Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
liloe wrote:krysti ja mam monitor Snuza Hero 2015. używam i chwalę sobie.
Uwaga dzisiaj (dopiero!) odpadł Ali kikut pępowinowy, a od wczoraj karmię bez nakładek
moje cycki też miękkie, ale mleko chyba musi być, bo ja ani razu mm nie podawałam odkąd w domu jesteśmy
ściągnęłam z Czech sab simplex ale chyba sobie postoi. Delicol i dieta beznabiałowa robi robotę. -
No wlasnie JAGA miałam pytać... Krwawiłam niecałe 3 tyg i tez czasami prawie nic nie leciało, jakies plamienia i sie zaczynało na nowo. Ake teraz nie krwawię ponad tydzien, przedwczoraj zaczął mnue brzuch pobolewanie "jak na okres" i sie zaczęło znowu
to nadal oczyszczanie by było? Bo ha sie martwię se okres dostałam, a wolałabym nie przez czas karmienia
Jak myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 11:01
-
nick nieaktualnyJa tak miałam, cieszyłam że się skończyło prawie tydzień sucho a tu bach trach stoje w kolejce w sklepie i mówię do męża czuje że mi coś po nogach cieknie. Mąż jak zwykle z poczuciem humoru spytał się czy to wody
Poszłam do wc a tam potok krwi, i tak jeszcze krwawiłam z tydzień.
No ale okres już też dostałam.Okropny był dobrze że sobie już poszedł.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Liwi dopiero zauważyłam jaki masz super suwaczek
Z tym pologiem to jest różnie, mój lekarz mówił że jak przestanie lecieć a potem znów zacznie to trzeba w najbliższym czasie skontrolować czy macica się dobrze oczyszcza i czy cos w niej nie zostało. Teraz miałam lyzeczkowanie po porodzie i jestem ciekawa ile to będzie trwało. Żadnych skrzepow nie mam, wygląda na to ze wszystko ok -
Wiem , że po CC moze połóg trwac krócej 2-3 tyg ale u mnie nawet 2 tygodnie nie mijają. 2 dni temu zalało mnie ostro , wczoraj już było normalnie a od wieczora nic nawet kropelki , nawet plameczki jakby ktoś kurek zakręcił.
Ja po Marcelu dostałam okres jakies 3 miesiące po zakończeniu karmienia a karmiłam rok.Mam nadzieję, że teraz też tak będzie. -
Mantissa mnie sutki tez nie bola
Za mna kiepska noc... bolal mnie wczoraj dosc mocno brzuch.. macica? Jelita? Sama nie wiem.. ale bolalo menstruacyjnie albo jak na biegunke... dwa bole w jednym. Dostalam w nocy temperaturydzisiaj jestem slaba ledwo stoje na nogach. Temp nie mam ale poty mnie oblewaja zimne i gorace...
Olek marudzi.. aktualnie spi. A ja zjadlam sniadanie. chce mi sie kawy ale pewnie Ten ssak zaraz wstanie i po karmieniu dopiero sobie walne kawke..
wczoraj w nocy go milion razy przebieralam.. najpierw mnie i siebie olal.. i to tsk ze czolo mial nawet mokre. Jak tk zrobil? Nie wiem.. ale musialam go przebrac.. jak zapinalam pajaca na nogach to on w koncu odbeknal i mu sie ulalo.. znow przebieranie... za chwile kupa.. no z kupa spac nie bedzie i znow go na przewijak a ten zaczyna sracboze...
KasiaKwiatek, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
HWESTA ciasto jest przepyszne, a biorąc pod uwage ze ma tyyyyle szpinaku mysle ze jak najbatdziej dla mamusiek karmiących
wstawię zdjecie przepisu ktory ktoś juz pisał...
bedzie ni łatwiej.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6fe76563af1a.jpg
O juz widze od kogo kopiowałem, bo kilka razy ten przepis sie pojawiałhwesta, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hwesta moja też ma na buzi potówki , całe czoło i poliki.
Amy weź kobieto zadzwon no do gina swojego i dowiedz się co robić jak masz temperature a wczoraj bolał Cię brzuch. Mnie informowano , że w takim wypadku mam się zgłosić do lekarza.