Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzis malej po 4 dałam 50 ml mm... I to nie podgrzalam jeszcze, miała o temp pokojowej i mam wyrzuty sumienia... Próbowałam laktatorem swoje sciągnąć ale dupa... Jak naciskam sutki ładnie leci a jak przystawiam laktator to dupnie. Dzis kupimy bobotic bo moze ten nocny płacz od 3 co noc to bol brzuszka? Chociaz dzis zasnęła po 4 po porcji z cyca i butli... Ja juz nie wiem
-
KRYSTI a po co Ty kochana jeszxze odciągacz mleko? Przeciez dajesz cyca
zajedziesz sie kochana, a xyce beda produkować wiecej mleka, zaraz zaczną sie nawały i bóle. Jak dajesz cyca to nie trzeba odciągać dodatkowo bo po co akumulować mleczko?
Ida, KasiaKwiatek, NY, Fasia, Aguś86, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda moja w nocy pociumka z 10 min i spi, a jak ja odkładam to sie budzi... A z butelki zjada nawet jak przysypia... Ja nie wiem czy ona jest głodna czy co... Na wadze przybiera wiec teoretycznie sie najadą samym cyckiem... Na prawym policzku mamy 2 kropki dzis, wczoraj na lewym , wyglada mi to na reakcje alergiczna na cos
I jestem zła na siebie ze dałam jej to mleko, coprawda 50 ml ale zawsze:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 07:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

wali ostro kupcie

jakiś patyczek czy coś bo u mnie poszła w ruch cała pięść i pół przedramienia wielkiej grubej położnej oj dobrze ze to teraz tylko wspomnienie;))