Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja dzis w nocy przy karmieniu o tej 1 w nocy chyba dam malej cyca i dostanie mm z 40 ml dodatkowo... I zobacze czy obudzi sie o 4 na karmienie czy bedzie spala... Mam wyrzuty sumienia, ze chce jej dac mm , ale moze to bedzie sposob na przespana noc. Chcialabym zeby chociaz do 6 pospala. Chociaz z drugiej strony ladnie przybiera, ponad 500 gram przybrala juz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 18:40
-
Dziewczyny na koncowce - czy wasze maluszki sie jeszcze sporo ruszaja? Bo moj fika ciagle i czasem tak sie wypina ze nawet sobie nie potrafie wyobrazic co on tam robi!
Musze w tydzien wywolac sobie jakos porod bo nei chce sztucznie za zadne skarby ale z drugiej strony tez nie chce chodzic jeszcze 2-3tyg z tym brzuchem i tuczyc dziecka ktore i tak jest juz duze!
ADK - u mnie jest troche inaczej bo ja raczej nei jestem jakas duza, szczupla raczej wiec ten wielki beben z 4kg dzieckiem w srodku to na moje sily troche za duzo. -
hwesta wrote:A ja dzis w nocy przy karmieniu o tej 1 w nocy chyba dam malej cyca i dostanie mm z 40 ml dodatkowo... I zobacze czy obudzi sie o 4 na karmienie czy bedzie spala... Mam wyrzuty sumienia, ze chce jej dac mm , ale moze to bedzie sposob na przespana noc. Chcialabym zeby chociaz do 6 pospala. Chociaz z drugiej strony ladnie przybiera, ponad 500 gram przybrala juz...
-
Brak!
jestem po 5 tabletce a skurcze zniknely
pojawia sie moze jeden na 20 min
za pol godziny dostane juz 6 tabletke.. nie wiem czy one cos dadza
ale juz wiem ze jak to nic nie da to albo dadza zel dopochwowo albo ten balonik ehh..
-
Rudzia wrote:Brak!
jestem po 5 tabletce a skurcze zniknely
pojawia sie moze jeden na 20 min
za pol godziny dostane juz 6 tabletke.. nie wiem czy one cos dadza
ale juz wiem ze jak to nic nie da to albo dadza zel dopochwowo albo ten balonik ehh..
-
Rudzia wrote:SYLVIA te tabletki to wlasnie cos podobnego do oxy...
Rudzia lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:A moj mąż dzisiaj pojechał na 6 do pracy, od razu po pracy pojechał na imprezę i nawet nie zadzwonił zapytac co u nas! I jakos bardzo mnie to ruszyło
ehh ci faceci
-
Amy_ wrote:Moj idzie na impreze zakladowa w pon. I tez nie zapytal czy moze.. zreszta czy jest czy go nie ma i tak nie pomaga..
-
Aguś86 wrote:Sylwia ja chce szczepić hexą. Mamy jeszcze miesiąc do szczepienia. Wiadomo kiedy będzie dostępna? A ewentualnie 5 w1 jest dostępna? Zalamalas mnie