Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ejjj mnie tez pracują na pełnych obrotach....Krysti wrote:20-30 ml co poltora godz karmie cycem i tez sciagam tak ba zmiane robie juz rany mam na sutach boli strasznie a cyce jak bolà matko

Mały zaczyna przystawiać sie do piersi ale robi złe i jak przyssie to nie chce puścić, tez mam rany -ale daje pierś bo to u nas sukces ze wokoło ja chce:)
Krysti lubi tę wiadomość
-
Mi tu mowia polozne ze po przebiciu pecherza zaczna sie hardcorowe bole ;/i tego sie boje, mnie juz boli bardzo a skurcze sie pisza na 20 ;/ na szczescie po prysznicu zrobily sie znosne i nie takie dlugie.. ide zaraz do wanny polezec. Juz prawie 24h za mna ;/ ale wazne ze dzis Sofia bedzie juz na pewno z Nami
Lwica, Lali, CzaryMary, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny..kasia ja nadal czekam na mikiego kochana
rozkrecilam laktacje, latwo nie bylo ale teraz to tylko mala zaczela kwilic a ja juz mam mokra koszulke
dziewczyny ktor urodzily oo 13tym serdecznie gratuluje, nie mam szans na nadrobienie..dzisiaj zaczynamy orzeprowadzkr z mala na rekah..ale damy rade
tesciowej juz nie ma, obrazila sie i zabrala dupsko do tescia..chyba myslala ze nie dam sobie rady? nawet 2 ni po porodzie wiozlam meza samochodem do pracy heheh..od wczoraj nie boli juz nic a nic...nikt nie wierzy ze urldzilam dziecko 5 dni temu...od srody zmniensza sie illsc krwi...od czwartku tylko wkladek uzywam, przestaje juz chyba leciec...czuje sie wspaniale..moge rodzic raz jeszcze hehehe
lwica jaki masz laktator? ja kupilam w zestawie reczny z baby r us i chuj wogole nie sciaga mi ani kropli pokarmu a jam naciskam sutek to sika mi mleko dookola..sciagam recznie...jakiego ty uzywasz? musze kupic jakis inny bo tragedia doslownie. dzisiaj wkladki ida w ruch..za duzo mleka
moj maz zachowuje sie jak kwoka....przebudzilam sie sama o 5 rano bo mala cos za dlugo soala a ten na fotelu z sarcia...mala na klacie u starego spi
naprawde zachpwuje sie moj maz jak kwoka :-)hehehe i nazywa mala ROZTOCZ hehehe
Krysti, Krysti, Lali, maggie86, Gosha, iwonka1077, mantissa, Aguś86, Justinka, lysinka, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mantissa, poczytaj sobie o kryzysie laktacyjnym. Cycki sie robia miekkie ale to nie znaczy ze nie ma w nich mleka. To niemozliwe zeby z dnia na dzien karmiac dziecko tylko cycem, zabraklo ci mleka.
Adk, nie boj sie tak tej cesarki. To naprawde nic strasznego. Dla mnie najgorsze bylo lezenie na sali porodowej i czekanie na cesarke. Te cewniki, kroplowki. Potem jak weszlam na sale to wszystko potoczylo sie tak szybko ze jakbym mogla to chcialabym to powtorzyc zeby wiecej zapamietac. Najpierw znieczulenie, dwa delikatne uklucia jakby mnie komar dziabnal, potem poczulam cieplo w nogach i polozylam sie. Zaczelo mi sie slabo robic i dostalam cos do zyly i nagle sie zrobilo bardzo przyjemnie, lekarze juz mnie cieli. Czulam tylko lekkie kolysanie na boki. Nie wiem czy minelo 5 minut jak uslyszalam o glodna jest, piesc sobie ssie taki cichutki placz mojej coreczki. Nawer pytalam czy to juz?
Po cc odrazu przewiezli mnie na zwykla sale i odrazu polozne przyniosly malenka do cycka. Ja sie nie moglam ruszac wiec tak ja ulozyly zeby nie spadla i sobie lezalysm .
CzaryMary, Lali lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny

Spi sobie nadal zjadl i spi