Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
TAK Kasiu mama jest ze mna
jestem juz po pierwszej tabletce minelo pol godziny i cisza
o 11:45 polozna poda mi druga
a ja wyszlam z mama polazic i cos zjesc
KasiaKwiatek, Gosha, CzaryMary, lysinka, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:Dzięki, karmie go moim mlekiem tylko ze non stop odciągam
Myślałam ze woda troche Zaspokoi jego głód i moje piersi odpoczną -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShimmer urodziła wczoraj 21.50
Bacha 3300 i 54 cmwzorowa panienka, ładnie cycula. Shimmer szczęśliwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 10:39
Rudzia, sylvia007, Gosha, liwi, maggie86, CzaryMary, Ida, Militta110816, ziolko, Lali, Aguś86, Klaudia90, adk_1989, misia83, Agusiek89, Amy_, lysinka, haneczka, Justinka, liloe, Angela89, Robotka1, Jaga, Fasia, iwonka1077, 88macola, Zima, Murraya, mantissa, Bogusiar80, Nadzieja84, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShimmer ogromne gratulacje!!! Wycałuj od Nas Basieńkę
!!!
Rudzia nie ma co się dziwić, w końcu to bardzo ważny i ekscytujący dzień,najważniejszy w życiu, poznasz tę małą istotkę która będzie kochała Cię bezwarunkowo, ahh aż by się chciało córuni już do kompletu:)sylvia007, Rudzia, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
A moja Nina dzisiaj by mnie cycała bez przerwy i nie chodzi jej o mleko tylko o to ciumkanie, a smoczka za nic do ust nie weźmie.
A i przywieźli mi moją 4metrową sofę jak ją mąż jutro rozpakuje to się wam pochwalęRudzia, Lwica, Lali, misia83, KasiaKwiatek, maggie86, haneczka, Fasia lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Lwica, a mogę zapytać dlaczego nie karmisz go bezpośrednio z cyca?
Bo ma problem z przyssaniem sie:(( irytuje sie- a jak sie przyssie to sienie utrzymuje tylko kilka sekund i płacz
Położne mówiły ze mam dobra technikę karmienia i tyle a jak sie pytałam czemu on tak sie odkleja od tego sutka to nic((
Nie wiem sama co mam robić( narazie laktator w ruchu non stop:(
Wczoraj mieliśmy jechać na konsultacje karmieniowy ale mały dał tak do wiwatu ze na koniec bez obiadu głodni , bez prysznica i odpuściliśmy. Jest dzisiaj od 1.30 do 3.30 liczyłam ze moze dziś sie uda chociaż jakaś godzinę wyskrobać(
Nie wiem gdzie juz szukać pomocy z tym karmieniem(
Tak. Pozatym to on jest kochanym bombelkiem i zero problemów tylko to przyssanie sie do piersi:(
Moje sutki są juz duże od laktatora i tez nic:( -
Lwica a próbowałaś różnych pozycji do karmienia? Przyznam Ci sie szczerze, że ja gdybym miała odciągać na każde karmienie, to bym zrezygnowała i podała mm. Podziwiam Cię, że się nie poddajesz!!! Może kolejne konsultacje pomogą
Lwica lubi tę wiadomość
-
Jejku pochwaliłam się wczoraj ze mam dziecko anioła to dziś wszystko odwołuje. Od 6 rano ją na rękach nosze bo się odłożyć nie da. Teraz zasneła ciekawe ile pośpi.
Ale pokłóciłam się z mężem i jestem wścieknięta po prostu więc to pewnie wszystko wina moich nerwów.
-
Shimmer, super ze juz po wszystkim! Pozytywnie zazdraszczam i gratuluje
U mnie rozwarcie na 2 cm, zero skurczy. Jak sie nie rozbuja do niedzieli to wywolywanie. A do niedzieli zwariuje w tym szpitaluKasiaKwiatek, Krysti, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
Misia mam pytanko. Masz jakieś sprawdzone strony gdzie pokazują jak wiązać chustę? Na you tubie widzę tylko kieszonkę i kangurka a ja bym chciała małą w kołyskę ułożyć ona bardzo nie lubi jak ją nosze pionowo.
Dostałam od koleżanki chustę didymos tkaną bawełnianą, ale jestem szczęśliwa.
Dała mi też namiar do swojego kolegi który jest fizjoterapeutą i pokaże mi jak wiązać ale mam dzwonić dopiero w przyszłym tygodniu a już bym chciała coś pokombinować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 11:51
-
nick nieaktualny