Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie dosc ze wygralam w kategorii najdluzej przenoszona ciaza to jeszcze wygram najdluzszy porod
hah
Skurcze wrocilyo 2.00 lekarz mnie bedzie badal i bede wiedziala co dalej
Gosha, Lali, Aguś86, KasiaKwiatek, mf, Fasia, Nadzieja84, lysinka, Agusiek89, Zima, Murraya, CzaryMary, liloe lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:A my dzusiaj byliśmy na kontroli u pediatry. Mały wazy 3740, przez 10 dni przytył 310 gram tylko na moim mleczku
ale... Od urodzenia urósł az 6 cm, czy to możliwe?! a tak poza tym wszystko ok, pediatra mowi ze jest bardzo silny chłopczyk
Gosha lubi tę wiadomość
-
No z 10 min spalam
ale teraz jestem pod ktg zaraz 7 tabletka i sprobuje pospac te 2 nastepne godziny.. juz jestem zmeczona.. raz nawet skurcz byl na poziomie 103
takze robi sie ciekawie,zsczynaja troche bardziej dokuczac
-
Mama jest
pewnie ze ma
w moim pokoju sa dwa fotele stolik lazienka z prysznicem i lozko dla mamy
no i moje lozku porodowe ktore akurat jest malo wygodne
hihi
Fasia, Justinka, Aguś86, natt, Gosha, Lali, Krysti, lysinka, KasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A moj syn zasnal jakies 2 godz temu i dalej spi... boje sie, ze skoro dzis przespal prawie caly dzien to jak sie zaraz obudzi zrobi sobie np 4-5 godzinna przerwe.. on tak potrafi w ciagu dnia, ale nie dzis.. ehhh czuje, ze to bedzie ciezka noc..
-
adk_1989 wrote:Psotka mój się rusza sporo ale nie tak gwałtownie jak kiedyś. Bardziej się właśnie przelewa i wypina. Ale jak już wypnie kopyta to ohoho... klękajcie narody
życzę Ci żeby poród przyszedł szybko! Serio! A jak się lekarze zapatrują na poród siłami natury?
Rudzia tak bardzo chciałabym móc Ci pomóc jakoś! Mogę tylko wysyłać pozytywne myśli!
Skoro chca mi go wywolywac to chyba sie zapatruja dobrze w sensie ze wierza ze dam rade. Ale ja jestem lekko przerazona bo juz sam porod mnei od zawsz eprzerazal i jak na zlosc jeszcze duze dziecko mi sie trafilo. W piatekprzyszly mam termin w szpitalu i zobaczymy co powiedza. Ja ich poprosze zeby dali nam jeszcz emoze jednak kilka dni, mysle ze kilka dni niewiele w wymiarach zmieni a moze porod sam sie rozkreci. A moze sie rozkreci do piatlu. Podejme zmasowane srodki...
RUDZIA - pytalam o rozwarcie bo u mnie nie wywoluja porodu oksytocyna jak nei ma rozwarcia tylko prostaglandyne do pipki daja na rozwarcie wlasnie. ciekawe, co kraj to obyczaj
Powodzenia!Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny