Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co sonia moja robi oh jej pilnuje Ignasia na kazdym kroku kiedu ja do kuchni ide to ona idzie do pokoju kladzie sie kolo lozeczka albo pod i pilnuje
czuwa
Dzis rano do wyra weszla i fote strzelilam haha nie wyrazne ale pokaze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/20619b9e50a3.jpgustronianka24, maggie86, KasiaKwiatek, Lali, CzaryMary, hwesta, Aguś86, Angela89, liloe, Justinka, Gosha, Murraya, Fasia, ziolko, pompon, 88macola, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWercia Kochana nareszcie jesteś
nie chciałam Ci przeszkadzać w tych pierwszych dniach bo wiadomo trzeba się ogarnąć ze wszystkim. Nawet mając kolejne dziecko to są i tak nowości, zmiana rytmu dnia no i wszyscy członkowie rodziny przechodzą tą rewolucję
Super, że Patryk tak się zachowujeto najslodszy widok silny, twardy facet ze swoim maleństwem na klacie...nie mogę się doczekać żeby mojego zobaczyć w tej sytuacji
U mnie wczoraj wieczór znowu skurcze nieregularne co 4-5-9-11-17 minut przeszły po 3 godzinach. Nie napalam się już nawet, spokojnie czekam na te właściwe. Czop nadal siedzi, a za 2 dni mam wizytę u gina. Obawiam się, że podobnie będzie jak ostatnio...skurcze niewiele zmieniły w szyjce...miękka ale zamknięta. No cóż...czekamyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 10:08
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje cyce twarde są jak skała ,tez poczytam o karmieniu piersią musze się bardziej przylozyc jak chce dlugo karmic cycem ,wit D nie kazala dawac Ignasiowi bo ja biore witaminki dla kobiet karmiacych .Wczoraj mi duzo rad dala ten ochraniacz by sciągnąc z lozeczka bo nie potrzebny jest mi narazie dopiero jak dziecko wieksze bedzie moge boki zaslonic szczebli . Ignasia w lozeczku na dole kazala klasc i do pasa kocykiem przewinąc tak by kocyk pod materac wcisnąc .Na oczka ropiejace mleko z cyca najlepsze by przecierac .uzywam wody cieplej i waciki do przecierania pupy zadnych chusteczek narazie inzadnych kremów oliwek .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 09:41
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi odszedł czop na porodówce podczas prysznica tak o nagle hehe
A wody przebiła mi położna palcem ,podczas skurczu...bolesne jak choleraWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 09:47
-
nick nieaktualny
-
KRYSTI - to dobrze ze nie kupilam otulacza na szczebelki, o kocyku podwijanym tez czytalam i o mleczku na oczka.
Btw. Krysti walisz post pod postem ciagle i sie strasznei duzo stron robi. Piszno w jednym twoje mysli
Krysti, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:KRYSTI - to dobrze ze nie kupilam otulacza na szczebelki, o kocyku podwijanym tez czytalam i o mleczku na oczka.
Btw. Krysti walisz post pod postem ciagle i sie strasznei duzo stron robi. Piszno w jednym twoje mysli
ale spoko babka .No muszę zacząc pisac wszystko w jednym bo posty lecą haha
-
nick nieaktualnyWerka super ze u ciebie wszystko dobrze
ciesze się bardzo .
Dziś pogoda piekna się zaczyna sloneczko juz z rana świeci z Ignasiem moge na spacerek juz chodzić co mnie zdziwilo jak zapytalam Midwife ,mówi ze mogę juz wychodzicTu dzieci to hartowane są w Irlandi to samo ,spodkalam się z ludzmi co maluszki cieniutko po ubierane a zimno bylo i na rekach jeszcze noszą
pamietam jak siostry moje na spacer jak wychidzily to dzieci ubieraly cieplo opatulaly a tu nie ma tak i dzieci zdrowe są
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:No najlepiej czyste łozeczko i bez zadnych zabawek w kolo czysto ma byc tak powiedziala ,a na otulacz to juz w samym wejsciu do pokoju
ale spoko babka .No muszę zacząc pisac wszystko w jednym bo posty lecą haha
A czemu odradzala otulacz na lozko? Ja nie mam bo poprostu dostalam tak dostawke od znajomych bez otulacza a nie kupowalam bo mi sie nie chcialo i stwierdzilam ze w sumi to dziecko wiecej powietrza miec bedzie bez otulacza. Zabawek tez nie mam zadnych wiszacych. A maly (jesli oczywiscie bedzie chcial bo moze bedzie wolal sciskanie rozkiem) bedzie spal nie pod kocykiem tylko w spiworku (bo dostalam chyba z 10 na kazdy rozmiar wiec mam nadzoieje ze bedzie chcial!). Z zabawek to ma bialego pieska pozytywke ktora mu zapuszczam codziennie jak juz w lozku leze.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotka ja się czopem nie sugeruję jakoś bardzo. Przy pierwszej córce odszedł najprawdopodobniej z wodami jak leżałam podczas badania, przy drugiej odszedł w szpitalu kilka godzin przed skurczami. Ale chyba nic mi się nawet nie rozwiera, bo śluzu prawie w ogóle nie mam
susza
Hwesta przykro mi, że taka samotna siedzisz. Jak tylko mój uparty Mikołajek wreszcie zdecyduje się wyjść i siebie i jego ogarnę to może uda nam się umówić na wspólny spacer? Może Mary, Shimmer dołączą?spokojnie mogę po Ciebie podjechać samochodem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 10:09
Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:A czemu odradzala otulacz na lozko? Ja nie mam bo poprostu dostalam tak dostawke od znajomych bez otulacza a nie kupowalam bo mi sie nie chcialo i stwierdzilam ze w sumi to dziecko wiecej powietrza miec bedzie bez otulacza. Zabawek tez nie mam zadnych wiszacych. A maly (jesli oczywiscie bedzie chcial bo moze bedzie wolal sciskanie rozkiem) bedzie spal nie pod kocykiem tylko w spiworku (bo dostalam chyba z 10 na kazdy rozmiar wiec mam nadzoieje ze bedzie chcial!). Z zabawek to ma bialego pieska pozytywke ktora mu zapuszczam codziennie jak juz w lozku leze
.
na plecach spanie.Ta poduszka do spania co kupilam spodobala się jej mowi ze to dobre jest
Jak karmie piersią to zeby od boku Ignasia klasc na poduszcze i głowke do piersi i jemu bedzie wygodnie i mi . Dobra ide spac bo spią a ja wale posty zamiast odpoczywac.
Pozdrawiam cieplo i Milego dnia zyczę wszystkim