X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia nie bój sie :)

• Lwica Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    20-30 ml co poltora godz karmie cycem i tez sciagam tak ba zmiane robie juz rany mam na sutach boli strasznie a cyce jak bolà matko :/
    Ejjj mnie tez pracują na pełnych obrotach....
    Mały zaczyna przystawiać sie do piersi ale robi złe i jak przyssie to nie chce puścić, tez mam rany -ale daje pierś bo to u nas sukces ze wokoło ja chce:)

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia dasz radę!!!! 3mam kciuki dzielna jestes matka!!!

U nas noc całkiem niezła
    O 1 do 2karmienie
    I teraz od 5.30 do 6.20
    3.5 godziny snu -kochany synuś zlitował sie nad piersiami matki :))))

hwesta lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi sie uda szybko odciągnąć to jeszcze moze znowu sie załapie na sen :)))

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tu mowia polozne ze po przebiciu pecherza zaczna sie hardcorowe bole ;/i tego sie boje, mnie juz boli bardzo a skurcze sie pisza na 20 ;/ na szczescie po prysznicu zrobily sie znosne i nie takie dlugie.. ide zaraz do wanny polezec. Juz prawie 24h za mna ;/ ale wazne ze dzis Sofia bedzie juz na pewno z Nami

Lwica, Lali, CzaryMary, misia83 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tego sie trzymaj ze zobaczysz skarbenke swoja!!!

Rudzia lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti a jaki masz laktator???

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 11:11

Aguś86, hwesta, CzaryMary, Angela89, mantissa, misia83, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia dasz radę :) Jesteś już bardzo blisko poznania Sofijki :)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 11:11

hwesta, CzaryMary, mantissa, misia83, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja wisi na cycku i fajne ubranka na nia czekają, i na buźce ma potowki chyba bo jak sie zgrzeje np jak je to sie zaogniaja

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Krysti a jaki masz laktator???
    Avent mam reczny i spoko jest :) ja musze karmic wiecej Ignasia bo na wadxe polecial troszkę jutro do analozy daje swoje mleko niech speawdzà co się dzieje czy jest dobre czy co zeby Ignas przybierał .

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mifwife juz wcxoraj bula u mnie w domu :) jutro bedzie tez wazy malego mierzy itp w poniedzialek opatrunek sciaga mi :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znowu same, przybijajaca perspektywa całego dnia :(

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny..kasia ja nadal czekam na mikiego kochana :-) rozkrecilam laktacje, latwo nie bylo ale teraz to tylko mala zaczela kwilic a ja juz mam mokra koszulke :-) dziewczyny ktor urodzily oo 13tym serdecznie gratuluje, nie mam szans na nadrobienie..dzisiaj zaczynamy orzeprowadzkr z mala na rekah..ale damy rade :-) tesciowej juz nie ma, obrazila sie i zabrala dupsko do tescia..chyba myslala ze nie dam sobie rady? nawet 2 ni po porodzie wiozlam meza samochodem do pracy heheh..od wczoraj nie boli juz nic a nic...nikt nie wierzy ze urldzilam dziecko 5 dni temu...od srody zmniensza sie illsc krwi...od czwartku tylko wkladek uzywam, przestaje juz chyba leciec...czuje sie wspaniale..moge rodzic raz jeszcze hehehe
    lwica jaki masz laktator? ja kupilam w zestawie reczny z baby r us i chuj wogole nie sciaga mi ani kropli pokarmu a jam naciskam sutek to sika mi mleko dookola..sciagam recznie...jakiego ty uzywasz? musze kupic jakis inny bo tragedia doslownie. dzisiaj wkladki ida w ruch..za duzo mleka :-)
    moj maz zachowuje sie jak kwoka....przebudzilam sie sama o 5 rano bo mala cos za dlugo soala a ten na fotelu z sarcia...mala na klacie u starego spi :-) naprawde zachpwuje sie moj maz jak kwoka :-)hehehe i nazywa mala ROZTOCZ hehehe

Krysti, Krysti, Lali, maggie86, Gosha, iwonka1077, mantissa, Aguś86, Justinka, lysinka, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rudzia trzymaj sie skarbie..!!!!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie juz laktator tez pojdzie w odstawke rozkrecilam laktacje a laktator mi pomogl duzo :) noc pieknie pezespana Ignas wogole nie placze tulko pezy pezebieraniu tak to ok ;) Spi sobie nadal zjadl i spi :)

Aguś86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia dzielna jestes <3 czekam na wiedci ze Sofia jest juz <3

• liwi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa, poczytaj sobie o kryzysie laktacyjnym. Cycki sie robia miekkie ale to nie znaczy ze nie ma w nich mleka. To niemozliwe zeby z dnia na dzien karmiac dziecko tylko cycem, zabraklo ci mleka.

Adk, nie boj sie tak tej cesarki. To naprawde nic strasznego. Dla mnie najgorsze bylo lezenie na sali porodowej i czekanie na cesarke. Te cewniki, kroplowki. Potem jak weszlam na sale to wszystko potoczylo sie tak szybko ze jakbym mogla to chcialabym to powtorzyc zeby wiecej zapamietac. Najpierw znieczulenie, dwa delikatne uklucia jakby mnie komar dziabnal, potem poczulam cieplo w nogach i polozylam sie. Zaczelo mi sie slabo robic i dostalam cos do zyly i nagle sie zrobilo bardzo przyjemnie, lekarze juz mnie cieli. Czulam tylko lekkie kolysanie na boki. Nie wiem czy minelo 5 minut jak uslyszalam o glodna jest, piesc sobie ssie taki cichutki placz mojej coreczki. Nawer pytalam czy to juz?
    Po cc odrazu przewiezli mnie na zwykla sale i odrazu polozne przyniosly malenka do cycka. Ja sie nie moglam ruszac wiec tak ja ulozyly zeby nie spadla i sobie lezalysm .

CzaryMary, Lali lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk cesarka ok jedt tylko po niej dojsc to pare dni musi zleciec tak to ok prxy drugim tez cc chcem :) za dwa lata staramy siè o nastepne :D

‹‹ 4316 4317 4318 4319 4320 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ