiatek, haneczka, maggie86, shimmer_lip lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Kasia http://woda-koperkowa.pl/

Przeporaszam,ze się nie udzielam- problemy rodzinne :-(

Po weekendzie może wrócę

Niechcący polubiłam. Wracaj jak najszybciej :-*

• haneczka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lysinka wrote:
    Shimmer gratuluję Baśki :-)

Rudzia trzymam kciuki, żeby Sofijka szybko trafiła w twoje ramiona :-)

Dziewczyny współczuję sytuacji z mężami, musicie mieć dużo siły.

Rano byłam w pracy, złożyłam podanie o macierzyński i wypłatę z ubezpieczenia. Wróciłam do domu i wszystkie ciuchy do prania, też mam problem z poceniem się :-/

Teraz się karmimy i wychodzimy zaraz na spacerek :-)
    tak szybko na spacer? To tak można? :) tez chce

• haneczka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    My możemy nawet cały pokój zasypać zasranymi pieluchami,ba nawet spać na nich i nikt nam nie zwróci uwagi, zalety bycia samemu;)

Haneczka może to zwykłe potówki z przegrzania u Arturka, była już u Was położna, może niech ona oceni.

RUDZIA jak tam??
    czekamy na nią właśnie :) ale ma tez na jednym policzku takie czerwone krostki male z biala kropką w środku. Co to?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    tak szybko na spacer? To tak można? :) tez chce
    ja w takim czasie także już wybyłam:)

haneczka, Gosha lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer gratulacje kochana! ;)

Rudzia czekamy tu wszystkie na Sofii ;) trzymam kciuki!

Amy przytulam Cie mocno. Bardzo mi przykro, ze tak to u Was wyglada. Moze maz sobie nie radzi z cala ta sytuacja i dlatego ucieka? On przynajmniej moze, a my niestety nie, a czlowiek czasem by chcial..

Moj tez spi w pokoju obok ale sama go tam wygonilam ze wzgledu na pronlemh zdrowotne po nieprzespanen nocy, a w prach mial duzo dokumentow dl otzygotowania wiec musial byc sprawny. od wtorku ma wolne wiec juz bedzie z nami caly czas

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    czekamy na nią właśnie :) ale ma tez na jednym policzku takie czerwone krostki male z biala kropką w środku. Co to?
    no własnie dziewczyny pisały że i na policzkach te potówki, od spania na policzku, poci się w tym miejscu,no ale położna zobaczy to powie co to

haneczka lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa uzylam wlasnie pierwszy raz laktatora. Mam reczny z firmy TT. W 5 minut 60ml zeszlo. Nawet sie nie zmeczylam :D jestem mega zadowolona, bo zamiast mm w nocy bede dawac Julkowi swoje mlesio ;)

Kojarzym ktoras z Was ile takie mlesio moze stac w butelce? Cos mi sje kojarzy ze 8godz ale nie wiem czy dawac do lodowki czy moze stac w temp pokojowej?

KasiaKwiatek, Angela89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Posmarowałem wczoraj Ali czoło oliwka bo miała taka sucha skore i ma wysypkę dzis :(
    Ja też malego oliwka po kąpieli całego nasmarowalam bo miał suche cialko aż skórka sie luszczyla to tez dzis ma wysypkę. Może to to

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia:

do 8 godzin w temperaturze pokojowej (do + 25˚C).
    do 2–5 dni w lodówce w temperaturze do + 4˚C
    do 2 tygodni w zamrażalniku lodówki w temperaturze –10˚C.
    do 6 miesięcy w zamrażarce w temperaturze od – 18˚C do – 20˚C.

Fasia lubi tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woow to masz tego mleczka Fasiu dużo ;] ja ostatnio ściągałam i w 20 minut 50ml czy to dobrze hmmm

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
‹‹ 4308 4309 4310 4311 4312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ