X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    krysti ja mam monitor Snuza Hero 2015. używam i chwalę sobie.

Uwaga dzisiaj (dopiero!) odpadł Ali kikut pępowinowy, a od wczoraj karmię bez nakładek :)
    moje cycki też miękkie, ale mleko chyba musi być, bo ja ani razu mm nie podawałam odkąd w domu jesteśmy
    ściągnęłam z Czech sab simplex ale chyba sobie postoi. Delicol i dieta beznabiałowa robi robotę.
    Hej u mnie też będzie długo odchodził bo gruba pepowinka, u córci to samo było,a czym traktowalas??octenisept czy coś innego??

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Ida Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 11:12

• liwi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga ja po pierwszej cc po tygodniu przestałam już krwawić.

A przy tej cc, dopiero wczoraj przestałam, a przestój miałam ale jak jeszcze w szpitalu byłam. Dwa dni leciało, potem przez dwa dni prawie nic i znowu zaczeło.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie JAGA miałam pytać... Krwawiłam niecałe 3 tyg i tez czasami prawie nic nie leciało, jakies plamienia i sie zaczynało na nowo. Ake teraz nie krwawię ponad tydzien, przedwczoraj zaczął mnue brzuch pobolewanie "jak na okres" i sie zaczęło znowu :( to nadal oczyszczanie by było? Bo ha sie martwię se okres dostałam, a wolałabym nie przez czas karmienia ;)
    Jak myślicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 11:01

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapodajecie jakis przepis na "weekendowe" ciacho ;) szpinakowe wlasnie wykańczam, przydałoby sie cos smacznego do kawki :) ufam waszym gustom, nigdy mnie nie zawiedliście ;)

mantissa, Fasia lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam, cieszyłam że się skończyło prawie tydzień sucho a tu bach trach stoje w kolejce w sklepie i mówię do męża czuje że mi coś po nogach cieknie. Mąż jak zwykle z poczuciem humoru spytał się czy to wody :) Poszłam do wc a tam potok krwi, i tak jeszcze krwawiłam z tydzień.

No ale okres już też dostałam.Okropny był dobrze że sobie już poszedł..

• Gosha Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale ze co ANGELA... Myślisz ze u mnie to tez okres juz? Buuuu... :( przeciez to juz ponad miesiac od potodu :(

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez chętnie przygarnę przepis na ciasto które mozna przy karmieniu :)

Gosha lubi tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak miałaś ból miesiączkowy to możliwe, że okres.
    Ja z pierwsza córa mimo karmienia piersią na żądanie dostałam równo po 28 dniach.

Teraz jutro będzie 28 dzien i strasznie jestem ciekawa

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wyślij mi na to szpinakowe bom nie skopiowała :( a jak kiedyś robiłam z netu z przepisu to mi nie urosło:(

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    No ale ze co ANGELA... Myślisz ze u mnie to tez okres juz? Buuuu... :( przeciez to juz ponad miesiac od potodu :(

Nie no może przerwa w oczyszczaniu. Ja okres dostalam po 2 miesiącach

Gosha lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi dopiero zauważyłam jaki masz super suwaczek :D

Z tym pologiem to jest różnie, mój lekarz mówił że jak przestanie lecieć a potem znów zacznie to trzeba w najbliższym czasie skontrolować czy macica się dobrze oczyszcza i czy cos w niej nie zostało. Teraz miałam lyzeczkowanie po porodzie i jestem ciekawa ile to będzie trwało. Żadnych skrzepow nie mam, wygląda na to ze wszystko ok

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze starszym pierwszy okres dostałam miesiąc po odstawieniu od cyca :D liczę na powtórkę

• Jaga Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem , że po CC moze połóg trwac krócej 2-3 tyg ale u mnie nawet 2 tygodnie nie mijają. 2 dni temu zalało mnie ostro , wczoraj już było normalnie a od wieczora nic nawet kropelki , nawet plameczki jakby ktoś kurek zakręcił.
    Ja po Marcelu dostałam okres jakies 3 miesiące po zakończeniu karmienia a karmiłam rok.Mam nadzieję, że teraz też tak będzie.

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa mnie sutki tez nie bola :)

Za mna kiepska noc... bolal mnie wczoraj dosc mocno brzuch.. macica? Jelita? Sama nie wiem.. ale bolalo menstruacyjnie albo jak na biegunke... dwa bole w jednym. Dostalam w nocy temperatury :( dzisiaj jestem slaba ledwo stoje na nogach. Temp nie mam ale poty mnie oblewaja zimne i gorace...
    Olek marudzi.. aktualnie spi. A ja zjadlam sniadanie. chce mi sie kawy ale pewnie Ten ssak zaraz wstanie i po karmieniu dopiero sobie walne kawke..

wczoraj w nocy go milion razy przebieralam.. najpierw mnie i siebie olal.. i to tsk ze czolo mial nawet mokre. Jak tk zrobil? Nie wiem.. ale musialam go przebrac.. jak zapinalam pajaca na nogach to on w koncu odbeknal i mu sie ulalo.. znow przebieranie... za chwile kupa.. no z kupa spac nie bedzie i znow go na przewijak a ten zaczyna srac :P boze...

KasiaKwiatek, PsotkaKotka lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HWESTA ciasto jest przepyszne, a biorąc pod uwage ze ma tyyyyle szpinaku mysle ze jak najbatdziej dla mamusiek karmiących ;) wstawię zdjecie przepisu ktory ktoś juz pisał... ;) bedzie ni łatwiej.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6fe76563af1a.jpg
    O juz widze od kogo kopiowałem, bo kilka razy ten przepis sie pojawiał :)

hwesta, mantissa lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas na buzi mala ma kilka potowek, brzydko to wyglada ;/ przemywam jej woda

• liwi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja ma dalej te prosaki na nosku i koło oczek. Nie wiem kiedy to zejdzie.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY dbaj o siebie matka! Te bóle to moze z nerwów? Wiem se bardzo martwisz sie o Olka... 'Musisz byc spokojniejsza bo te dzieciaczki to sa cwańsze niz myślimy. A przede wszystkim przejmują nasze emocje...

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta moja też ma na buzi potówki , całe czoło i poliki.

Amy weź kobieto zadzwon no do gina swojego i dowiedz się co robić jak masz temperature a wczoraj bolał Cię brzuch. Mnie informowano , że w takim wypadku mam się zgłosić do lekarza.

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
‹‹ 4319 4320 4321 4322 4323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ