Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U nas dwie ostatnie nocki gorsze. Budzi się częściej i potem mu się patrzeć wkoło chce (a w pokoju i tak polmrok, bo tylko małą nocną lampkę zapalamy). Kurcze musimy coś zmodyfikować, bo mężu we wtorek wraca do pracy i przydałoby się bardziej wysypiac. Chyba po południu będziemy go aktywizowac, żeby sobie patrzył i nie spał. Z Zuzia tak w pewnym momencie robiliśmy i było ok...
Bo my już niestety nie mamy możliwości spać jak Szymek śpi w dzień, bo Zuzia jest calutki dzień na chodzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 09:39
Krysti lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Rudzia bardzo się cieszę i mam nadzieję, że po podaniu leku już pójdzie i popołudniu przedstawisz nam Sofi
Adk buuuu opuszczasz mnie... MartaAlvi Shimmer też...shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaby blues mam w nocy mam nadzieje ze przejdzie ten okres Ignas normalnie z nami
mowię do mojego moze mamci podrzucim Ignasia hahaha:)Ja mojemu cyce daje plus odciagam bo niewiem czy najedzony jest ,ale dalam dodatkowo i przynajmiej spal slicznie
musze go ustawic sobie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 09:43
Aguś86, Ida lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Wiesz co, przy wczorajszym badaniu usg wyszło, że on już nie rośnie tylko tyje. I tak z lekarzem zdecydowaliśmy, że wyciągamy tego pączusia z masełka
Ale będziemy przed cięciem wywoływać skurcze. Bo wiecie jaki jest mój "problem"? Moja za dobra kondycja i "za dobre" predyspozycje do bycia w ciąży. Moje łożysko jeszcze nawet w pełni nie jest II stopnia dojrzałości, jest bardzo dobrze przepuszczalne, dziecko jest mega odżywione dzięki temu a że jestem szeroka w biodrach i ogólnie duża (nie chodzi o wagę ale ogólnie mam szerokie ramiona no kawał baby ze mnie) on ma dużo miejsca żeby rosnąć. Bo jak by mu było ciasno to by przystopował. Tak przynajmniej tłumaczył mi lekarz wczoraj. Dlatego robimy eksmisję
Edit: z dwóch pomiarów wczoraj wyszła waga 3400-3900 plus minus 300
Czytajac to stanal mi wöasnie w gardle kawalek czekolady ktory jem....
Chyba musze przestac go mojego futrowac tak. Rychlo w czas
Ja zaraz ide do gina i zobaczymy co powie. Niby mam termin na 24go na wywolywanie tylko ze ja nie chce, bardzo nie chce wywolywanego porodu. Tzn, tez nie chce lazic z brzuchem jeszcze 3 tygodni ale chociaz pare dni po terminie mogliby doperio wywolywac a nie od razu w terminie.
-
hwesta wrote:Agus a jak aktywizować dziecko takie małe?
maggie86, hwesta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Shimmer nie dawała znać może by ktoś do niej eska wysłał kontrolnie czy wszystko ok??
Rudzia jaka ekscytacja,dziś księżniczka Sofijka wyjdzie na świat:)
Liloe słyszałam w szpitalu coś o tym Delicolu, ponoć to bardzo dobry specyfik bo poprawia przyswajanie mleka matki.
Haneczka ja z początków także pamiętam mega pocenie się,2-3 razy prysznic był grany, ale wtedy jeszcze był mąż i mama to mogłam sobie pozwolić. Na szczęście już się to unormowało bo nie zniosłabym sama siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 10:01
liloe, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Baby blues mam w nocy mam nadzieje ze przejdzie ten okres Ignas normalnie z nami
mowię do mojego moze mamci podrzucim Ignasia hahaha:)Ja mojemu cyce daje plus odciagam bo niewiem czy najedzony jest ,ale dalam dodatkowo i przynajmiej spal slicznie
musze go ustawic sobie .
Krysti tez mi sie wczoraj włączył _wylam prawie cały dzien wczoraj i czułam sie beznadziejna ze on tak z mojej piersi nie noże i sie frustruje
I czy dam radę
Teraz mam etap kszmarow ze cos mu sie stanie( maź tak samo
-
nick nieaktualnyustronianka24 wrote:a mnie złapała choróbsko
kicham , mam katar , łzy mi lecą z oczu , gardło boli masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 10:03
-
nick nieaktualnyLwica nam położna mówiła że karmiąc piersią dziecko ma zaspokojone pragnienie, dopajamy wodą jak zaczniemy wprowadzać pokarmy inne poza mlekiem matki czyli tak od mniej więcej 4 miesiąca, nie wiem jak jest przy mm. A na sutki stosuj swoje mleczko,maści z lanoliną, mnie bardzo pomogły, dziewczyny polecały także bepanthen.
Może bardziej doświadczone mamy coś więcej powiedząWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 10:13
Lwica, Justinka, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj Adk chyba jednak poczekam
termin suwaczkowy jest z usg 12 tyg. Z om jest na 23.04 także jeszcze poczekam bo nic a nic się nie dzieje
Rudzia cały czas odświeżam w oczekiwaniu na wieścimama jest z Tobą?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 10:16
Rudzia lubi tę wiadomość
-
maggie86 wrote:Lwica nam położna mówiła że karmiąc piersią dziecko ma zaspokojone pragnienie, dopajamy wodą jak zaczniemy wprowadzać pokarmy inne poza mlekiem matki czyli tak od mniej więcej 4 miesiąca, nie wiem jak jest przy mm. A na sutki stosuj swoje mleczko,maści z lanoliną, mnie bardzo pomogły, dziewczyny polecały także bepanthen.
Może bardziej doświadczone mamy coś więcej powiedzą
Myślałam ze woda troche Zaspokoi jego głód i moje piersi odpoczną